ladym eline sağlık canım
rica ederim güzelim büyük bi zevkle azaltiyorum
canim askerinde in$allah en kisa sürede rahat eder , arkada$larinda dedigi gibi komutanin öyle ayrilirsiniz demesi ho$ olmami$ ama her$eyde bi hayir vardir tatlim unutma
belki böylece sevgilin daha cok üstüne dü$ecek , seninde destegin olunca sana daha cok baglanir
kvsr hc salllama o komutanı heeeeeeeee
rica ederim fistikiiiiiimelllerine saglık ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bitiiiiicek bitiiiiicek bizde depüklencez zamani gelincesaolasın canım benim innnnş..hepimizde öyle böyle bitiricz işte
devrem bende şimdi gördüm yazdıklarını:)))ya öle rüzgar gibi bir hafta geldi geçtii..neye uğradığımı şaşırdımm..çok sinirliydi sevgilim...ama şimdi herşey yolunaa girdi..maşallah diyeyim deaman allahım benim devommu kim üzmüş böle
lalem canım yeni gördüm yazılanları çok üzüldüm
ya neden böle oluyo bu erkekler anlamıyorum
biz onları dört gözle 15 ay beklerken bunu nasıl yapabiliyolar şaşıyorum. ama sonuçta siz sözlüsünüz ve kaç yıllık ilişki bence zaman vermek en doğrusu görünüyo biraz daha sabret lalem sonra bak nasıl tıpış tıpış dediğine gelicek. işte o vakit ağzından burnundan getirirsin
şimdi onlar hem özgürüm ayaklarındalar hemde düşünüyoki ya bu kız beni 15 ay ben yanında yokken bekledi nasıl olsa hep benim havalarında ama bu fazla sürmez merak etme inş en kısa zamanda düzelir güzel haberler bekliyoruz.
bende böle şeyler okuyunca şükrediyorum halime benim askerimde çok şükür böle değişiklikler olmadı ya herşey dahada güzel gidiyo hem onun ailesi benden artık haberdar ve mutlular ben olduğum için. bizde tek sorun benim ailem işte ama bizede zaman gerekiyo ve zaman istedim askerimde anlayışla karşıladı bakalım bizim sonumuz ne olucak
burada herkes birbirinin dert ortağı oldu beraber şafak saydık tükettik halen sayanlarda var . istiyoruzki hepimizin sonu mutlu bitsn. inanın aranızdan biri bile mutlu sona kavuşunca kendi mutluluğum seviniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn
canim $uan bi$ey yok , beyfendiyi cok kizdirdim küstürdümsenn nasıl gidio ladym
innnnnnş ladyşahım
gecmi$ olsun sarilalem olur böyle $eylerdevrem bende şimdi gördüm yazdıklarını:)))ya öle rüzgar gibi bir hafta geldi geçtii..neye uğradığımı şaşırdımm..çok sinirliydi sevgilim...ama şimdi herşey yolunaa girdi..maşallah diyeyim debiz zaten normaldee de öle ayrılık fln yaşayan bir çift değiliz..çok büyük kavgalar da etmedik hiç..ama sanırım ben çok üstünee gittimm..çok sabırsız aceleeci davrandım..biraz bekleseydimm o herşeyin mükfatını verirdi eminimm..ama ne yağtıysam onu sevdiğimden yaptım uleynn neyseki şu an her şey güzel gidiorr..nişan hazırlıklarınaa başladıkk..18 aralıkta nişan var...
vay anasınıı devoo siz de ciddiye bindiriosunuzz desenee
anladm canım geçende sorucaktm fırsatım olmadı seni üzmesinde
Günaydın hatunlarrr
Şafağım doğan güneş
Aşkıma kavuşmaya saatler var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?