Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Zeynepcim ona cevap verdim işte ben demekki ulaşmadı sana allah allah mesajlarım gitmiyormu acaba bir kaç kere daha oldu..
Neyse burdan söyleyeyim ben bir tek çarşı günleri msn açtığımdan eklemedim kimseyi canım aklıma gelmiyor msn açmak

Kübra benim resimlerde yükleniyor şuan inşallah olacak

Kübüüü bende heyecanlandımmm başka resim neyim koydun diye uçtum gittim

Meğer bildiğim resimmiş

Tertommmdakiii asalete bak sen yaa süpersin yine yorumumuda kendime saklamıcam tabiki

Kübraaa maşallah çok güzelsin canım saçlarına bayıldııııımmmm

Kızlar albüme dosya ekleden eklenmiyormu resim neden olmuyor acaba hata oluştu diyorr :44:

Anladım canım biz kızlarlada msn de konuştuğumuz için bir sen yoktun bi sorayım dedim ondan yanii

Sanırım senin msj kutunda bi sıkıntı var gitmediğine göre msjlar :26:

Kübraaa maşallah çok güzelsin canım saçlarına bayıldııııımmmm
Benim postijlere herkes bayılıyorrr
Ama kendi sacımda uzadıı suannn belime inicek
İltifatlar icin tsk

Kübüüü bende heyecanlandımmm başka resim neyim koydun diye uçtum gittim

Meğer bildiğim resimmiş

Tertommmdakiii asalete bak sen yaa süpersin yine yorumumuda kendime saklamıcam tabiki

Heheh bak bende yukardaa ondan bahsetmiştimm
Resim artık demode olduu degismem lazım
Sagol canım sen kadar güzel olamasakta idare ediyoruz istee

Senin bana gösterdiğin diğer resimlerde çok güzeldi ama onları da kullan artıkkk

Pehhh yapmaaa şimdii banaa senin kadar güzel olmasada ayakları güzelsin işte fıstıkımmmm

Kızlar albüme dosya ekleden eklenmiyormu resim neden olmuyor acaba hata oluştu diyorr :44:

Normal eklenti ekler gibi ekleniyor boyutumu büyük acaba tekrar dene

Son düzenleme:
Aaa postijmi Olsun kendi saçın bundan daha güzeldirrrrrr
Ne demek kuzum ben gördüğümü söyledim
ah birde benim resimler yüklense
temel yükleyicidenmi yaptın sen ?

Anladım canım biz kızlarlada msn de konuştuğumuz için bir sen yoktun bi sorayım dedim ondan yanii

Sanırım senin msj kutunda bi sıkıntı var gitmediğine göre msjlar :26:

olabilir kuzum yoksa neden cevap vermeyeyim kusura bakma ne olur benden kaynaklanan birşey değil :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…