Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

.

cnm inan bizde batıya düşücek sanıoduk hep batıya veriodu hatta çok az kişi doğuya düştü..hatta bi iki kişi..biride askerim oldu..şuan Van'da..inan yerden önce komutanda çok önemli..

oyyyyy canlarımmm bnmmm iyiki varsınızz yaaaaa siz olmasanız kim rahatlatıcak beni valla hepinizden allah razı olsunnn. yaa ben szin hakkınızı nasıl ödicemm.

oyyyyy canlarımmm bnmmm iyiki varsınızz yaaaaa siz olmasanız kim rahatlatıcak beni valla hepinizden allah razı olsunnn. yaa ben szin hakkınızı nasıl ödicemm.

Yasemin bende facede gördüm
Hayırlısı olsun canım
Hiç üzülme dogu batı diye
Bak benimkiside Şırnakta

aynen canım batıda doguda diye ayırt etmeye gerek yok heryer aynı hatta doğu daha iyi bence herseyin hayırlısı hakkımızda

Selam verdikk aloooo beni görmezden mi geliyon sen

İyi akşamlar canım

Beni görmezden geliyorlar özelliklede şu pis Ceyda

kızzz nereye kaçıonnnnn??

Selam ecem hoşgeldin canım

Ay valla sana karşı bir alay için yazmadım ben onun aklımın ucundan bile geçmedi

Ben ceydayı kızdırmak için yazdım

_CeyDa_+, pamuksekerr32+, buseh+

Piştt

Ne iş

Süsmüsünüz orda

Bi yazsanıza :99:

Ne demek Yaseminim bu platformun amacıda birbirimize destek olmak değilmi

Aaa ne ayıpppp
Ben yazarım kuzum hemen dalarımmmmm

Oyyy ecemmm balımm sendee olmasannn

geldimm geldiimm kuzu geçmişi okuyodumm bu arada akşam öyle konuşlurken pat diye çıktım kusura bakmayın net gtti birden tekrarda giremedimmm

Onemli değil kuzum bazen bende sebebsiz pat diye çıkıyorum burda kimsenin buna takıldığını sanmıyorum

aynen canım batıda doguda diye ayırt etmeye gerek yok heryer aynı hatta doğu daha iyi bence herseyin hayırlısı hakkımızda

ceyda bu kadar smile kullanma az tasarruflu ol bu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…