Benimki aradı şimdi 8 dkcık konuştuk ,
bordo berelilerden eğitim alıyorlar çok ağır yani habire dağdalar ve yarım saatliğine falan iniyorlar birliğe..
Sinirleri çok bozulmuş artık çok sıkılmış ki yumruk atmış bir yere serçe parmağı çıkmış pazartesiye kadarda revire gidemicekmiş
Son 2 ay kaldı artık hala deli gibi çalıştırıyorlar yaa çok canım sıkıldı benimde
Benimki aradı şimdi 8 dkcık konuştuk ,
bordo berelilerden eğitim alıyorlar çok ağır yani habire dağdalar ve yarım saatliğine falan iniyorlar birliğe..
Sinirleri çok bozulmuş artık çok sıkılmış ki yumruk atmış bir yere serçe parmağı çıkmış pazartesiye kadarda revire gidemicekmiş
Son 2 ay kaldı artık hala deli gibi çalıştırıyorlar yaa çok canım sıkıldı benimde
ay canım çok geçmiş olsun.çok üzüldüm inanki.yazık iyice bunalmıştır.çok haklılar bu kadar sıkılmakta.biz olsak hiç dayanamayız vallahi.inşallah düzelir morali en kısa sürede canım.dua edelim
400lerden sonra 300ler öcü gibi arkada bekliyo onlardan korkuyorum
hadi yaa..inş düzelir cnm ama niye revire yollamıolarkiiii
sana açıkça söliiimmm 300ler ii gidio ama ooo 20lerden sonra yapışıp kalıo üzerine..
Tekrar dağa geri çıkacakları için canım
Sağol canım benim..çok geçmiş olsun cnm..nediyim sanki bi kaç gün askerin çıkmasa nolurki..ama askerlik işte mantık aramıcaksın diyolar ya doğru sanırım..bizde çok şey geçirdik şehitler,deprem..bugün düşünüorum ben olsam dayanamazdım belkide..dualarımız onlarla..
Sağol canım benim..
Evet gerçekten çok sağlam sinirleri olması lazım insanın bunları kaldırabilmesi için
İnşallah en kısa zamanda geçer bu durum
yok yaa ne memnunu başları fena değil diorum sonlarda yapıııo üstüne tamamen diommm
Sağol canım.
Kaç aydır çok hırpalandı hem fiziksel hem ruhsal olarak.
Barut gibiydi valla inşallah düzelir gerçi şubata kadar sürecek bu eğitim ama:44:
sana açıkça söliiimmm 300ler ii gidio ama ooo 20lerden sonra yapışıp kalıo üzerine..
Sağolun kızlar yardımlarınız içinn
Ayy kafa kalmadı ki 20leri 200ler diye okuyorum,
diyorum allah allah bu kız neden böyle dediki
Allah yardımcısı olsun canım.bütün askerlerimize sabır versin.askerlik bitince dinlenir acısını bolca çıkarır inşallah
ayy canım ya Allah sabrını verecek inşallah
Sağolun kızlar yardımlarınız içinn
bilgim olmadığı için yardımcı olamadım ben tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?