ayy ewet büşüm, bugün şafak 130
azalıo walla, zaman maşallah çabuk geçiyorrrr
dün akşam salon baktık beğendik, yaa rüyada gibiyim şuanda
maşallah bitmiş canım ya
hayırdır tatlım, noldu ki, kim canını sıktı?
ben walla süperim, bomba gibiyim bugün maşallah
iyiyim kuzum iş yoğunluğu akşama doğru sıyırma moduna geçerimsize sataşırım simdi sakinliğimi korkuyorum
MAşallah
benim başım ağrıyor havadan mı nedir anlamadımmm içimiii sıkıyor havaayakalarsammmm
aaa evet salon bakcaktın noldu tuttunuzmu tarih ne
ya bugun yine kapıda bekledim sinirlerim bozuldu
kız sen zaten sıyırıktın
napyon ümrüşş dün evkura gittinmi??
ceydoşumm yaa evkura gitmedimm dün gitmek istiyorum ama kimse tavsiye etmiyor vadey, çok koyuyorlar dediler bende diyorum osman gelince birlikte alırız hediyeliği kalmaz ama istediği olur en azından ne yapıyımm benim başka bir hediye bulmam lazımmm kuzummm
evet canım bide napıyolarmış biliyomusun senin borcun bittiğinde mesela sana bi belge vermiyolarmış eve yollıcaz diyolarmış bi süre sonra ödenmemiş borcunuz var diye eve kağıt yolluyolarmışş çok kurnazlar çok
neyse ne alsanki yaaa
bence varyaaaaaaaaaaaaa pembe gömlek almalısın kuzummmmm
hahah haklısın bu ağrılar sancılar bitmez heleki memursanhahaha sende diyorsun iş yerinde baş ağrısı hiç kesilmiyor her seferinde ağrı kesici içsem halim ne olur biliyor musun sennnn
kız sen zaten sıyırıktın
haha kuzum yaa delisinn he o sevinebilir pembe gömleğe amaa ben üzerinde parçalarım hiç sevmiyorum yaaaaaaa
özell birşey olmalııı kzumm ama neeee yardım edin da
amaaaaaaaaa neeeeeee
hahah haklısın bu ağrılar sancılar bitmez heleki memursan
sıyrık olmadığım bi dk söyleseneher anımda varda ben içimde saklıyorum korkmayın benden diye
kuzumm yaa biriniz bulun bişi da ben odunum hadiii içimizdee bir normall yok muuuuuuu hahahahepimiz odunuz anasını satıyımmmm
ümrüş şey biliyonmuu cam kristalin içine ikinizin fotosu bide bi cümlelik bişi yazılıyo bak aynı büle http://images.hediyedenizi.com/A500/25/122202.jpg
iki gün önceee koca bir paket çam fstığını tek başıma oturup yedimmmmm kızlarrr yüzümde sen yermisin yemezmisinn diyeee bağırmaya başladıııı hahaha kocaman iki tane sivilcemm çıktıı Allahtan perçemimin altınddaaaaaaa
kuzumm biliyorumm bunuu ama bunu napcak ki alcak koycak bir kenaraaa kalcak kullanabileceği birşey olsunn
I and you are odunand girls
ayy şimdi söylenirmi bu bana beeeeeeeeecanım çektiiiiiii
hahahaahha manyakkkkkksen bırak odunu kütüğü hadi yardım et bana bak senden başka kimse yardım etmiyor banaaaaaa
olsadaaa yesekkk sivilcelerin anasını ağlatsakkkkkkkkk
ya hediye işte ömrünün sonuna kadar sende hee
bi takım elbise al barii
öhhhhh ceydoşş yaniitakım elbisesini kendi alsın kızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?