Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eşim kırklarelinde canım
şafak daha çok canım ya hiö geçmiyor sanki bu aralar
senin şafak kaç

anladım canım 300 ler çabuk geçiyor, ama 400 ler çok fenaydı geçmek bilmedi resmen

kevsercim merak etme arar mutlaka merkez çok kalabalık oluyor bir de yeni olduğu için fırsatı olmamıştır
özel mesaj atamadım pro üye olmadığım için

kevsercim merak etme arar mutlaka merkez çok kalabalık oluyor bir de yeni olduğu için fırsatı olmamıştır
özel mesaj atamadım pro üye olmadığım için

eşin nasılmış canım..kırklareli için olumlu şeyler söylenmio hiç oyüzden içim rahat değil..gitti gün aradı komutan sevgilin varmı die sormuş oda söylemiş işte 4-5ay içinde sevgilin seni bırakacak şimdden hazırlıklı ol demiş..bunu duyunca iyce sıkıntı bastı beni niye öyle dedi anlam veremedm:26:

Son düzenleme:
canım sıkkın kewsercimm.. 1saat önce dayımın oglu aradı almanyadan dayımı hastaneye kaldırmışlar bu sabah doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş ...moralim çok bozukkkkk

h.g fidescm iiz saolasın se nasılsın
bende iyiymm ama çook yorgunum. haftaya vizelerim var bir sürü de ödevim var onlarla uğraşıyorum...

gözdeee yok musun buralardaa??
orda benim şafak 100 yazıyo ama 95 miişşş

(görürsenn tabi bu mesajımı)

selam tuğba hoşgeldin
kevsercim eşimin yerinden ve görevinden dolayı rahatı iyi yazıcı olduğu için
merkezin zor bir yer olduğunu bende duydum canım Allah kolaylık versin canım
ben im oğlumu uyutmam lazım yine gelirim canım

saolasın canım..oğluşunada ii uykular

bölüm ne canım(15 karakter)

canım sıkkın kewsercimm.. 1saat önce dayımın oglu aradı almanyadan dayımı hastaneye kaldırmışlar bu sabah doktorlar herşeye hazırlıklı olun demiş ...moralim çok bozukkkkk

anlıyorum tuğbacm geçmiş olsun dua et bol bol..allah şifasını verr inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…