yoktu diye biliyorum ben
sabah işe gitmek için kalkmış başı dönmüş midesi bulanmış ambulansla götürmüşler hastaneye
benimkide bişey olursa ara gelirim diyomuş canım ya
Geçmiş olsun canımm..
Keşke duyurmasalarmış ya askerde napabilcek kafasına takmıştır..
Yesimin dedigi gibi keske haberi olmasaymış askerinin
zaten her zaman aramazdı babasını bugün gündüz beni aradı konuştuk soğukta telefona gelemiyorum diyo
akşamda nasıl estiyse babasını aramak için gelmiş sonra yine beni aradı işte bugün aramayıp yarın arasaydı öğrenmicekti belki ama herşeyde bi hayır var öğrendi artık
Sanki hasta oldugu icine dogmuş gibi
Neyse artık umarım birseycigi yoktur canım
Olsun Ceydacım öğrenmiş artık.
Kayınpederimde bana hep soruyo işte aradı mı bugun falan diye işte aradıysa söylüyorum .Söyle haftada 1 arasın diyo
Bende nasıl diyim(ZAten haftada bir değil günde 1 bile aZ gelirken) alınır falan diyorum.
Bak kaçcak o aklı burda falan diyo.Valla ne dicemi bilemiyorum artıkk
Olsun Ceydacım öğrenmiş artık.
Kayınpederimde bana hep soruyo işte aradı mı bugun falan diye işte aradıysa söylüyorum .Söyle haftada 1 arasın diyo
Bende nasıl diyim(ZAten haftada bir değil günde 1 bile aZ gelirken) alınır falan diyorum.
Bak kaçcak o aklı burda falan diyo.Valla ne dicemi bilemiyorum artıkk
kendi arıyo dersin canım senmi ısrar ediyosun sanki tabi merak eder adam eşi çocuğu var sonuçta napsın asker ocağında
Aa neden karısıyor ki aramasınaa:26:
Ne kaçmasıymışş
Bilmiyorum ki canım yaa.Aklı burda kalıyo diye üzülüyo sanırım.Özleyebilceğimizi de aklına pek getirmiyo
İşte benimki biraz ne blim işte asidir.Askerden kaçar diye korkuyo
Hay Allah
Ogluna düskün dmek ki
Evet canım en sevdiği çocuğudur.
Ama aramasa ben naparım ya düşünmüyo hiç .
Akıl edemiyor demekkii
Sende haftada bir arıyor deyiver
Yalan da söylemek istemiyorum ama sorduğunda bugun aradı mı diye konuyu değiştiricem
çok kötü bişey oldu kübra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?