Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evetttttt ben geldimmmm özüme döndümmmmmmm

iyiyiz kuzum işleri aştım size geldmmmmm sen nasılsın

ÖZLEDİMMMMMMM SİZİİİİİİİİİİİİİ

iyiyidit kuzummmmmm sen nasılsın işleri yardım geldimmmm aranızaaa

kolay gelsin be ne işmiş sendede bendede bitmiyor

hoşşşşşş geldiiinnnnnnnn

NABERSİNNNNN?

kızlar ya işler o kadar yoğun ki sizlere cevap veremiyorum, aranıza katılamıyorum

kızllarr artık depük listesi yayınlamıyormu burdA?
olmassa ben işi ele alıyım. ama son durumlardan haberdar edilmem için bir liste lazım. :)

selam kızlar uzun zamandır nete giremiyorum fırsat bulmuşken bakayım dedim umarım herşey yolundadır pazar günü yarimi tekrar yolladım askere keşke hiç gitmese dedim kaçırma planları bile yaptım ama olmuyo işte şafağım görmeyeli baya bi atmış zaten 16 günü yanımdaydı sevdiğim.. oyyyy yine özledim ben aşkımı kendinize iii bakın kızlar

kızllarr artık depük listesi yayınlamıyormu burdA?
olmassa ben işi ele alıyım. ama son durumlardan haberdar edilmem için bir liste lazım. :)

kzuummm ben söyledim listeyi isteyen çıkmadı bende vazgeçtimmm sana listeyi gönderiyim sen uğraş olur mu ? mail atıcamm sana özelden

saat sayılırmı canım yaa
ben hafta sayıyorum çabuk geçsin diee

ya dün grev vardı ya mesai bitmek bilmedi napıyım
ama bugün bitiyor
kızlar ya işler o kadar yoğun ki sizlere cevap veremiyorum, aranıza katılamıyorum

sen sıkma tatlu canını kuzum biz buralardayız müsait oldukça bekleriz

şafak : Doğan güneşş(Adanaa ) , (1)

amanııııııııııııııınnnnnnn
doğan güneş dedi yaaa çok heyecanlandııımmm
maşallaaaah maşallaaaaah
biz de görelim artık doğan güneşi

amanııııııııııııııınnnnnnn
doğan güneş dedi yaaa çok heyecanlandııımmm
maşallaaaah maşallaaaaah
biz de görelim artık doğan güneşi [/QUOTE]

canımmm inşallahh siz de görürsünüzz.. yaa ama sevgilimi pazartesi göreceğimm (((

süper ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ SANA BUGÜN

Eki Görüntüle 311774

hızlıca kavuş sevdiceğineeeeee sarıp sarmala kimselere bırakma

pazartesi günü yapacağıımmmmmmmm kimselere vermeyeceğimm..saatlerce sarılıp öpeceğimm :)))))))))))))

wuucu çok teşekkürlerr...
Kızlar iyi ki varsınız bu site gerçekten çok iyi geliyor bana sizler hepiniz çok iyi geliyorsunuzz .. Darısı herkesin başına inşallah sağ salim dönecek tüm askerlerimiz :))

Son düzenleme:
süper ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ SANA BUGÜN

Eki Görüntüle 311774

hızlıca kavuş sevdiceğineeeeee sarıp sarmala kimselere bırakma

pazartesi günü yapacağıımmmmmmmm kimselere vermeyeceğimm..saatlerce sarılıp öpeceğimm :)))))))))))))

wucuu çok teşekkürler canımmm
Sizler iyiki varsınız kızlar bana çok iyi geliyorsunuzz..
Darısı herkesin başıa inşallah sağ salim dönecek tüm akerlerimizz :)))

Son düzenleme:

benim sarılmam ilk gün çok komik oldu sonra bi yerde oturup 15 dk sarıldık

Benim boyum kısa tamam mı onun 1.89 beni gordu anladı sarılmak istiyorum eğildi bende ayaklarımı kaldırdımmm öyle sarıldık daha fazla rezil olamazdık o durumda o eğiliyor ben ayaklarımı kaldırıyorum topukluda giydirmiyor allahtan annesi benim kadar

komik ama çok güzelmişşş bizim boy sorunumuz var yaa erkek uzun olunca yine iyi ben 175 o 173 hiç belli olmuyor ama o çok ttakıyorr

Son düzenleme:
komik ama çok güzelmişşş bizim boy sorunumuz var yaa erkek uzun olunca yine iyi ben 175 o 173 hiç belli olmuyor ama o çok ttakıyorr
takılmıycak gibi değil evlenirken artık babet giyersin beyaz
Kuzucumm çok sağol bende şuan iyi hissediyorumm,100lerden düşmenin huzuru var üzerimde

senin hakkın kuzum heycanlan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…