Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

huhuhuhu günaydınlar olsun hepinize iyi haftalar dilerim nasılsınız bakalım haftasonu neler yaptınız anlatın bakalım

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER

( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

85 FIDES

100 HEJAR12

126 SUSU

163 ANGELGÖZDE

163 ECEM3004

164 KARDELEN44

165 GRIMSI

167 YENGEC123

167 DUYGU_C

169 MAVIMAVIMAVI

171 NURAN07

211 NEFESİM

221 SAYSAYBİTMİYOR

günaydıııınnnnnnnnn kızlaaarrrrr nasılsınııızzz?

şafağımız 55 - Samsuna'a seeelllaaaaaammmmmmm

Anowwwwwwwwwww hadi beee. nezaman tanistiracaksin??
ayyyyy ben bile heyecanlandim
hehehe bu pazar babykemm benimkinin heyecanı kırılsın die bi arkadaşıda çağırcam en azından ortam gergin olmaz
günaydın kızlarrrr herkesee iii haftalarrr

huhuhuhu günaydınlar olsun hepinize iyi haftalar dilerim nasılsınız bakalım haftasonu neler yaptınız anlatın bakalım
günaydın datlularumm
günaydıııınnnnnnnnn kızlaaarrrrr nasılsınııızzz?

şafağımız 55 - Samsuna'a seeelllaaaaaammmmmmm
ooo maşallahh çiçemm hiçbişey kalmamış yaa çok seviniorum sizin şafakları böyle görünce

ohh ne güzel biletlride almışsınız bu daha bi ii etmişdir seni keyfn yerine gelmiştir

bnde iiyim güzel bir haftasonu geçirdim aşkböcüğümle:)

o dediini bizde hiç yapamadık burcumm

yahu bu kadar olur sinemalarda yer yok olmadığı gibi de uzunlamasına kuruk ya beş minare de hiç yer yoktu av mevsmindede saati geçti vazgeçtik yani dedim olamaz nese ben çarş.doktora gitcem öğleden sonra aşkımla olucam gezmesek bile umarım yer bulup gireriz yani merak ediyorum filmi

durum günaydın hoşgeldin canım.nasılsın

valla az kaldı incim yaaa maaşallah bitiyo, heyecan basmaya başladı bana yaaa, son haftaları düşünemiyorum, bi de burda herkes biliyo geleceği günü, ben onu da bilmiyorum, iyice afakanlar basıcak bana heyecandan oturamıycam burda
bu arada sizde de güzel gelişmeler var gördüğüm kadarıyla maaşallah, hadi bakalım hayırlısı

Selamun hello flowercum

hellloooo şekeriiimmm geliyosun dimi arkamdaaannn

Nese kızlar ben çıkıyorum işleirm var işlerimin bitirip gelcem:)

lokumum da gelmiş hoşgelmişşş

Hoşbuldum incimmm

hoşbuldum burcumm.. şükür iyiyim tatlım ama inanılmaz hastayım cumadan beri düzelemedimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…