haftaya ne kaldı şunun şurasında hem haftaya kadar şafaktan 7 gün daha silinirrr daha bir güzel olurr kuzummm benimm
eveeet haftaya 20lere başlıycam çok heyecanlıyıııım
sende 50lilerin sonuna geleceksin
evett kuzumm benimm yaa herşeyde bir hayır var ondan üzme kendini gidemedim diyee bence haftaya gidersen daha iyi hem birşeyde kalmıyor geriyeee :)))))
yok yaa o kadar çok üzülmüyorum zaten çaktırma
misafir gelecekmiş de bende bi yandan odamı toparlıyorum
hahaha anladım kuzum kolay gelsin sanaaa :)))
sağol tatlım
büşradan haberin var mı?????
mustafayla buluşucaktı canım büşraa bugünn banada gl dedi biz plan yaptıştık mustfa buluaşlım demiş takılırız dedi birlikte tanısırsınız ben istemedim daha yeni yeni buluşuyorlar diye sonra görüşürz keyfinize bakın dedim kuzummm
hehehhe hasret gidersinler tabii o kadar zamanın özlemini dindirmek zor olur
hahaha ben kimseyi istemem yanımdaa bir kaç zamann yaa D: hahaha
avatar resmini çok beğendm senin kuzum yaaa albüme de koymuştun bende yapabilsem keşke aytaçla beni öyle
bende istemem sanırım
sağoll kuzum benim beğenmene sevindimm osman hep derdi romantik oldugundan ben odunum yaseninle koca bir okyanusun orasında yalnız ben varım diyee ordan esinlenerek yaptım bende sandalımız biraz eski püskü napalım bizim durumumuz çok yok anca o kdar hahaha
evet kuzum ne isticem gelmek isteyeni kovarımm hahah
hehehehehe olsun kuzuum yaa sandalın ne önemi var ikiniz içindesiniz o da su almıyor ve batmıyorsa yeter
albümü kaldırdın mı kuzum?????
aynenn canımm benim biz bize yeterizzz sandal neki bizim hedefimizz şu lux devasa yatlar var ya onlardann hahahakaldırdımm kuzucumm neednnn ??
bu asker beni deli edecek
havanı yesinler yavru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?