Canımm sen iyi ol o banaa yeterrrÇok teşekkür ederimmm Aminnn aminnnn
Bugün buluştukkk çokk çokk güzeldii ellerinii tutmayı o kdr çok özlemişim kii el ele tutuşarak gezdikk çocuk gibi mutluydumm bugünnn tekrarr onaa dokunmakk çokk güzeldiii geldiğinee dokununcaaa inandımmmmmKalbimmm küt küt atıyorduu heycandann nefesim kesildii onu ilk gördügümdeee kocamann sarıldımmmmm bırakamadımm kendimii
Bugün buluştukkk çokk çokk güzeldii ellerinii tutmayı o kdr çok özlemişim kii el ele tutuşarak gezdikk çocuk gibi mutluydumm bugünnn tekrarr onaa dokunmakk çokk güzeldiii geldiğinee dokununcaaa inandımmmmmKalbimmm küt küt atıyorduu heycandann nefesim kesildii onu ilk gördügümdeee kocamann sarıldımmmmm bırakamadımm kendimii
Ecemm canımm geçmiş olsunnn iyileşmenee çok sevindimmmm
Sanaa cann kurbann emredemem kii sanaemret komutanım
hoşgeldinizz sayın hürrr generalliimmmm
çok iyiyim sevdemmm
sen nasılsıınn? halin keyfin ?
Çok sağol canım benim..
Tam anlamıyla dünden beri toparlanmış hissediyorum kendimi,istanbuldan arkadaşlarımda vardı moral falan depoladım yani :)
Yarın inşallah dışarı çıkmayı planlıyorum ilk defa eğer gayet rahat çıkabilirsem toparladım demektir
Sen nasılsın neler yapıosun canım ?
Sanaa cann kurbann emredemem kii sana
Benn bombaa gibiyimmmm görüştükk bugünnnn çok güzeldiii
ben çıkıyorum kızlarrr bol muhabbet size inş gelebilirim yine bulaşık yıkamam gerek kendimi yağlamam gerekk
Mümkünn olduğuncaa hiç birinizii yalnızz bırakmıycamm kübraaAyyy hürgeneralll süperr ya darısı basımızaaa
Bende gelemedim depük gecesineee artık sen bizimkilere gelirsin
Hoşbuldukk tatlımmmhoşgeldin canımmmm
Canımm çok teşekkür ederim
Ahh ahhh nazar değmesin sizeHerşey istediğiniz gibi olur inşallah bundan sonra canım darısı bizim başımıza
Mümkünn olduğuncaa hiç birinizii yalnızz bırakmıycamm kübraa
Hoşbuldukk tatlımmm
Değmesin değmesinnnHepimizinn canımmm vee sizindee az kalmışşş yakındaa seni de bekliyor bu mutlu günler
Ameliyatmı olsun kuzum sen geçmiş olsun
Nasılsın şimdi?
İnsallah canım
Evet canım,
çok sağol gayet iyiyim toparlandım sayılır
41 kere 1001 kere maşaallah canım
evet gördüm yukarıda azcık anlattın vallahi gözlerim doldu
darısı başımıza artık
Hmm..iyi ol tek canımda herşeyin başı sağlık :128:
Kübraa yazdım görmedin
Sınavların nasıl geçti :26:
Canımm senin de bu duyguları yaşamanıı inann çok istiyorumm çünküü tarifi zorr enn güzell duygularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?