Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

40bin kere maşallahhh canımm

ayy canım benim yaa

ne güzel anlattın

bizede nasip olur inşaAllah

Ecemm canımm geçmiş olsunnn iyileşmenee çok sevindimmmm

Canımm çok teşekkür ederim
Ahh ahhh nazar değmesin size Herşey istediğiniz gibi olur inşallah bundan sonra canım darısı bizim başımıza

ben çıkıyorum kızlarrr bol muhabbet size inş gelebilirim yine bulaşık yıkamam gerek kendimi yağlamam gerekk

kızlar benım erkek arkadasımda askerde kısa donem ve gelmesıne az bı sure var size bişe danısmak ıstedım kendısıyle ufak bı tartısma yasadık ama cok ufacıktı yanı ondaan berı bana souk davranıo az msj atar oldu eskıden msj atmadan hıc durmazdı arardı benı bende ustune gıtmıyorum ama sızce napıyım ben karar veremedım

Ameliyatmı olsun kuzum sen geçmiş olsun

Nasılsın şimdi?

Ayyy hürgeneralll süperr ya darısı basımızaaa
Bende gelemedim depük gecesineee artık sen bizimkilere gelirsin
Mümkünn olduğuncaa hiç birinizii yalnızz bırakmıycamm kübraa
hoşgeldin canımmmm
Hoşbuldukk tatlımmm
Canımm çok teşekkür ederim
Ahh ahhh nazar değmesin size Herşey istediğiniz gibi olur inşallah bundan sonra canım darısı bizim başımıza

Değmesin değmesinnn Hepimizinn canımmm vee sizindee az kalmışşş yakındaa seni de bekliyor bu mutlu günler

İnsallah canım

Kübraa yazdım görmedin

Sınavların nasıl geçti
:26:

Ne zaman yazdınn kızzz görmemişimm pardon
İyi diyelim iyi olsun suan sınavlar bittiyaa cok neseliyimm
Osmanlıca,orhun,cümle bilgisi iyiydi yaa bugünküler yanı ınkılap yüzyıllar halk edebiyatı tanzimat fln zordu yaaa
Cok detay ve ayrıntı vardı ben cok detaylı calısıyorum ama akıla gelmicek soruları sormuşlardı
Detaylı calıs derim benden tavsiye

Kızlarrr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler..
Şafağımı erkenden attırayımm
atarsa 106

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…