Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evett kuzumm benimm yaa herşeyde bir hayır var ondan üzme kendini gidemedim diyee bence haftaya gidersen daha iyi hem birşeyde kalmıyor geriyeee :)))))
eveeet haftaya 20lere başlıycam çok heyecanlıyıııım
sende 50lilerin sonuna geleceksin

evett kuzumm benimm yaa herşeyde bir hayır var ondan üzme kendini gidemedim diyee bence haftaya gidersen daha iyi hem birşeyde kalmıyor geriyeee :)))))

yok yaa o kadar çok üzülmüyorum zaten çaktırma
misafir gelecekmiş de bende bi yandan odamı toparlıyorum

mustafayla buluşucaktı canım büşraa bugünn banada gl dedi biz plan yaptıştık mustfa buluaşlım demiş takılırız dedi birlikte tanısırsınız ben istemedim daha yeni yeni buluşuyorlar diye sonra görüşürz keyfinize bakın dedim kuzummm
sağol tatlım
büşradan haberin var mı?????

hehehhe hasret gidersinler tabii o kadar zamanın özlemini dindirmek zor olur

avatar resmini çok beğendm senin kuzum yaaa albüme de koymuştun bende yapabilsem keşke aytaçla beni öyle

sağoll kuzum benim beğenmene sevindimm osman hep derdi romantik oldugundan ben odunum ya seninle koca bir okyanusun orasında yalnız ben varım diyee ordan esinlenerek yaptım bende sandalımız biraz eski püskü napalım bizim durumumuz çok yok anca o kdar hahaha
avatar resmini çok beğendm senin kuzum yaaa albüme de koymuştun bende yapabilsem keşke aytaçla beni öyle

evet kuzum ne isticem gelmek isteyeni kovarımm hahah

bende istemem sanırım

hehehehehe olsun kuzuum yaa sandalın ne önemi var ikiniz içindesiniz o da su almıyor ve batmıyorsa yeter

albümü kaldırdın mı kuzum?????

Son düzenleme:
aynenn canımm benim biz bize yeterizzz sandal neki bizim hedefimizz şu lux devasa yatlar var ya onlardann hahaha kaldırdımm kuzucumm neednnn ??
hehehehehe olsun kuzuum yaa sandalın ne önemi var ikiniz içindesiniz o da su almıyor ve batmıyorsa yeter

albümü kaldırdın mı kuzum?????

aynenn canımm benim biz bize yeterizzz sandal neki bizim hedefimizz şu lux devasa yatlar var ya onlardann hahaha kaldırdımm kuzucumm neednnn ??

baktım göremedim de ben mi göremedim acaba diye sordum tatlım
bencede bencede yatlar katlar sizin olsun sandal da neymiş
misafirler geldi kuzum görüşürüz sonra

heyyyy millettt yine yoksunuzz amaaa benim şafak 58 bir havamı atıyımm beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…