Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yüzyetmişüç

şu 100ler bi bitse plakalar da gelse

sonra hepsi bitse de askerimmm gelse

valla cnm aslında çok iim artık bu gece 50lilerden kurtuluorum ama bu sitenin kasması valla deli etti beni..

sen nasısın kuzum?

Çok sevindim canım gözün aydın :)
Ben biraz kendime sinirliyim ya benimkiyle konuşurken bunca yıl olmasına rağmen kasılıorum
söylemek istediğim o romantik cümlelerin hepsini kuramıorum

Ben biraz kendime sinirliyim ya benimkiyle konuşurken bunca yıl olmasına rağmen kasılıorum

Aynı sıkıntı bendede var bırak cümleyi canım cicime bile giremiyorum

Genetik bi bozukluk olan oduntirksiyonistis var

valla çok iim bende 50lileri yiyorum Allaha şükür..

ayyyyyyyyyy ne güzel valla bana bile geçti heyecanın..inş çok güzel geçer izniniz

İnş inş hava durumunun takibindeyim
Ama salladım onu bile yağmur çamur engelleyemez beni

Üff sanki ilk kez buluşacağım heyecan fenaa yüzümde aptal bi gülümseme dolaşıyorum

Vaovv sen bu aralar baya bi şeylerden kurtuldun 5. aydan 50 lerden

Aynı sıkıntı bendede var bırak cümleyi canım cicime bile giremiyorum

Genetik bi bozukluk olan oduntirksiyonistis var

Canım valla güldürdün beni sağolasın
Ya ben kendimi çok kötü hissediyorum tabi onada yansıyo huzursuzluk çıkarıyorum resmen
Benimki de şair gibi karşılık veremeyince sinir oluyorum kendime

kuzum aslında telde daha rahat sölersin yüzüne sölemekte daha zorlanırsın..msjla fln desen yada güzel bi mektupla döksen içini..

Son düzenleme:
Canım valla güldürdün beni sağolasın
Ya ben kendimi çok kötü hissediyorum tabi onada yansıyo huzursuzluk çıkarıyorum resmen
Benimki de şair gibi karşılık veremeyince sinir oluyorum kendime

Aynı aynı
Ne olacak bizim bu halimiz ya
Peki sen herkese karşı böylemisin
Benim birazda kişiliğimde var

ewt ya hepisinin böle arka arkaya olması bende mutluluğu tavan yaptı..kimbilir plakalarda ne olurum

ayyy insan uyuyamaz bile kuzum yaaaa..kıpır kıpırdır şimdi için..

kuzum aslında telde daha rahat sölersin yüzüne sölemekte daha zorlanırsın..msjla fln desen yadagüzel bi mektupla döksen içini..

O konuda sıkıntı yok mesajla yada yanındayken acaip belli ederim sevgimi ama işte telefonda olmuuyor neden olmuyor anlamıyorum

Aynı aynı
Ne olacak bizim bu halimiz ya
Peki sen herkese karşı böylemisin
Benim birazda kişiliğimde var

Bilmiyorum ne yapıcaz ya
aslında ben yanımda olan sevdiğim kişilere özellikle benimkine acaip ilgi gösteririm
Ama o romantik cümleler yokmu ahh kuramıyorum işte,
aileme falanda öyle sevgi cümleleri kuramam

ewt ya hepisinin böle arka arkaya olması bende mutluluğu tavan yaptı..kimbilir plakalarda ne olurum

ayyy insan uyuyamaz bile kuzum yaaaa..kıpır kıpırdır şimdi için..

Görmenn lazımm sabah olsun saat sayıyorum sabahın köründe dayanacağım kapısına

Ohhh plakalarıda tezzz zamanda görürsün balımm

O konuda sıkıntı yok mesajla yada yanındayken acaip belli ederim sevgimi ama işte telefonda olmuuyor neden olmuyor anlamıyorum

kuzummmm yaaaaaaaaaaa sende bi terslik var o zaman..çünkü genelde yanında belli edemez insan

belki kendini bu konuda çok kasıosun ondandamı oluo..bu konuyu düşünmeden konuş..yani ne dicem şimdi ben fln die düşünme..

Bilmiyorum ne yapıcaz ya
aslında ben yanımda olan sevdiğim kişilere özellikle benimkine acaip ilgi gösteririm
Ama o romantik cümleler yokmu ahh kuramıyorum işte,
aileme falanda öyle sevgi cümleleri kuramam

Aynı ben kuzum.
Hani çok sıcakkanlı davranırım ama iş güzel cümlelere gelince kaskatı kalırım
Aşmak için aslında üstüne gitmek gerek hani ben kendimi zorluyorum bak şimdi arayacak şunu şunu de diyorum
Yok diyemiyorum zorluyorum yok çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…