Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heheh sus kıs zaten diyet yapmaya çalışıyorum valla şeker filan canım çekiyor herşeyi

kocam gelmeden 5 kilo versem süper olcam ammaaa aması var işte çok zor ya kilo vermek

ben verdim canım 3 kilo verdim bir ayda zaten hedefim 6 kliloydu 58 im 53 e düşmek istiyordum 56 oldum ama yavaş veriyorum yaptığım şu yiorum ama ekmek ince bir dilim ekmek ile günde mutlaka 2 lt su içiorum ama mutlaka çay kahve şekersiz veriosun ama tabi ben hareketliyim iş icabı günde 7777 adım yürümek lazımmış sanki tesbih çekioruz bende adım sayıorum gün içinde:d otobüs yerine bazı kısa yerlerde yürüorum

ohh maşallah canım güzel vermişsin ben eşim ilk gittiğinde 65 kiloydum o gidince 55 e kadar düştüm diyet yaptım ama kışın tekrar 59 olmuşum şuan eski halime dönmek istiyorum canım ya sen şanslısın hareketlisin ben evdeyim bir de oğlum var sadece onun peşinden koşturuyorum o kadar yaz gelsin bende başlıcam yürüyüşe hergün çıkmayı planlıyorum

noldu tatlım neden ettiniz?

noldu canım ya neden ettiniz

ya bugun dogum gunu onun sabah konustuk 1 kere sonra daha konuşmadık sonra akşam ben aradım konuşalım dıye açtı telefonu bıraz konuştuk sonra bı arkadaşı geldı telfon var dedı ugurda bana bı dak dedı gıttı dıger tlefona bende duyuyorum.açtı telefonu kımsın dedı sonra hıı falan dedı guldu ben bılıyorum o ses tonunu sonra ona 5 dk sonra ara dedı kapadı. geldi benle konuşmaya noldu dedım arkadaş bişi dedi dedi ne dedi dedim telefonum varmış dedı kım dedım senı söyluyo dedı. bende demın kımle konuştun dedım basladı bu bagırmaya ben kımseyle konuşmuyorum sen ne yalancısın napmaya calışıyosun falan dıye bagırdı . ben anladım tabı uste cıkmaya calıştıgını sonra aramasaydın bı daha arama falan dedı . sonra bıraz konusunca dedıkı evet arkadaşım aradı senın bana yaptıgın seyı yaptım dedı . bırı sana bısı soruyo ben duyuyorum sen bişi yk dıyosun dedı. bende dedım ne alaka yanı sımdı durup dururken nıye böyle bışı yapma gereği duydun. benı anla dıye dıyo
sonrada tuttu dedı kı keşke aramasaydın ıste dogum gunumde bana böyle yaptın falan dedı bende babam gelmıştı kapa dedım kapamadı bende suratına kapadım sonrada telfonu komple kapadım

zaten senin o sevimli bıcırıkla uğraşırken zayıflıyorsundur allam ya bak yine baktım resimlerine şimdi allahım nazarlardan korusun :)

canım ya kötü olmuş askerin yeni mi gittii sanki psikolojisi bozulmuş, sanki sıkılmış gibi geldi bana bu kadar basit bi sebeple bağırıp çağırması
ben sende bi suç göremedim yani tabi öncesinde başka bir konu geçtiyse aranızda onu bilemiyorum

hmm..canım benim ya..sen dediklerine inandın mı bunu laf etmek içn sormuyorum onu en iyi sen tanıosun diye soruorum sence gerçekten anla diye mi yaptı canım

hayır canım yeni gitmedi şafagımız 94. ondan oncede bi konu geçmedi aramızda benım kızdıgım nokta bana yalan soylemesı duydugum hale ustelık.bi de haklıymış gıbı bagırdı cagırdı bırı arasa söylerım dedı sonra tuttu arkadaşım aradı dedı

hmm..canım benim ya..sen dediklerine inandın mı bunu laf etmek içn sormuyorum onu en iyi sen tanıosun diye soruorum sence gerçekten anla diye mi yaptı canım

hayır inanmadım tabıkı. burak diye bi arkadaşı var o aradı dedı ama ses tonundan bana hıç oyle gelmedi. inkar etmese ınanırdım ama o kdar olay cıkardıgı ıcın ınanmıyorum. bı de bugun benım dogum gunum yaptıgına bak dıye uste cıkıyo. ben bişi yapmadım sen yalan söyledın dedım. sen bana zarf atar gıbı sordun dedı . bende hayır oyle bışı yapmadım noldu dedım sadece dedım ama vardı bi iş çıkar kokusu

hayır inanmadım tabıkı. burak diye bi arkadaşı var o aradı dedı ama ses tonundan bana hıç oyle gelmedi. inkar etmese ınanırdım ama o kdar olay cıkardıgı ıcın ınanmıyorum. bı de bugun benım dogum gunum yaptıgına bak dıye uste cıkıyo. ben bişi yapmadım sen yalan söyledın dedım. sen bana zarf atar gıbı sordun dedı . bende hayır oyle bışı yapmadım noldu dedım sadece dedım ama vardı bi iş çıkar kokusu[/QUOTE]

sen üzülme..eğer yanlış birşey yaptıysa zaten seni haketmemiştir..belki bir yanlış anlaşılma vardır ortada biraz ikinizde sakinleşince daha rahat konuşursunuz..yalana benimde asla tahammülüm yok ki erkek milleti beceremio bu yalan işini sen sakın üzme kendini sabırlı ol

boyum 1 64 canım senin
1.72 canımm benimde

tatlım daha öncede böyle yalan söylediği oldumu ?

yani yalan söylediği o kadar açıktı ki sen bıle konuşsan tanımadıgın halde dersın bu yalan söyluyo dıye. zaten ılk basta o kdar bagırmasından anladım. bı de ınsanı kendınden suphe ettırıyo yanı kulağımla duydum ona ragmen yok konuşmadım dıyo . sonrada kıvırmaya basladı tamam konuştum sen de bana öyle yapıyosun falan dıye. kıvırma dıyorum erkek adam kıvırmaz dıyo bende erkek ol o zaman dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…