Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbuldum cnm şafak sıkıştırıyo bitsin istyrm artık çok özledimm..Sen nasılsın cnm şimd çıkmalıyım tombişnle gelısme varmı yaz ben okurum canım oppuyorummm

anliyorum canim ama az daha sabir buraya kadar geldin , bu günleri de atlatirsin
ben iyiyim cok sükür , sorun degil tatlim tombi$imle de cok iyiyiz bi kac gün izni var daha bakalim gidince nasil olucak aramiz
tamam canim öpüyorum bende grsrz

Son düzenleme:

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )

$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

83 DİDEM_EVO

89 BABYKE

90 BUSRAE

94 SONERGİZEM

116 HEJAR12

104 FIDES

142 SUSU

179 ANGELGÖZDE

179 ECEM3004

181 GRIMSI

181 KARDELEN44

181 YENGEC123

185 DUYGU_C

185 MAVIMAVIMAVI

187NURAN07

h.b canım iim saolasn askerim dün gece gitti ladym bugünde teslim olmuş yine başladık şafak saymaya işte..sen nasılsın nezamandr görüşemiyoruz sitede değişmiş alışamadım henüz

h.b canım iim saolasn askerim dün gece gitti ladym bugünde teslim olmuş yine başladık şafak saymaya işte..sen nasılsın nezamandr görüşemiyoruz sitede değişmiş alışamadım henüz

hadi hayirli olsun canim biliyosun bi kere ba$layinca elbet bitiyo ALLAH kolaylik versin in$allah
evet canim bayadir görü$emiyoruz iyiym bende cok sükür
evet ya bende alisamadim bu haline ama napalim

kızlar şafağı yanlış olan varsa sölesinler cnm site düzenlenmesiii bayram derken biraz karışmış olab,lir arladaşlar kusura bakmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…