Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım hassas evet ama söyleseydim izin vermicekti zaten çokta geç kalmam gittigim yerde hem hepsi kız buna bile bozuk atıyo
dicek niye söylemedin diyee hani gitmicektin dicek

Bilmiyorum canım ya ben olsam bu şekilde hareket etmezdim
yani ben gizli birşey yaptığımda içim rahat etmiyor,sen gittiğin yerde rahat olabilicekmisin peki ?

Bilmiyorum canım ya ben olsam bu şekilde hareket etmezdim
yani ben gizli birşey yaptığımda içim rahat etmiyor,sen gittiğin yerde rahat olabilicekmisin peki ?

aynı vicdanım gibi konuşuyosun ecem
içim rahat etmicek biliyorum zaten bugüne kadar hiç yalan söylemedim bişey saklamadımda aradıgında söylerim ama gitsemmi gitmesemmi bilemedim :26: arkadasta plan yapıyo bi yandan :26:

Bana göre doğru olanı söylüyorum kuzum ben
ben olsam gitmezdim bugün başka bir güne ertelerdim benimkine de haber verirdim böyle böyle diye.
Çünkü konuşmuşsunuz ya bugün ondan diyorum konuşmamış olsanız git tabi ozaman derdin sen aramadın nasıl söylücektim diye
Benimki de seninki gibi çünkü konuşmuşsak eğer önceden haber vermemi ister.
Ama yine de sen bilirsin tabii

doğru söylüyosun kuzum evet ama bu akşam görüşceğim arkadaşımla bi süre görüşemicez ondan görüşmek istiyoduk hem yanımda ablamda olucak ay niye kızar anlamamkiii

doğru söylüyosun kuzum evet ama bu akşam görüşceğim arkadaşımla bi süre görüşemicez ondan görüşmek istiyoduk hem yanımda ablamda olucak ay niye kızar anlamamkiii

Aman canım git ozaman zaten kızkızaymışsınız ablanda olucakmış madem..
Aradığında sölücekmisin

Aman canım git ozaman zaten kızkızaymışsınız ablanda olucakmış madem..
Aradığında sölücekmisin

he kız benim zaten erkek arkadaşım yok olmasında
aradığında sölicem evet ama bugun dediki ben bugun bi daha ararım dedi tamam dedim
off yaa inşallah aramazda evde olmadıgımı duymaz
son anda çıktı falan desem :26:

E madem söylüceksin nerdesin derse söylersin işte çıktık son anda çağırdılar vs dersin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ararım demiş ya canım arar ozaman
bizde konuşamıyoruz kaç gündür yaaa en son iki gün önce 3 dk konuştuk inşallah benimki de arar

inşallah canımm inşallah ikimizinkide arar
siz rahat konuşamıyomusunuz canım :26:

inşallah canımm inşallah ikimizinkide arar
siz rahat konuşamıyomusunuz canım :26:

İnşallah kuzum..
Biz aslında çok rahat konuşuyoruz ama
bu sıralar denetleme hazırlıkları var o yüzden pek konuşamadık 3 gündür

İnşallah kuzum..
Biz aslında çok rahat konuşuyoruz ama
bu sıralar denetleme hazırlıkları var o yüzden pek konuşamadık 3 gündür

oyy kıyamam yaa
arar canım arar
rahatta konuşabiliyomuşsunuz zaten
azıcık beklersin nolcakk

Bekliyorum işte canım aramayınca günler hiç geçmiyor
o yüzden sıkıntı basıyor

evet ya aramayınca gerçekten hiç saat bile geçmiyo hani arasın 1 dk bile olsa sesini duyayım diyosun geçiyo o zaman az da konuşsan iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…