Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydınnn yavrularrr şafak 39 kırklarıda yedim bitti ohhh Nasılsınız nörüyonuzz bakıyımm özledimm lenn siziii

Günaydın Canım,

Şafak bugün 11 ayyy

maşallaaaaah şafağına kuzummm
geldim geldimm kuzucuklarımmmmm

hoşgeldiiiiinnnn

Günaydınnn yavrularrr şafak 39 kırklarıda yedim bitti ohhh Nasılsınız nörüyonuzz bakıyımm özledimm lenn siziii

hoşgeldin kuzum oooh 40lar bitmiş miissss gibi
ben çok hasta oldum :2:
aytaç bulaştırdı gitti ama onun hafifti ben çok fena oldum :2:

Hoşgeldiiiiinnnn

Hoşgeldin kuzum oooh 40lar bitmiş miissss gibi
Ben çok hasta oldum :2:
Aytaç bulaştırdı gitti ama onun hafifti ben çok fena oldum :2:

geçmişş olsunn kuzucummm yaaa yarindenn gelmiş bişreycik olmaz iyileşirsin senn güçlü kızsınnnn

kuzummm ilk gördüğümde 1 sene yazıyodu maşallah arayı baya bi açmışım anlışılan ben senide fazla göremiyorum buralarda yoksun sanki :26:

canım ya valla çok şükür ya 1 yıldan 450 lerden geldim bu güne çok çok çok şükür

yarın 10 yazacak nasipse
valla çok mutluyum senin nasıl gidiyor ben pek gelmiyorum buralara, arada aklıma geliyorsun diyorum ohh ne güzelll yarine kavuştu
:)

sagolasın canım benimö

valla hala inanamıyorum 335 lerde olduguma bugün tam 4 ay oldu yarim gideli ..

canım bende iş tompesundan genelde giremiyorum girdiğimdede genelde kimsecikler olmuyor :26: herkez terk etmiş burayı Maşallah canım şafağına su gibi aksın zman inş. sarıl yarine kavuş miss gibi valla

ben geldimmm çoğu zaman geliom ama kimse olmuo hatunlar nerelerdesinizzzz
Sedoşşşş, eski makara muhabbetlerimizi kahkahalarımızı bi faceden bi burdan yazışırken pc'ye bakmaktan şaşı olmalarımızı, aşklarımızdan dert yanmalarımızı, sabah kahvelerimizi, eski kalabalık günlerimizi çok özledim ben... Heralde bidaha asla öyle olmaz burası

.

ikili sayilaraindim, tekli sayilara az kaldi ins

sadece 99 günümüz kaldi

su gibi akip gec zaman

maşallah tatlım şafağına, takipteyim sen de kendini özletenlerdensin hee bunu unutma

Atarsaaaa 81
plakalarrrrrr geldi sonundaaa
ecemciim canım benim gözün aydınnn, çok sevindim yaa, sanki ben düştüm plakalara, o kadar sevindim yani
Öpüyorum seni, şimdi çıkmak zorundayım, sonra görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…