• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne dicen laaaayynnn :52:

ay bide utanmadan gülüyorummm diyorrrr yaaaaaaaaaaaaaa tirbiyisizizzzzzzzzzzzzzzz :52:

yapmadın yapmadınnnn :52: yapmassındaaaa:52: yapmassın demii laaaaa:52::52:

ceydoşşşşşşşşş gülüyorummm çok güşüyorum hemde kardeşim diyor ağlıyonm u duymasınlar diye tutuyorum kendimi ahaha :52:

Yokk bennn mitee haberr verdimm bir iki korumaa aldımm sanadaa yolladımm tırstımm ben bunlardan :60: :60: :60:

Hahaaa biraz özncee aşağıdaaa erkekelr olabilir diyen hatun sizmiydinizzz

nimetlerii olayınaaa girmişizzz :60:

tabiii tabii ama bunun normall olanıı varrr askerleinizii bekleyinn :52::52::52:

ahahaahaa iki koruma az bunlar iki kişiii zatii onlarıda baştan çıkarırlarsa kuzumm aboww naparızz bizzz :9::9::9::52:

ne dicen laaaayynnn :52:

ay bide utanmadan gülüyorummm diyorrrr yaaaaaaaaaaaaaa tirbiyisizizzzzzzzzzzzzzzz :52:

yapmadın yapmadınnnn :52: yapmassındaaaa:52: yapmassın demii laaaaa:52::52:

yapmammm yapmammdaa olumm şu nutellaaa işinden vazgeçin lann

off off offf zeynoooooo çatlıcamm artıkk gülmektenn anacım yaaa nutellayı nasıl yediniz kızlar itiraf edinnn ::D:D: :52::52::52::52::52::52:

ben çatladımm artık seslidee gülemiyom millet yanımdaa patlıcamm şimdiii

kızımm bunlarr fenaaa yaa :60: :60: biz bu zamanaa kadarr ne açakamdıkk bunlarııı :60:

anlatın laa mutellayıı ne hacett yedinizx güzelmiydii baree :52::52::52:

İyi canım ne olsun aynı hayırdır burası kaynıyor.
Dayanın azıcık askerleriniz gelsin yahu :60:

Nolduu bilmiyorum gece gece bizee ama hep o ceydaa bozduu bizi :60:

eceeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52:
bi akıllı sen kaldınnnnnnn kuzumm yaa kurtar beni bu delilerin arasındannnn:52::52:
bugün büş bakırköyeee gittiydii gezmeyeee keşke sizide hastaneye yollasaydımm onlaaaaaa:52:

Hahaaa biraz özncee aşağıdaaa erkekelr olabilir diyen hatun sizmiydinizzz

nimetlerii olayınaaa girmişizzz :60:

tabiii tabii ama bunun normall olanıı varrr askerleinizii bekleyinn :52::52::52:

şimdii ama istesemm açık açıkda söylerdimm ama bak anlamsınlarr terbiyeleri bozulmasın dye üstü kpalı şekildee söyledimm minnaktırlarr belkii gıı ne anlasınlarr nimettennn:1::1::1:

kızımm bunlarr fenaaa yaa :60: :60: biz bu zamanaa kadarr ne açakamdıkk bunlarııı :60:

karnımm ağrıyorrr karnımmm yeter artık anlatında kurtulalımmmmm nutellanın ne günahı vardıııı :52:

Aa ceyda demek hayır bide yeni gönderdir bu kız hadi biz olsak neyse:52::52:

temell abimizee saygılarrr :52::52: yok kuuzumm biz napcaz kii bunlarrr sapıtmışş vallahhh billahh :52::52:

ahahaahaa iki koruma az bunlar iki kişiii zatii onlarıda baştan çıkarırlarsa kuzumm aboww naparızz bizzz :9::9::9::52:

bİZİMM gibii namusluuu nutella nedir bilmeyennn :60: nasıll oldudaaa abunlarla akyanşatıkk :52::52::52:

helee elebaşlarıı ceydaaa amanannn dikkatt derimm başkaa bişe edememm:52::52::52:

:60: bu hızlaaa zatenn 100 tanee getirsemm banamısın demezlerr :60:

Yahu pınarın başına biişi mi geldi geçen gün köpek saldırdıydı bugun de kurtlar mı yedi kızı

bi akıllı sen kaldınnnnnnn kuzumm yaa kurtar beni bu delilerin arasındannnn:52::52:
bugün büş bakırköyeee gittiydii gezmeyeee keşke sizide hastaneye yollasaydımm onlaaaaaa:52:

ahaahahaaa satt hemen satt :52::9:

şimdii ama istesemm açık açıkda söylerdimm ama bak anlamsınlarr terbiyeleri bozulmasın dye üstü kpalı şekildee söyledimm minnaktırlarr belkii gıı ne anlasınlarr nimettennn:1::1::1:

zeynoooooooooooooo duydun dimiii sende duydunn bak ne dediiiii :52::52:

karnımm ağrıyorrr karnımmm yeter artık anlatında kurtulalımmmmm nutellanın ne günahı vardıııı :52:

nutellanın suçu ne :60:60: :60:

Aa ceyda demek hayır bide yeni gönderdir bu kız hadi biz olsak neyse:52::52:

Sormaaa ecemm yaa bunlarıı 11. ayın sonundaa düşünemiyorumm :52::52::52:artıı burdaa kimse kalamz bunlar yüzünden :52::52::52:

bİZİMM gibii namusluuu nutella nedir bilmeyennn :60: nasıll oldudaaa abunlarla akyanşatıkk :52::52::52:

helee elebaşlarıı ceydaaa amanannn dikkatt derimm başkaa bişe edememm:52::52::52:

:60: bu hızlaaa zatenn 100 tanee getirsemm banamısın demezlerr :60:

ahahaaaaaaaaaa :52::52: nutella neki nasıl bişrey ceydoşşşş:52::52:

benn senn numaranıı hala kaydetmedimm :17::17::17: hep diyom brazdan kaydederim dyee unutuyorumm:17: amaa ezberledimmm:9::9::9:

allah seni bildigi yapsın tertibim dedim bağrıma bastım bana yaptıgına bak yaaaaaaaaaaaaaaa :52::52: cam actım sana caaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52: söyle bakıyımm neymiş numaraaaaaaaaaaaaaaam:52::52:

ceydoşşşşşşşşş gülüyorummm çok güşüyorum hemde kardeşim diyor ağlıyonm u duymasınlar diye tutuyorum kendimi ahaha :52:

:52::52::52::52: yıkıll yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:57::52:

kızım sana nutellayı nasııl yedigimi anlatırsaaamm bayılırsınnn geberirsinnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52: bence suss daha fazla konuşmaaa :60::60::60::52::52::52:

evet evet benide araaa kızımm yaaa konuşcak kimsem yok ablaa :52::52: çok hızlı akıyor sohbet valla kızlarr ama siz yavaşsınız tyutun ucundan yeşim buse yasminn hadi anacımmm

telefondaydım kuzum..

ooooooooooooooooo sayfalar akmışşşşşşşşşşşşşşş ne bu muhabbet yaw yaseminle ceyda naptılar yawwwwwwwww:52::52::52:

nutellanın suçu ne :60:60: :60:

Sormaaa ecemm yaa bunlarıı 11. ayın sonundaa düşünemiyorumm :52::52::52:artıı burdaa kimse kalamz bunlar yüzünden :52::52::52:

koptummmmm atıığım kahkahayı duymalıydın tutmadım daha fazla içimdeeeee he suçuuu neee kızlarr yeterin artık alet etmeyin nutellayı kötü emellerinizeee:52:

ne diyonn laa ortalığı karıştıran sensinn anaa budaa:60:

Çokk üstüüü kapalıı olduu yasemin yemin edeerim anlamadılar :60:

kızımm sen bizee laff dicenee ceydaaayaa kız sanaa o attı lafıı ortayaa yasem.n aban yüzünü göstermiyo başka taraflarını gösteriyo dedi :60:

ne anlayalımm yanii şimdi biz sen soylee :60:

içimmi fesatt :60:

Back
X