- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Günaydinnnn, nasilsin..günaydın kızlarrrr herkesee iii haftalarrr
Günaydinnnn..huhuhuhu günaydınlar olsun hepinize iyi haftalar dilerim nasılsınız bakalım haftasonu neler yaptınız anlatın bakalım
hehehe bu pazar babykemm benimkinin heyecanı kırılsın die bi arkadaşıda çağırcam en azından ortam gergin olmazAnowwwwwwwwwww hadi beee. nezaman tanistiracaksin??
ayyyyy ben bile heyecanlandim
günaydın kızlarrrr herkesee iii haftalarrr
günaydın datlularummhuhuhuhu günaydınlar olsun hepinize iyi haftalar dilerim nasılsınız bakalım haftasonu neler yaptınız anlatın bakalım
ooo maşallahh çiçemm hiçbişey kalmamış yaa çok seviniorum sizin şafakları böyle görüncegünaydıııınnnnnnnnn kızlaaarrrrrnasılsınııızzz?
şafağımız 55 - Samsuna'a seeelllaaaaaammmmmmm
Siyahincim
bosver heyecanlansinnnnkomik olur laaa
Evet ayri bi heyecan var simdi
Ohhh ne guzel gez anam gezz... keyfini cikarrr
sana gelmesine az kldığıın biliyorsın:)
aynen canım o soğukta bile gezmek güzeldi ama bir sinemaya giremedk ya
Günaydın şekerler..:80:
herkese iyi haftalarrrrrrrr
o dediini bizde hiç yapamadık burcumm
hehehe bu pazar babykemm benimkinin heyecanı kırılsın die bi arkadaşıda çağırcam en azından ortam gergin olmaz
günaydın datlularumm
ooo maşallahh çiçemm hiçbişey kalmamış yaa çok seviniorum sizin şafakları böyle görünce
Selamun hello flowercum
lokumum da gelmiş hoşgelmişşş
yahu bu kadar olur sinemalarda yer yok olmadığı gibi de uzunlamasına kuruk ya beş minare de hiç yer yoktu av mevsmindede saati geçti vazgeçtik yani dedim olamaz nese ben çarş.doktora gitcem öğleden sonra aşkımla olucam gezmesek bile umarım yer bulup gireriz yani merak ediyorum filmi
durum günaydın hoşgeldin canım.nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?