Günaydın Canım,
Şafak bugün 11 ayyy
Günaydın Canım,
Şafak bugün 11 ayyy
geldim geldimm kuzucuklarımmmmm
Günaydınnn yavrularrr şafak 39 kırklarıda yedim bitti ohhhNasılsınız nörüyonuzz bakıyımm özledimm lenn siziii
maşallaaaaah şafağına kuzummm
Hoşgeldiiiiinnnn
Hoşgeldin kuzum oooh 40lar bitmiş miissss gibi
Ben çok hasta oldum :2:
Aytaç bulaştırdı gitti ama onun hafifti ben çok fena oldum :2:
geçmişş olsunn kuzucummm yaaa yarindenn gelmiş bişreycik olmaz iyileşirsin senn güçlü kızsınnnn
dün telefonda konuştuk ben de öyle diyorum senden bulaştı ya hastalığı bile sevdim
Delisin sen yaa diyor
kuzummm ilk gördüğümde 1 sene yazıyodu maşallah arayı baya bi açmışım anlışılan ben senide fazla göremiyorum buralarda yoksun sanki :26:
maşallaaaaah şafağına kuzummm
canım ya valla çok şükür ya 1 yıldan 450 lerden geldim bu güne çok çok çok şükür
yarın 10 yazacak nasipse
valla çok mutluyum senin nasıl gidiyor ben pek gelmiyorum buralara, arada aklıma geliyorsun diyorum ohh ne güzelll yarine kavuştu:)
günaydın canımmm hoş geldin nasılsın ?
Sedoşşşş, eski makara muhabbetlerimizi kahkahalarımızı bi faceden bi burdan yazışırken pc'ye bakmaktan şaşı olmalarımızı, aşklarımızdan dert yanmalarımızı, sabah kahvelerimizi, eski kalabalık günlerimizi çok özledim ben... Heralde bidaha asla öyle olmaz burasıben geldimmm çoğu zaman geliom ama kimse olmuo hatunlar nerelerdesinizzzz
maşallah tatlım şafağına, takipteyim.
ikili sayilaraindim, tekli sayilara az kaldi ins
sadece 99 günümüz kaldi
su gibi akip gec zaman
ecemciim canım benim gözün aydınnn, çok sevindim yaa, sanki ben düştüm plakalara, o kadar sevindim yaniAtarsaaaa 81
plakalarrrrrr geldi sonundaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?