Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygumm işlerden dolayı çok yoğunum
dahada yoğun olucam bir süre yokum buralarda
grüşmeyeli nasılsın tatlım

getirdin tabisi hosbulduk canım yaa cidden hepiniz cok tatlısınız.hiç tanımadıgınız halde dert ortagı olup bişeyler paylasmak cok güzel.insan kendini daha iyi hissediyor
olucaz tabii ki hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. Bizi bizden başka kimse anlamıyor bizde birbirimizie tutunuyoruz canım benim.
Ben de burada Şafak 460 dediğimi çok iyi biliyorum. Bak nasıl akıp gitmiş zaman zor olmadı mı ilk zamanlar çok zordu. Ama akıp gitti işte.
Hiç sıkma canını psikolojini bozmamaya garet et o kadar gerisi geliyoor :)

maşallahh duygummm seninde az kaldı
hep beraber yicez bitiricez şu askerliği
kazasız belasız inşallah

evet cnm benimm.ben bitek usta birliğini takıyorum kafama suan.gittigi yer bi belli olsa içim bi rahatlasa üzülmem cok.özlemeye razıyım.nişanlım calıskandır cok, tuttugunu koparır o yönden cok rahatım.komando olmayı kendi istemişti muayeneye gittiğinde işaretlemiş yani.ama uzuldugumu görünce meslekci olmak için elinden geleni yapıcagına söz verdi tum belgelerini götürdü.sence değişirmi meslekci olarak duygucumyaa

canım hiç belli olmuyor ki valla bak Şafak oldu 169 ama benim aklıma mantığıma askeriyenin zihniyeti yatmıyor.
Heran herşey olabilir canım inan bana bigün öyle bigün böyle.
Benimkinin kaç kere görevi değişti. Çok şükür yeni oturdu daha bak ne diyorum askerlik bitti neredeyse daha yeni oturdu :)
Hayırlısı canım sağ salim olsunlar da hiç önemi yok inan

Nerede acemi şimdi senin ki

Son düzenleme:

evet canım herşeyin hayırlısı.. izmir foça jandarma komando egtm alayı

heyt uleeyynnn nine olduk torunlarımız gidiyor <askere eskidik biz artık..

evet canım herşeyin hayırlısı.. izmir foça jandarma komando egtm alayı
anladım canım hayırlıı olsun, takmamaya çalış desem de boş biliyorum ama üzülme sağlıklı olsun da önemi yok :)
heyt uleeyynnn nine olduk torunlarımız gidiyor <askere eskidik biz artık..
şikayetci olamazsın heralde
sana mesaj attım gördün di me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…