Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Oh tamam o zaman canııım ayrılmıyorum biyeree

Nuraycığıımm neyin peşindesin
Nuray mod yaratmaya mı çalışıyon seennn
Pınar patentini aldı bak ona göreeeeee

Burdayızz

bıtek adn aklmda safagında 205 fln snrm

İyi oda bişeydir

SANA ÖZEL canlı yayın yapacağummmmmmmmm :26::26: :44:
şurda görmüş olabilceğin herşey söyliycemmmm

evett naklenn yayınn alırımmm bennn

Hhaaaa manyakk senleekonuştukdann sonraa cidaaailee konuştummm

Erkek diiilmişş dedimm sen cevatmışınnnn vayy cevatt oğluu cevattt amaa bildiğimizz cidaa çıktıııı :60

en başından beri takipçin oldum müptelan
az kaldı az yaklaşıyorsun mayısın güneşine
ewet tatlım yaklaşıyorum baharıma
BU arada düğün tarihimiz belli oldu kuzum, 16 eylül

ewet zeynom, ben de bu sene öyle tatsız tuzsuz geçirdim, ama ilk ve son ayrı doğumgünün olacak dedi, söz verdi aşkım bana.. seneye hepimiz acısını çıkartacağız inşallah
Npiyim kuzum ben de harıl harıl kına salonu arıyorum, artık netten salon baka baka gözlerim şaşı oldu hee

rica

bebğim nasılsın
iyiyim tatlımmm, sen nasılsın? nasıl keyfin?

Düğün hazırlıkları heeeTatlı telaşlarrr
Bende valla napayım işte evde canım sıkılıyo Babanneme kalmaya gitmek istiyorum ordada net yok.
ewet çok güzel telaşlar walla ahh ahh git babaannene, bikaç gün de netsiz duruver, bişi olmaz :1.

bende memnun oldum

BEN ÇıKIYORUM KIZLARRRRR :79: MUSTAFAYLA BULUŞUP KONUŞUCAZZZ NOKTASINA VİRGÜLÜNE
hadi bakalım işin rast gelsin büşümmm baş başşş

kızlaaar ben ckıyorm aksama görüşürzzz :)
Görüşürüz canım

Yanii şimdii ne diyeyim ben sizee bitek bunumu hatırladınız oca şey içinde 24 mu kaldı aklınızda hayır efendim ben daha 23 um kopamadım ayrılamadım

24 ne yaaaaaaaaaaaa

24 ffilm mi vardı ya dizi mi vardı böyle bişeyyy
soranlara 23 o zaman canm

Üff zor işler heralde baksana seni bu kadar yorduğuna göre bi salon

Şu zaman tez geçsede siz evlenseniz biz askerlerimize kavuşsak

Hayırlısı olsun kuzum bizim askerlerimiz gelcek senin düğünün olcak hemen ardından benim nişan oh oh süper güzel günler bekliyor bizi

ewet çok güzel telaşlar walla ahh ahh git babaannene, bikaç gün de netsiz duruver, bişi olmaz :1.

Pazar günü çarşıya çıkabilir aşkım görmem lazım onu.
Pazartesi gidip haftaya cumartesi dönebilirim belki...

Ay ne güzel ya belli olmuş düğün tarihi de.Allah tamamını erdirsin canımm.Darısı diğer bekar arkadaşlarımızınn başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…