Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

$afaklari attirdim kizlar cok $ükür bi gün daha gitti

$afagimiz 312 - bitsin artik 300'Ler

Seni çoook seviyorum tombişim sensiz koca 5 ay bitti in$allah geriye kalan 10 ay da cabuk gecer de kavu$uruz bitanem

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER

( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

83 BABYKE

83 BUSRAE

87 SONERGİZEM

109 HEJAR12

94 FIDES

135 SUSU

172 ANGELGÖZDE

172 ECEM3004

174 GRIMSI

173 KARDELEN44

174 YENGEC123

176 DUYGU_C

178 MAVIMAVIMAVI

180 NURAN07

220 NEFESİM

ladym eline sağlık canım

rica ederim güzelim büyük bi zevkle azaltiyorum
canim askerinde in$allah en kisa sürede rahat eder , arkada$larinda dedigi gibi komutanin öyle ayrilirsiniz demesi ho$ olmami$ ama her$eyde bi hayir vardir tatlim unutma
belki böylece sevgilin daha cok üstüne dü$ecek , seninde destegin olunca sana daha cok baglanir

saolasın canım benim innnnş..hepimizde öyle böyle bitiricz işte

Son düzenleme:
devrem bende şimdi gördüm yazdıklarını:)))ya öle rüzgar gibi bir hafta geldi geçtii..neye uğradığımı şaşırdımm..çok sinirliydi sevgilim...ama şimdi herşey yolunaa girdi..maşallah diyeyim debiz zaten normaldee de öle ayrılık fln yaşayan bir çift değiliz..çok büyük kavgalar da etmedik hiç..ama sanırım ben çok üstünee gittimm..çok sabırsız aceleeci davrandım..biraz bekleseydimm o herşeyin mükfatını verirdi eminimm..ama ne yağtıysam onu sevdiğimden yaptım uleynnneyseki şu an her şey güzel gidiorr..nişan hazırlıklarınaa başladıkk..18 aralıkta nişan var...
vay anasınıı devoo siz de ciddiye bindiriosunuzz desenee

senn nasıl gidio ladym
canim $uan bi$ey yok , beyfendiyi cok kizdirdim küstürdüm fazla üstüne gitmek istemiyorum onun yazmasini bekliyorum telefonunu alinca

innnnnnş ladyşahım

gecmi$ olsun sarilalem olur böyle $eyler sonucta askerin sivile ali$maya cali$iyo , sen biran önce bulu$up vakit gecirmeye , dilim ali$mi$ hala askerin diyorum
sonunda her$ey yoluan girdi ya ona $ükür hayirli olsun canim ni$aniniz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…