• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

beklesenn başka bişeyde göstertcektimm belkii:19:

olmaz yer müsait değil :60:

kızz takılmıyom doğru diyon kimsecikler olmuoyr ki bugün kalabalık hayrett ettimm neler ypaıyonuz anlat bakemm :52:

anlatmakla olmaz kızımm yaşaman gerek yaşamannn :52:

Ne diyonuzzz laa sapımısınızzz :53::53:napıyonuzzz hahaaa olum:53::53:m manyalmısınızz ayy daha başka:53::53: kelimee bulamdım nerenizi gösteriyonuz la :52::52::52::52:

yaww sormaaa bendee kendimi diyom lan kızımmm ne diyorsunn bunlarr ohoo boyutt atlamışş :60:

:60: DERMİKİİ :60: :60:

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52:

asker beklemenin yan etkileriniiii bayağı birr anlamış oldukk zeynoo böyleceeee :52: kıızımm harbi len ne göstertiyorsunuz birbirinizeeeeeee:36::36::36:

Bnedee merakk etiim açıklayınn laa yoksaa apınatr gibi sizinde adınızzz fenaa çıkacakk karşmammm haa :52::52::52:

evet evet benide araaa kızımm yaaa konuşcak kimsem yok ablaa :52::52: çok hızlı akıyor sohbet valla kızlarr ama siz yavaşsınız tyutun ucundan yeşim buse yasminn hadi anacımmm

:60: aRRARımmm kuzuuu ben sanaa numaramıı atarımm facedennn :60: dedikodununn dibinee dibineeee :52::52::52:

Bnedee merakk etiim açıklayınn laa yoksaa apınatr gibi sizinde adınızzz fenaa çıkacakk karşmammm haa :52::52::52:

:60: aRRARımmm kuzuuu ben sanaa numaramıı atarımm facedennn :60: dedikodununn dibinee dibineeee :52::52::52:

ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu :52::52:

Bize de gösterinnnn yaaaa:23:

Demez mii bak gör ( bende herkesi benimki sanıyom hee):9:

Yok hepsinin kumaşı aynı ondan canımm :27::27:

:60::60: +18 18 ziyaretçiii:1::1::1::1:

kızımm ziyaretçininn sayısınını geç sizin durumm +18 olmuş haberinn yok :52::52::52:

olmaz yer müsait değil :60:

anlatmakla olmaz kızımm yaşaman gerek yaşamannn :52:

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52::52::52:

ahaahahaha soylemmmeeee bendeeee dahaa doğrusuu bizdeee aklımızdaaa yazdıkalarınızaaa nazarann ekilenenenn bir fantaziii düşünürüzzz :52::52::52::52:

ahahaaaa valla ben şimdiden çok kötü şeyler düşünmeye başladım zeynoooo çok piss ezikliyorumm düşüncelerimle ceydoşlaa yasmintoşuuu :52::52:

kızımm ziyaretçininn sayısınını geç sizin durumm +18 olmuş haberinn yok :52::52::52:

ahaahahaha soylemmmeeee bendeeee dahaa doğrusuu bizdeee aklımızdaaa yazdıkalarınızaaa nazarann ekilenenenn bir fantaziii düşünürüzzz :52::52::52::52:

anammmmmmmmmmmmmmmmmmm çokk ayıpp laaaaaaaaaaaa:1::1::1::1:

Kız oldukları ne malum kesin hepsi bizim eskerlerr:1:
Benimkinin en büyük hayali burda konuştuklarımızı okumak valla bigün üye olup kankanız olcam diyo :52:

ahahahaha apoya bakk sennn :52::52: benimkideee kıskanıyorr anlatıyorumm bazennnn :52:

Ayyyy bidee sırrr de3mezlermiiiii allahımm hepp ölümlükk laa sırr saaa dahaa piss fantazilerr kurarımm kafamdaaa benn manyakk ceydaa

aÇIKLADAA adınn aklansınnn yokk :60: :60:

lan benimmm pc çok yavaş yetişemiyorum size yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52: ağlıcam şimmmmdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :52::52::52:

hepinize sapıklık yapacam bigüüünnnnn zaten geçen yaseminle ümrana ilk mesaj attmda apçe herifler kimsin diye geri döndüler bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

selamm ecemtoşşşş hoşgeldin anacımmm :52: topiğin hareketli günlerini anyoruzz gözümm açık gitmicekk ya sonundaaa :32:
Hoşbulduk canım maşallah ne kalabalık böyle burası :9:
hoşgeldnn cnmmm:29::29:
Hoşbuldukk canımm
hoşgeldin canımm
Hoşbuldukk canımm
selammm ecemm canım hoşgeldinn :52::52:

ahahaha tipikk ceydaaa annesiii gösterr ama duyurmsaa demişş :60:

Hoşbulduk zeynommm

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayyyy bidee sırrr de3mezlermiiiii allahımm hepp ölümlükk laa sırr saaa dahaa piss fantazilerr kurarımm kafamdaaa benn manyakk ceydaa

aÇIKLADAA adınn aklansınnn yokk :60: :60:

ahhaha zzeynooo günah bizden gitti annemmm bunlarr zatenn nutelladan girmişlerdir muhabbete söylemedii demeeeee:52:

Back
X