Sormaa kuzuu yaa e sıkıcıı bende netten felanda video izlediğim için genelede kk hep açık oluyor.
Molalarda hoop bakıyorum kim var
Kimse yok sessiz sedasız
ne izliyosun bakim filmmi klipmii ne
benim sınırlı oldugu için öylee rahat rahat izleyemiyorum doluveriyo hemen velett
Ne filmi ne klibiii kıssss
Aldığım kitapların video çözümlü bazı sourları var oları netten izlemem gerekiiyo kpss için
Nerde filmm klippp
Beimki sınırsız yaa yoksaaa ooo bi yandan ben bi yandan ppederin pcc dayanmaz valla
ay pardon yaaa
bi an ders çalıştıgını unuttum gülcağazımm
ben hala aldıgım kitapların jelatinlerini bile koparmadım
napıcam sınavda bilmiyorumm
yaa bende kpss kazanmak istiyom ama hiç çalışasım yok
senin umudun varmı kazancam diyonmu
senin şimdi kullandıgın pc pederinmi
çokmu soru sordum be
Hmm o uni kitaplarını ben aldım koydum yardımcı kitaplarıda aldım koydum oyle kuzu kuzu duruyorlar
Benım umudum ehh işte bişeler yapmazsam uzulurum yapayımda olmasın ben en azından elimden geleni yaptım derim.
Yok benım ki benım laptobum pederin masaustu var
yaw bi benim yok laptopum yok yaw alacam anasını satemmm bunu camdan aşaya atıp alecem bi taneay kıyamam ben buna kız yıllardır emektarım bu benimm herşeyimi bilir koçum bilgisayarım
bende belki güzel şeyler söylersin kazancam yapacam dersin die sordumdu ama sende ben gibin umutsuz vakaa azcık gaz alırdım senden kızz
Gerçekçi bir insanımdır azıcıkta bebem
Benımde laptop emektarımdır 5 sene olmuşturr bu 5 sene içinde taş gibi çalımış hala çalışmaktadırr kendilerii
Al kuzu çalışıyorsunya ufak ufak taksitlerle normal bişi al kendine
gerçekçi insanlara bayılırım
maşallah diyeliimmm bebeğimmm senin laptopundan alayım ben alırsam yaa aynı kullanırık senlelaptoplar bozulunca tamiri zor fiyatıda yüksek oluyomuşşş benim pc çok bozulduuuu kasa gitti geldi gitti geldi bi pc parası eskittik heralde
hocam yarın gelicekmiş kız maaşı konuşsun zaten dediğimiz gibi olmazsa çıkarcak beni
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
...228 stilex...
Benım laptop şu 5 senede bir kere format yedi ne bozuldu ne servise gitti o formatın sebebide sevgili kuzenim flasından virüslü dosyayı aktif etti
Haa kapağı benım hor kullanmamdan çatladı ama kullanıma engel değil
Ne istiyonuz bacım siz ne kadar
Şafak sadeceeee 76
Cidammmmmm teşekkürlerrr
maşallahh kuzummm
ay bişi istemiyoz beee herkesin hakkı olan şeyi asgari ücret istiyom fazlasında gözüm yok
senin yerine ben sayıyımm kuzummm kafa sallama sen öleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?