Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hmm anladım canım arar yine boş bir zamanda merak etme

ah ahh kime olmuoki tatlım bunlar ama sabredicez napalım..

hoşbuldukkkkkkkkkk kuzummmmmmmmmm..askerin geldimi?

Canımm benim yarın gündüz 1 de binizyor gece 1 de burda olacak inş

Yarın gece burada olacak

Darısı sizin başınıza

Yarın gece burada olacak

Darısı sizin başınıza

amin cnm..

ayyyyyyyyyyyy ne güzel valla inan cnm senin adına çok sevindim..hele yılbaşında beraber olmak size çok ii gelicek

Son düzenleme:

Yarın gece burada olacak

Darısı sizin başınıza

inşallah canımm..gözün aydın seninde canım çok sevindim hasret bitiyo azda olsa :))
çıkıyorum canım ben öptüm görüşürüz.

ewt ama tabı hrzmn acık tutamıyo we askerm kıbrsta oldgu için telden msjlşamyz faceye grıyo tlden girebldgı zmn ordn konusyz cnm snn

kullanıoruz cnm..ewt kıbrısta zor oluodur..askeri kıbrısta olan biri daha vardı burda tel kartları pahalı fln diodu..

amin cnm..

ayyyyyyyyyyyy ne güzel valla inan cnm senin adına çok sevindim..hele yılbaşında beraber olmak size çok ii gelicek

Teşekkür ederim canım ya inan anlarsın bu buluşmaları

Aklıma geldikçe içimde birşey pırr ediyor

Liseli aşıkların ilk buluşmaları öncesi heyecanı gibi acayip heyecan var içimde

inşallah canımm..gözün aydın seninde canım çok sevindim hasret bitiyo azda olsa :))
çıkıyorum canım ben öptüm görüşürüz.

Sağol canım görüşürüz sende öpüldün

Son düzenleme:

anlamazmıyım tatlım..

olmazmı heyecan kuzum ya valla en güzel heyecanlar bunlar..geçen ay izin kullandık ve şuan aylardır görüşmemişiz gibi özledim valla..kokusu burnumda tütüo..

senin heyecanını anlıorum valla..ne giyiceğine karar verdinmi

Görmen lazım sık kullanılanlarım boşken

Şimdi internetten alışveriş siteleri ile dolu bir iki sipariş verdim yarın kargo ile geliyolar.

Ama bununda bir dönüşü varki neyse şimdiden düşünmeye gerek yok

Böyle görüp alışınca insan ayrılamıyor daha zor geliyor beklemek

şafak atmadan tickerım güzelliğini gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

artık 5 ay yazısı yokkkkkkkkkkkkk

olsun o burdayken şafağa bakmıosun askerin dönünce bakısun şafak baya baya erimiş gitmiş..sen düşünme şimdiden..

hem şafağın yarılanıcak bile missss gibi olucak..

olsun o burdayken şafağa bakmıosun askerin dönünce bakısun şafak baya baya erimiş gitmiş..sen düşünme şimdiden..

hem şafağın yarılanıcak bile missss gibi olucak..

Evet o gittikten dört gün sonra şafağı yarılayacağım.
Seninde ticker ne güzel olmuş öyle 4. ayıda görmüş

hadi ya belki şubat mart gibi olur hem gelmesine daha yakın..senin gitme ihtimalin yokmu çarşı gününde fln?

zaten denetlemeler subatta ocakta denetlemelere hazrlnylr dıye gndermylr inş marrtta fln gnderrler cunku nsnda mysta hiç gelmeme gerek yok zatn az klmş oluo bare gelmem erkn glrm dıo gidemem ki babam yzndn

Evet o gittikten dört gün sonra şafağı yarılayacağım.
Seninde ticker ne güzel olmuş öyle 4. ayıda görmüş

ewt ewt şafak ticker şuan beni mutlu etti..

sen askerinle gez dolaş düşünme şafağı o döndüğünde sen yine gelirsin buraya biz her zaman yanındayız nası olsa beraberce atlattırrız dönüş hüznünü kuzum..

zaten denetlemeler subatta ocakta denetlemelere hazrlnylr dıye gndermylr inş marrtta fln gnderrler cunku nsnda mysta hiç gelmeme gerek yok zatn az klmş oluo bare gelmem erkn glrm dıo gidemem ki babam yzndn

ewt doğru erken gelirse de güzel ama izinler arada moral deposu oluo tabi geri göndermesi zor oluo..

ya belki sabahtan binip akşama dönüş yaparsın die demiştim tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…