ii geceler kuzum..inş çok güzel gider herşey..öpüorum seni
askerim yasakladı kuzum..amamsn için yalvar yakar aldım sadece burası için..o kadar anlatıorumki dayanamadı
busecimm bende çıkıyorum canımm iyi geceler sana
eklersen söylersin burda
bende pcye messengerı yükleyemedim
hotmailin sitesinden giriyorum biraz karışık oda
kızları eklemenidemi istemiyo benimkide erkekleri ekletmiyo giriyo siliyo giriyo siliyo ilk başlarda inatlaştık ama sonra salladım sildi gitti oda
hadi öptüm canım görüşürüz inşallah
kızlar günaydınnnnnnn bugün çok neşeliyim çookkk hatta dün akşamdan beri böyle içim içime sığmıyor askerim bitanecik kocam aradı veeeee şafaktan 7 gün daha eksiltmemi söyledi benim akıllı kocam bir hafta erken tezkereyle ödüllendirilmiş ve takdir almışşşş yani kızlar bugün şafak 43Kütahyaaa sana slm olsunnnnn :119:
çokkkk mutlu oldummm canım benim yaaa Allah bizlerede göstersinn
Galiba eritiyorum seni askerlik
Bugün tickerim birbaşka atıcakkk.
Sevinemiyorum bilee askerim çok hastaa
kızlar günaydınnnnnnn bugün çok neşeliyim çookkk hatta dün akşamdan beri böyle içim içime sığmıyor askerim bitanecik kocam aradı veeeee şafaktan 7 gün daha eksiltmemi söyledi benim akıllı kocam bir hafta erken tezkereyle ödüllendirilmiş ve takdir almışşşş yani kızlar bugün şafak 43Kütahyaaa sana slm olsunnnnn :119:[/QUO
ne mutlu sana :)
[ı]kızlar günaydınnnnnnn bugün çok neşeliyim çookkk hatta dün akşamdan beri böyle içim içime sığmıyor askerim bitanecik kocam aradı veeeee şafaktan 7 gün daha eksiltmemi söyledi benim akıllı kocam bir hafta erken tezkereyle ödüllendirilmiş ve takdir almışşşş yani kızlar bugün şafak 43Kütahyaaa sana slm olsunnnnn :119:[/ı]
♥ ♥ ♥ ♥ balıma kavuşmama 48 güncük kaldı ♥ ♥ ♥ ♥
kızlar günaydınnnnnnn bugün çok neşeliyim çookkk hatta dün akşamdan beri böyle içim içime sığmıyor askerim bitanecik kocam aradı veeeee şafaktan 7 gün daha eksiltmemi söyledi benim akıllı kocam bir hafta erken tezkereyle ödüllendirilmiş ve takdir almışşşş yani kızlar bugün şafak 43Kütahyaaa sana slm olsunnnnn :119:
Galiba eritiyorum seni askerlik
Bugün tickerim birbaşka atıcakkk.
Sevinemiyorum bilee askerim çok hastaa
başka ne diycekti ki sabah sabah iyi geceler sevgilim demesi ihtimaller arasında var mıCanlarımmmmm bennn geldimmm şafakkk 52 hahaha az kaldııı azzz aşkımın sesiyle uyandımmmm mhayatımın anlamııı günaydınnn dedii bana kii
amiiiinn cnm cümlemize kavuşmayı nasip etsin rabbim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?