Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hehhh şöyleee kızlar bu parfm ne parfümü??:44:

KK pro üyelerine kartla beraber parfümde yolluyorlarmış

belli bir kontenjanı varmış

getircemmmm be tmm ne bağrıyosun el kadar bebeye sabil sübyana

yaa gelmeyin üstüme yaaaaaaaaa kanka dedim bağrıma bastımmmm yaptıına bak

aaaa kankalar arasında olurr böylee şeylerr sen ne yaptıma bakıyorsunn sevdiğimdennn

Bayıldım bayıldım gülee gülee kullann

sağolll kuzummm ders mi çalışıyon sen :26:

Yok 5 e doğru baslıcammm

Eveeet askerimle konuştum da bana şafağımı 3 gün fazla saydıgımı bugünün 220 olduguğu söyledi ...
Çıkış tarihi 20 Ağustos // Teskere 23 Ağustos ...

Neden 3 gün düşüyoruz dedim, 30 günlük izin diye birşey yok o 3 gün mazeret iznidir kullandırmazlar sadece ölüm kalım gibi durumlar oldugu zaman o izinler devreye girer dedi ...

Peki o halde diyerek Kübra ile sohbet ediyordum bir de ne göreyim onun askeride aynı şeylerden söz etmiş ona :)) Sanki anlaşmışlar gibi

Yani şafak 220

Yok 5 e doğru baslıcammm

başla başlaa sen sakın tertibine benzeme ben çok bölük pörçük çalışıyorum

ama kpss ye var daha onun rahatlığı bi uni sınavı yaklaşsında nasıl 3,5 atıyorum izle :18:

pro üyelik nasıl oluyo kuzular yaa anlatıverin banada her açtığımda görüyorum ama fırssat olmuyo bakmaya

hmm canım 35 tl veriyorsun üyeliğe başvuruyorsun onaylannıyor sana kk pro kartı geliyor.

artıııı yeni bir kampanyaa varr odediğin 35 tl ilee bir engelli gencin tekerlik sandalyeye kavuşmasına katkıda bulunuyorsun

hep sev

çalışkan öğrenci tablosu zeynoooo gör örnek al kanka

yaa bi durr şimdii .. ne örneğii ben kabul ediyorum tembelim

napıyorsunuz tertipyaa şafakları kısmaya kesmeye başladınız azaltıp azaltıp durunuzz

Özge der 199 oldu siz dersiniz 220 ağlıcam ne yapıyorsunuz sözyleyin bende azaltayım

hmmm anladımmm kzu tmm güle güle kullanın parfümleri

hep sev

çalışkan öğrenci tablosu zeynoooo gör örnek al kanka
Ha Ha ne calıskann amaaaa
Sınav yerleri bile belli olduu ben çalışmayımdaa kim çalışşınnnnnn

Kuzum bana kalsa çok çok indiririm Benim askerle görüştüm de 3 gün fazla gidiyorsun falan dedi düzelltti açıkladıgım gibi.
Kübra ile sohbet ederken oda öyle söyledi .. Yani benim asker toplamda 27 gün izin kullanıcak. 3 gün düşülüyor .. 30 gün izin her koşulda vermiyorlar o mazeret iznidir dedi.
Allah korusun ölüm mölüm oldugu zaman extra olarak kullanılıyor.
Komutanı ile kanka gibi oldugu içinoda söylemiş teyit etmiş.

haa benımkideee o yüzdenmii kala iznini 3 gun eksikk söyledii banaa

neden dedim 17 değilde 14 gun diyorsun kalan 3 gun ne alaka

o ara bişe dedide aklımda değil bende diyorum ha 3 gun once ha 3 gun sonra bu 3 gunu neden ayırıyor demek o yuzdenn

şimdii 3 gun indiriyozmu şafaklarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…