Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi akşamlar canım askerin aradımı :26:

aradı canım.hemde 5 kere sabah 7de telefon sesiyle uyandım.küçücük olmuş sesi.aşkım beni affet unutmadım doğum gününü diye başladı söze.hiç ses çıkarmadım.akşam 8de serbest bırakmışlar.telefon kulübeleri kalabalıkmış.9da boşalır rahatca konusuruz diye bekliyim dedim,yatağıma uzandım üstümle başımla uyuyup kalmışım yorgunluktan dedi.iyi peki dedim.sonra tekrar aradı.ve beni çıldırttı..affettin mi dedi.ya tamam artık uzatma dedim.herzaman üste çıkarsın bundada çıkıver dedim.tmm pınar dedi.bende sinirlendim tmm pınar deyince.gerizekalı dedim yüzüne kapattım telefonu 2saat sonra tekrar aradı.sinirin geçtimi dedi.özür diliyorum dizlerine kapanıyorum vs sözler işte.tmm artık uzatmayalım diyorum ama nedense ısrarla üstüne gitti konunun.akşam gene aradı.bidaha telefonu yüzüme kapatırsan eğer haklı olduğumu hissedersem aramam bende dedi.bende arama bende seni beklemem dedim.dank etti tabi.ne biçim konuşuyorsun ben seni tehdit ettim kapatma diye dedi.iyi bende tehdit ediyorum işte aramazsan beklemem diye dedim.sen beni bırakırsan ve 1 yıl benimle konusmazsan döndüğümde seni bıraktığım gibi bulamazsam seni öldürürüm gider hapistede yatarım kaybedecek bişeyim olmaz senden başka Kuran üstüne yemin ediyorum dedi ve ağladı işte o zaman bendede yelkenler suya indi.tamam affettim diyiverdim.güzelce konuştuk sonrada:)

Adamı baya süründürmüşsün Pınar
Keşke biraz alttan alsaydın asker hali ne olur ne olmaz.
Ama sonuç tatlıya bağlanmış ya

Takıldığım bir nokta var yalnız seni öldürürüm ne demek
askeri öncedende böyle tehdit edermiydi
Hoş bişe değil asıl kızman gereken nokta da bu

Selamm kızlarrr
Kimsecikler yok sanırımmmmm

Vala nası olsun gittim bugün gazete aldım gazete okumanın keyfi bi başka oluyooo herşey artık internette var amaa onun keyfi bi başka bide askerimin aramasını bekliyorumm sen nasılsın :)

Hmm...
Bende napayım bi yandan askerimle msjlasıyorum bi yandan burda vakit geciriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…