• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benmki çarşıya çıktı ya bugün..
hastaneden sonra eve git uzun uzun görüşelim demişti
saat 9 da geldim ben işe geldim doğal olarak 12 de yemeğe çıkar 1,5 a kadar görüşürüz die..
bu yüzden kavga ettik.. kargonu yollıcam geri dedi yolla dedim.. açmasın bu saatten sonra istemiorum :57:

kız senin kinin şafak çok fazla sıkıştırıyor canım ya belli

:9:incim benimki askere gitmeden önce bizde böyleydik daha doğrusu ben oto b..k kavga çıkartırdım askerinde kendimi görüyorum mm

kızlarr benim askerim son çarşında şuan sabah bir posta nette gördüm işlerini halletmeye gitti şimdi gene gelicek heycan yok diyodum ama onu görünce heycanlandımm

Çokk teşekkür ediriz güzel dileklerin içinnn :71:

Ne demek canım Herşey gönlün(m)üzce olsun hep..

hoşbuldum canım benimmm.:108:

iyiyim canım yaa sen nasılsın?:16::109:

böyle örneklere bazen o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki arkadaşım.zaman zaman hayattan bütün ümidi kesiyoruz.bir daha hiç mutlu olamayacakmış hiç gülemeyecekmişiz gibi geliyor.rabbim seni de kocacığınla bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür aşkla,huzurla yaşamanızı nasib etsin canım.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi, Allahım hızlıca geçmesini nasip etsin inşallah.. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..

ne mutlu canım inşallah bizde böyle yiyip bitrcez şafağı sonra da bebiş şafağı beklicez bebeğin ve eşinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle:74::74:

İnşallahhh .. Çok teşekkürler.. Hep beraber inşallah..

:81: yaşasııınnnnn...

eveeeeettt kısmetse aynen öyle olucak, arada didemle babykemiz de vaaar :46:

selam canıım ama görünmüyo bazırarı yaaa :95:

merhaba... çok teşekkür ederiz, böyle mesajlar bize çok büyük güç veriyor, motivasyonumuzu arttırıyor.. allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :34:
ben de 9 aydır hiç görmedim nişanlımı, dağıtım izninden beri görüşemedik daha da 3 ayımız var, nasıl büyük bir özlem ve acı olduğunu tahmin edebilirsin.. allah hayırlısıyla gelmelerini sağlasın inşallah bizler de sizin gibi başka mutlulukları yaşayalım artık :29:

Tahmin etmeyi geç saçlarım, tüylerim diken diken oluyor düşündükçe.. Gerçekten çok zor, ben atlatamayacağımı düşünmüştüm ama beni birazcık metin olmaya iten bişey yaşadım askere uğurladığım gün.. Nişanlıydık ozaman ben perişan tabi hele son gün, ağladığımı görmesin diye wc ye kaçıp ağlayı ağlayıp geliyorum, teyzesi dediki ne güzel vatani görevini yapmaya gönderiyorsun ve hayırlısıyla döneceğini biliyorsun, ben ne yapayım, birdaha rüyalarım haricinde hiç görmeyeceğim dedi (teyzesinin doğumuna 1 hafta varken eşi kalp krizinden ölmüş,) kızı 14 yaşında ve babasını hiç görmemiş.. okadar kötü oldum ki kızlar sizde böyle durumda olanları düşünün azda olsa rahatlatıyor insanı..
Allah yardımcınız olsun..

cok saol cnm ıyı dıleklerın ıçın bızlerı cok ıyı anlıosundur sımdı sana bebegıne ve esıne allah uzun versın hep mutlu olun ınsallah :81:

Anlamazmıyım.. Çok teşekkür ederim canım... aminnn hepimiz inş..

Back
X