sakın gönderme ulasmadan silip supurur diger askerler
kızlaaarrr kargo geldi şimdi sevgilim kargo göndermiş
kızlaaarrr kargo geldi şimdi sevgilim kargo göndermiş
slm kıslarrr
nasılsınızzz
duygum ne göndermiş askın ohh ne güzel yaaa
postaneden alıcak canım benimki..yinede olmazmı diosun kahvaltı türü şeyler istedi yiyemiomuş bişey
napıosun incicm nasıl gidio
kızlar bişey sorucm ben benimkine bişeylr yolluyaym diorum ilk defa göndericem daha neler gönderebilirm sizce..yiyecek bişeylr göndermişmiydnz hiç
yoktuay negüzel canımya haberin yokmuydu
yok çok sık sayılmaz, carşıya çıkınca gönderiyor birşeyler. Beklemediğim zamanlarda geliyor böyle kalıyorumhadii yaa kıyamam buarada çok mektuplasıomusunuz duygu
Tişörtünü yollamışslm kıslarrr
nasılsınızzz
duygum ne göndermiş askın ohh ne güzel yaaa
iim tatlımmm herşey çok güzell
hhee burdkailer bilir ben kurabiye yapıp gönderdiydim aşkımaaa ama 1 hafta sonra aldığı için çöpe gittiydii..bide süslü bi kutu yapmıştım komutan dalga geçmiştii
iyiyim kevsercimmsen nasılsınn şekertomm
duyguşşş süper yaa hep mutluluktan ağlarsın inşallahh
nasıl yaptın o kutuyu kıs bende yapayım bari
amin canımhepimiz inşallah
oof buram buram kokuyoröldürdün beni sıpa öldürdün burda
Duygu.C yok çok sık sayılmaz, carşıya çıkınca gönderiyor birşeyler. Beklemediğim zamanlarda geliyor böyle kalıyorum
Çok özlemişim çok
Duygu.C Tişörtünü yollamış
Mektup yazmış
Sürprizlerimi bekle yazıyor
Bende gönderdim iki gün sonra doğumgünü
mutlu oldum duygulandım napıcamı bilemedim şimdi
iyiyim kevsercimmsen nasılsınn şekertomm
duyguşşş süper yaa hep mutluluktan ağlarsın inşallahh
foto bilene koyduydum kız burayaaa
bende görmek istiyorum inciii birdaha koyfoto bilene koyduydum kız burayaaa
:) aslında biraz zor oldu ama başarıyorum galiba :)ohh koklaa kıss bak ne kadan düşünceli yarin var bebişimm
aah ah sabır deme bana sabır taşı oldum çatlayacağım artık. :)süpriz yapıyor desene.benim askımda cok sever süpriz yapmayı.sabretmeyi ögrenicez sanırım özledikçe kıymetimizi anlıycaz birbirimizin dahada.üzme tatlı canını aglama canım sevdiğin hisseder eminim..
benim aşkımında son giydiği giysileri bende kokusuyla uyumak oyle güzelki simdiiden cok özledim be canım bende.ne güzel hiç bitmesin aşkınız hep böyle sevin birbirinizi inşallah
gönder sen istemese bile çok mutlu oluyorlariim bende didemcm..benimkinn istekleri var onları yollamakla uğraşıorum..istemesse yok kargo margo bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?