Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selammm millettt askımmm aradı simdikkk bugun tam 5kere aradı yuppiiiiyyyyyyy yavvv
ben ona resmen asıgımm

bn çok kötüym ya normalde gnde en az 2 kere arardı dün akşmda aramadı bugn sabhta. kafayı yiğcm ya gece boyunca zatn kötü kötü rüyalr grdm offf ya!!!

bn çok kötüym ya normalde gnde en az 2 kere arardı dün akşmda aramadı bugn sabhta. kafayı yiğcm ya gece boyunca zatn kötü kötü rüyalr grdm offf ya!!!

canım ama dedimya egitimleri agır cok manisanın focanın.ya oyuzden arayamıyodur yada kartı bitmiştir.canım benimkide arayamazdı ama cavus yapmısllarya ondan arayabiliyo.uzulme kuzumyaa arar bugun
rüyalarada takma kafayı canım iyi düşünki iyi olsun hem ruyaların tersi cıkar dimi ama

Son düzenleme:

canm bnmki kayseride. çok rahatm demşti. bulduğu her fırstta arardı ya niye böyle oldu anlamıyorum :84:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok tatlım ıslatmadılar heralde söylemedi
bıde orda pek sayan yok galıba:76:
ne kalmıs dıyosunda bıde bana sor ya valla gecsın artıkın

haklısın canım son günler hiç gecmek bilmiyodur simdik sana.gecer canım gecer ayyy ne güselyaaa aşkına kavuscan3aydan az bi zaman kalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…