Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben bilseydim gelmezmiydim hiç..valla tam benlik.bizimkisi kıs dönem.12 ağustosdan beri asker.17 ocakda gelecek işallah.az kaldı ama bende bittim kızlar.kilisde sınır karakolunda askerlik yapıyor

Niye devrdiyonkine ne güzel götürüyodun seenn.

segsuyukkk demiii
yok cnm yaa ,steyen varsa verem yoksa bırakcam olmaz çünkü böle ben kafamdan isim belirliom fln istemeyenler işleri olanlar oluooo zaten sürekli giren 5-6 kişi var onlarda bittii gibi bişiyyy olmuo yaniii

canım benim yaaa.çok zor çooook.sanki o askerdeykesaatler gün,günler hafta gibi geliyor.sizinkide az kalmış ama..işallah en kısa zamanda plakalara geçersiniz.nerde askerlik yapıyor
bnm ki doğuda deil şükürler olsun kiii cnmmm evet yaaa nasıl zor onsuz nefes almakkk ölüom bazen sanki dayanamıom ama bitiooo 6 ay kaldı çok be daha offfffff

kızlarrrr sewgilimmm dagıtım iznine geldi bugünnnnama göremedim ben o bursada çünkü ama onun bu gece ewinde uyucagını bilmem bile çok huzur weriooo banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…