Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allah yardimcin olsun cnm benim tez bitsin insallah :) ya sende agri yapmadimi ben cok fenayim agrio acio fln

Allah yardimcin olsun cnm benim tez bitsin insallah :) ya sende agri yapmadimi ben cok fenayim agrio acio fln

Ben farketmemiştim ağrı felanda yapmadı ama elimi saçlarımda gezdirirken bi şişlik hissetim
Bir hafta sürdü son zamanlarda ağrı yaptı ama şimdi geçti nedendi ne oldu bilmiyorum bir yerede vurmadım ama
Seninki çokmu ağrı yapıyor
:26:

2012 bizim yılımız olucakk Vallaa bende çok özledim 5 ay oldu görmeyeli

Yakında bir izin düşünüyormusunuz. :26:

Biz nisana kadar düşünmüyorduk geçen aradı ben yılbaşını evimde geçirmek istiyorum geleceğim ne dersin dedi.
Gel dedim heyecanda yaptım özlemişim nede olsa.

Bugün aradı ocağın 5 inde celp gelecek başçavuşta yok olsada izin vercek gibi durmuyo sanırım gelemeyeceğim dedi bi tuhaf oldum

Canım biz kalan iznimizi kullanmıycaz ama ben gidicem yanına 3 hafta sonra sanırım..
Aslında haftaya gidicektim ama ameliyattan sonra toparlayamadım diye erteledik.
Senin mehtap yazdığını okumuştum,inşallah izin alabilir böyle heveslenip sonra iptal olması kötü oluyor

Evet ben kendimi bir şekilde avutuyordum
Birden geleceğim deyince ister istemez güvendim heveslendim
O hevesle bile mehtap saymaya başladım
Ama şimdi gelemeyeceğim galibayı duyunca toparlaması zor oluyor.

Senin gitmen yinede aranızdaki hasreti bir nebze olsun dindirecektir bu zamana kadar kaç gun izin kullandınız :26:

Hayırlısı olsun canım üzme kendini eskisi gibi düşünmeye çalış..
Biz 17 gün izin kullandık tatlım dağıtım izni mecburdu zaten birde bu yaz 10 gün kullandık

Hayırlısı olsun canım üzme kendini eskisi gibi düşünmeye çalış..
Biz 17 gün izin kullandık tatlım dağıtım izni mecburdu zaten birde bu yaz 10 gün kullandık

Hmm.. insan kullanmasın teskeresini hemen alsın gelsin diyor ama dayanamıyor.

ceydaaa naberr kzumm

iyi balım senden nbrrrr iyi oynattın facesii hee

Çıksın o söylesin kıskanıyorum özeniyorum desin bende inanayım

Ama bitiyor canım hakikaten bunu anlıyorum.
Birde 2012 ye görsek

ben ben kıskanıyorum senin şafağını zeynnooooom

Sohbet muhabbet sende buyur Ceyda

İmkanınız varsa tabi ki değerlendirin canım.

geldim canımm

iyiyim canım idare ediyorumm sen nasılsın ?

Zorla yarattık imkanı bakalım nasıl olucak

bende çok şükür canım bi ilaca başladım mide bulantısı yaparmış yapmassa süper olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…