Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

postaneden alıcak canım benimki..yinede olmazmı diosun kahvaltı türü şeyler istedi yiyemiomuş bişey

hmm anladm cnm okadarını bilmiyorum bozulmazsa olabilir canım ama abim bize göndermeyin diyodu bi kere cantalar karısmıs yiyecekler bizde kalmıs askeriyeye gönderdik abim degil görmek duymamıs bile bizden duydu yemişlerdir dedi.aman olsun askerimiz sonucta onlarda ama abimde zaten arkadaslarıyla yiyecekti.imkanı varsa dısarıdan sipariş etsin canım.benim nişanlımda titizdir cok.yiyorum dedi ama nasıl yiyo bilmiyorum

napıosun incicm nasıl gidio

kızlar bişey sorucm ben benimkine bişeylr yolluyaym diorum ilk defa göndericem daha neler gönderebilirm sizce..yiyecek bişeylr göndermişmiydnz hiç

iim tatlımmm herşey çok güzell
hhee burdkailer bilir ben kurabiye yapıp gönderdiydim aşkımaaa ama 1 hafta sonra aldığı için çöpe gittiydii..bide süslü bi kutu yapmıştım komutan dalga geçmiştii

ay negüzel canımya haberin yokmuydu
yoktu
hadii yaa kıyamam buarada çok mektuplasıomusunuz duygu
yok çok sık sayılmaz, carşıya çıkınca gönderiyor birşeyler. Beklemediğim zamanlarda geliyor böyle kalıyorum
Çok özlemişim çok
slm kıslarrr
nasılsınızzz
duygum ne göndermiş askın ohh ne güzel yaaa
Tişörtünü yollamış
Mektup yazmış
Sürprizlerimi bekle yazıyor

Bende gönderdim iki gün sonra doğumgünü
mutlu oldum duygulandım napıcamı bilemedim şimdi

Duygu.C yok çok sık sayılmaz, carşıya çıkınca gönderiyor birşeyler. Beklemediğim zamanlarda geliyor böyle kalıyorum
Çok özlemişim çok

süpriz yapıyor desene.benim askımda cok sever süpriz yapmayı.sabretmeyi ögrenicez sanırım özledikçe kıymetimizi anlıycaz birbirimizin dahada.üzme tatlı canını aglama canım sevdiğin hisseder eminim..

Duygu.C Tişörtünü yollamış
Mektup yazmış
Sürprizlerimi bekle yazıyor

Bende gönderdim iki gün sonra doğumgünü
mutlu oldum duygulandım napıcamı bilemedim şimdi

benim aşkımında son giydiği giysileri bende kokusuyla uyumak oyle güzelki simdiiden cok özledim be canım bende.ne güzel hiç bitmesin aşkınız hep böyle sevin birbirinizi inşallah

foto bilene koyduydum kız burayaaa
bende görmek istiyorum inciii birdaha koy
ohh koklaa kıss bak ne kadan düşünceli yarin var bebişimm
:) aslında biraz zor oldu ama başarıyorum galiba :)
aah ah sabır deme bana sabır taşı oldum çatlayacağım artık. :)
Son ayrılığımız olur inşallah hepimizin :)
iim bende didemcm..benimkinn istekleri var onları yollamakla uğraşıorum..istemesse yok kargo margo bizde
gönder sen istemese bile çok mutlu oluyorlar
Benimki diyor yatmadan önce mektuplarını okuyorum hep diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…