hosgeldın o zaman sanaa :)
biz de seniiii delüüü o yüzden depüklemek için sabırsızlanıyoruzhahahaaaahepinizin seviyorum yarenlerimmm
Hmm bak onu hatırlayamadım..
Ay bende yemin töreni soruyoruz sizin yemin törenleri olalı yıl oldu.
İnş yakın yere düşer canım
Samsun-İstanbul 10 saat az değil
Canlarımmmm :) ben cıkıorummm ılerleyen saatlerde gorusmek uzere yarenleriimmm :)))
hoşbuldum çok tatlısınız siz :)
Bende hiç bu kadar sadist olmamıştım
Canlarımmmm :) ben cıkıorummm ılerleyen saatlerde gorusmek uzere yarenleriimmm :)))
hahah mübarekk gün hemde ne mübarek günnnnnn dokunan laf edeni çarpıcak cinsten
hoşgeldinn tanıyalım seni dilara nerdensin kaç yaşındasın canım :)
kuşum uzaklara uçamıyorceydayla aynıyız canım bu ayın 20si gibi belli olur dedi askerim bekliyoruz :106:
aminn
biz de seniiii delüüü o yüzden depüklemek için sabırsızlanıyoruz
neyse onu hatırlamasan da olur hatta ben de unutayım
bir sürü yaren var ya insan birbirine karıştırıyor tanıdıkça yerleşir daha zaman çok
evet o yüzden dağıtımda uçakla gelmek istiyor bir an önce ulaşmak için
otobüsler akşam kalkıyor sabah varıyor tüm günüm beklemekle geçecek diye uçak düşünüyor ama saatleri uymayabilir bakıcaz :106:
kızlarr hepinizee iyii gecelerrrr çok öptüm sizi görüşürüz yarenlerimmmm hoşçakalınnnnnnnn şafak 38 diyim ne kaldı şunan şurasındaaaaa
hoşgeldinn tanıyalım seni dilara nerdensin kaç yaşındasın canım :)
kuşum uzaklara uçamıyorceydayla aynıyız canım bu ayın 20si gibi belli olur dedi askerim bekliyoruz :106:
aminn
ben dilara istanbuldan izmirliyim aslen evlendim ist.a geldim :)
Sanırım içimizdeki sadastliğin ve mozaşistliğin tavan yaptığı bir gece oluyor bu depük geceleriEveeetttVurun bana vurunnnn depükleyinnnnn
kızlarr hepinizee iyii gecelerrrr çok öptüm sizi görüşürüz yarenlerimmmm hoşçakalınnnnnnnn şafak 38 diyim ne kaldı şunan şurasındaaaaa
Sanırım içimizdeki sadastliğin ve mozaşistliğin tavan yaptığı bir gece oluyor bu depük geceleri
ben dilara istanbuldan izmirliyim aslen evlendim ist.a geldim :)
öğretmenim burda istanbuldan başka biri var mı burada
bitiyo bitiyo hadi görüşürüzkızlarr hepinizee iyii gecelerrrr çok öptüm sizi görüşürüz yarenlerimmmm hoşçakalınnnnnnnn şafak 38 diyim ne kaldı şunan şurasındaaaaa
o zamannn istanbula da hoşgeldinn öğretmenim :) ben de istanbulda oturuyorum:)ben dilara istanbuldan izmirliyim aslen evlendim ist.a geldim :)
Evet canım ya belli karakterler var onlarla sık sık konuştuğum için olayları hatırlayabiliyorum.
Ama senle sanırım bir iki kere muhabbete girdiğimiziçin unuttum ben
Aman aklınız varsa uçağı tercih edin zaten
Kütahyada bir havaalnı olmadığı için hababam otobüslerle uğraşıyoruz
O zaman cümlemi düzelteyim canım Samsun-İstanbul arası uçakla 1 saat bu kadar yakın
Yaa ben de evlendikten sonra istanbul yolcusuyum senin gibiii
bitiyo bitiyo hadi görüşürüz
o zamannn istanbula da hoşgeldinn öğretmenim :) ben de istanbulda oturuyorum:)
inşallah uçak olur canım yaa o da bi sabah bi akşam var saatleri uysun da kavuşalım hemennnnn oyy oy aşkımı özledim pamuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?