tamam sakınım sakın sakınn
1 ..2..3..
Evet kuzum yaa beni tarif eden süper bir imza oldu
hehhh şöyleeekızlar bu parfm ne parfümü??:44:
getircemmmm be tmmne bağrıyosun el kadar bebeye sabil sübyana
yaa gelmeyin üstüme yaaaaaaaaa kanka dedim bağrıma bastımmmm yaptıına bak
Bayıldım bayıldım gülee gülee kullann
KK pro üyelerine kartla beraber parfümde yolluyorlarmış
belli bir kontenjanı varmış
aaaa kankalar arasında olurr böylee şeylerr sen ne yaptıma bakıyorsunn sevdiğimdennn
sağolll kuzummm ders mi çalışıyon sen :26:
KK pro üyelerine kartla beraber parfümde yolluyorlarmış
belli bir kontenjanı varmış
hep sevaaaa kankalar arasında olurr böylee şeylerr sen ne yaptıma bakıyorsunn sevdiğimdennn
Yok 5 e doğru baslıcammm
Yok 5 e doğru baslıcammm
pro üyelik nasıl oluyo kuzular yaa anlatıverin banada her açtığımda görüyorum ama fırssat olmuyo bakmaya
hep sev
çalışkan öğrenci tablosu zeynoooo gör örnek al kanka
Eveeet askerimle konuştum da bana şafağımı 3 gün fazla saydıgımı bugünün 220 olduguğu söyledi ...
Çıkış tarihi 20 Ağustos // Teskere 23 Ağustos ...
Neden 3 gün düşüyoruz dedim, 30 günlük izin diye birşey yok o 3 gün mazeret iznidir kullandırmazlar sadece ölüm kalım gibi durumlar oldugu zaman o izinler devreye girer dedi ...
Peki o halde diyerek Kübra ile sohbet ediyordum bir de ne göreyim onun askeride aynı şeylerden söz etmiş ona :)) Sanki anlaşmışlar gibi
Yani şafak 220
başla başlaa sen sakın tertibine benzeme ben çok bölük pörçük çalışıyorum
ama kpss ye var daha onun rahatlığı bi uni sınavı yaklaşsında nasıl 3,5 atıyorum izle :18:
hmm canım 35 tl veriyorsun üyeliğe başvuruyorsun onaylannıyor sana kk pro kartı geliyor.
artıııı yeni bir kampanyaa varr odediğin 35 tl ilee bir engelli gencin tekerlik sandalyeye kavuşmasına katkıda bulunuyorsun
hmmm anladımmm kzu tmm güle güle kullanın parfümleri
yaa bi durr şimdii.. ne örneğii ben kabul ediyorum tembelim
bana gelmedi geleceğide şaibelii ama büşşş kullanıyorrr
Ha Ha ne calıskann amaaaahep sev
çalışkan öğrenci tablosu zeynoooo gör örnek al kanka
Sınav yerleri bile belli olduu ben çalışmayımdaa kim çalışşınnnnnnbaşla başlaa sen sakın tertibine benzeme ben çok bölük pörçük çalışıyorum
ama kpss ye var daha onun rahatlığı bi uni sınavı yaklaşsında nasıl 3,5 atıyorum izle :18:
hmm canım 35 tl veriyorsun üyeliğe başvuruyorsun onaylannıyor sana kk pro kartı geliyor.
artıııı yeni bir kampanyaa varr odediğin 35 tl ilee bir engelli gencin tekerlik sandalyeye kavuşmasına katkıda bulunuyorsun
tembel tavuk tembel tavukkkkk
Ha Ha ne calıskann amaaaa
Sınav yerleri bile belli olduu ben çalışmayımdaa kim çalışşınnnnnn
yaa bi durr şimdii.. ne örneğii ben kabul ediyorum tembelim
napıyorsunuz tertipyaa şafakları kısmaya kesmeye başladınız azaltıp azaltıp durunuzz
Özge der 199 oldu siz dersiniz 220 ağlıcam ne yapıyorsunuz sözyleyin bende azaltayım
bana gelmedi geleceğide şaibelii ama büşşş kullanıyorrr
evet sıkmıyorum pahalı bi parfümmmmözel günler için saklıyorum
Kuzum bana kalsa çok çok indiririmBenim askerle görüştüm de 3 gün fazla gidiyorsun falan dedi düzelltti açıkladıgım gibi.
Kübra ile sohbet ederken oda öyle söyledi .. Yani benim asker toplamda 27 gün izin kullanıcak. 3 gün düşülüyor .. 30 gün izin her koşulda vermiyorlar o mazeret iznidir dedi.
Allah korusun ölüm mölüm oldugu zaman extra olarak kullanılıyor.
Komutanı ile kanka gibi oldugu içinoda söylemiş teyit etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?