AAA ciddi mi cnm ama ya kalan 13 günü kullanırsakkk :S
İyıyım cnm yaaaaa heycanla beklıyorum ısteeeee hazırlklara son gaz dewammsen napıon naslsn tatlm?
aaaa tamamen aklimdan cikmi$ti sagol bü$racim :13: oruc tutmamiza vesile oluyosun ALLAH razi olsun canimSelaaam kızlaar
Arefe günü tutulan oruç, geçmiş ve gelecek senenin günahlarına kefaretmiş...
Aynı zamanda çok sevaap.
merhaba kızlarr
kız kvsr beni ekleyen sensin dimi?
bu arada özge yani Thetis gelmiyomu hiç buralara
merhaba kızlarr
kız kvsr beni ekleyen sensin dimi?
bu arada özge yani Thetis gelmiyomu hiç buralara
aaaa tamamen aklimdan cikmi$ti sagol bü$racim :13: oruc tutmamiza vesile oluyosun ALLAH razi olsun canim
fidescim thethis pek ugramiyor hayirdir canim iletmemi istedigin bir$ey varmi ?
he benim canım..tutturmuşum sanırım sen diyerek gönderdim ama
beni o arkadaşlık sitesinden silmiş. burdanda silmiş arkadaşlarından. bir süre önce istek göndermiştim olmadığını farkedip ama gene kabul etmemiş...
neyse kendi bilir. yazmak istedim ama o sitede de burda da mesaj atılmıyo, kapatmış...
ben diyerek gönderdin de kız sen nerden biliyon benim adımı soyadımı
n e güzel canım hakkın valla hazırlan hemen:))salı geliyodu dimi ayarlayabildinmi..ben ii diyelim ii olsunya
beni o arkadaşlık sitesinden silmiş. burdanda silmiş arkadaşlarından. bir süre önce istek göndermiştim olmadığını farkedip ama gene kabul etmemiş...
neyse kendi bilir. yazmak istedim ama o sitede de burda da mesaj atılmıyo, kapatmış...
ben diyerek gönderdin de kız sen nerden biliyon benim adımı soyadımı
Edd cnım yaaaaa.Valla halletdım gbııı kızzzzzinaşşalahhh.
nasıl hallettn canım
ladym eline sağlık canım güzel olmuş mehtaplar:)
kizlar ben kaciyorum. malesef sabah okul var :80: herkese hayirli geceler bol sohbetler öpüyorum asker güzelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?