çooookk yoğunsunuz canlar galibaaaa yaaaaa sizi yoranın canı cıksın hahahaa hadi gelin artık özledimmmmm
ben geldiiiiiiimmmmmmm
aaaa yine pek bi sakin burası
hoşgeldinn burcummmm nerde kaldın gözlerim yolarda kaldıı yaaaaa
ne vuruyorsun yaaa
burda sağlık için çalışıyorum ben insanlar iyileşsin iyi olsun diye durmadan çalışıyorum
sen napıosun bakiim????
şafağım da 34 istanbuldayım bugüüüün
istanbulu da çok seviyorum askerimi de çoook seviyorum ve tabiiki sizleri de seviyorum hatunlar
kızlarrrrrrrr
oyyy kuzumm özledimm ondannn yaa gell öpüüymmm gell kıyamammmbende çalışıyorum işte kuzum biraz yoğunummm
ohhh süperrr kuzumm benimmm bende osmanımı çok seviyorum sizleri çok seviyormmmm bugün yine trabzondayım trabzonu sevimyorumm
peki sarılalım o zamaaan
aaa ama trabzonu da seeev
aşkımla benim memleketimiz trabzooon
hem bak çok sevdin 2gündür trabzondasın başka yerde hiç 2gün oldun mu? hayır tabiki
napıyosuuuuuuunnnnnnnn ?büşraaaa
nerdesin kızımmm yaaa bir göründün sabah kayboldun sonraa askerin geldi ya artık görmüyorsun bizi diimii
kuzumm yaa osman 16 gün iznini kulalnmadı bir günde askerliğe takmış tamam mı şimdi şafaktan düşerken 10 gün düşüyorlarmış izinde kullanmadığı süreyi bri de taktığını ilave ediyorlr 16 günü 10 gün niye sayıyorlar yaaaaaaaaaaaaaa soruyorum sizlereeeee nedennnn
napıyosuuuuuuunnnnnnnn ?
Yaa yeminle fişleri sistemden düşüyorummm yeni yıla girerken sorun çıkartıcak girmezsek tam askerimn gelme dönemine denk geldi
napıyosuuuuuuunnnnnnnn ?
yaa yeminle fişleri sistemden düşüyorummm yeni yıla girerken sorun çıkartıcak girmezsek tam askerimn gelme dönemine denk geldi
askerliğe taktığı 1 günü anladım ama iznini neden ekliyorlar onu anlayamadım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?