• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

buseeee sendee bizdensinnn BAKKK CEYDAA BUSEE BİLEE DIŞARDANN OKUDUU ODAAA ANLAMIYOO NAPTINIZZ SİZZ AÇIKLAYINJN YOKSAA AVALLAA BENN YAZACAMM BURAYA Bİ FANTAZİİİ :60: :60:

la dahaa nutellaaa yiyemicemmm maf ettinizzz kocaaa çıkolatayııı

ayy ümrannnn :60: sen bilmiyonnn ben bunu aradımm diyokii bana akaşıkk kaşık nutellaa yiyommmm ne demek istedii acabaa:60:

durr lann şimdii çaktımm :60: buu nutellalı sapıkk olmuş başımızaaa haberimizz yok :60:

son 4 rakamını söyle çççabuuukkk

aşkımm geliyorr ayın 6sında kızımm yandıı yandıı :52::52:

o safitiriğee söle sana bi şaplak geçirsinnn:52:

kızım pudingde neymiş ya sen işini bilmioonn onu pişir sogut ohoo en iyisi nutellaaaaaaaa :52:

neyii laynn nayynn sölemeeeee

sende mii yaaaaaaaa atcam kendimi yirleree

:57::57: lan niye bütün sırlarmı açığa vuruyosun burda haa:52:

kızımmmmmmmmmmmmmm yazdıklarınızla valla benimde aklıma çok farklı şeyler geldi yaaaaaa yaso da bi yandan ketçap dondurma vb şeyleri sayıyo hey maşallahhhhhhhhhhh

Kuzum kurtaraydım ama senin gidişat kurtarılcak gibi değil anacım:52::52:

Herkes ban yicek şimdiiiii kimseler kalmıcak :27:

Oh maşallahhh :23::23: o nası olıyiiii :23::52:

hepp bu ceyadaaa yüzündeennn :60:

firmayla anlaşma yapmam lazımm 5 kilolukk kavanozlarr çıkarsınlarr:1::1::1:

SİZZ BENCEE DİREKK FABRİKAYII ALIN ANCA KESERRR :52::52::52:

Ahahha pişir soğut çok uzun hee
o an dur aşkım puding yapcam soğusun öyle demedim herhalde hazırda vardı kullandım:17:
Valla geliştirilebilir kremşanti,dondurma

aboooowww kızımmm tümmm sevdiğimm şeylerr üzerineee oyunuyonuzz olmuyoo buu yaaa nutelladann sonraa dondurmaamıı kızz dondurmaa nasıll oluyoo valla o ateşlenn su olur gider :60: :60:

aboooowww kızımmm tümmm sevdiğimm şeylerr üzerineee oyunuyonuzz olmuyoo buu yaaa nutelladann sonraa dondurmaamıı kızz dondurmaa nasıll oluyoo valla o ateşlenn su olur gider :60: :60:

Ay zeynooooooo :52::52: Ateşlen su olur he:27::27:

kuzu 5 dk 10 dk erteledim kaydedemedimm yaaa :17::17::17: ama diyoum ya ezberledimm:1::1::1::1:

unutma haa kafanı kopartırımm :52:

Kız nutella ceyda banamı sapık diyon sen :27::27:
Öğreniyoruz işte lazım olacak ilerde:60:

adımm neye çıktı yaaa yuhhhhhhhhh :52:
ama hakket nutellayı çok severimm :60:

ayyy aynen yaa hele ketcap ne o kan gibi ıyy midem bulanır
hastayı masada bırakıp çıkarım ameliyattann

:60::60: koptum deyimineeeeeeee:52:

kızımmmmmmmmmmmmmm yazdıklarınızla valla benimde aklıma çok farklı şeyler geldi yaaaaaa yaso da bi yandan ketçap dondurma vb şeyleri sayıyo hey maşallahhhhhhhhhhh
yasmin sus artık lan bak ne diyolarrrrrrrrrrrrr:52::52:

aşkım bana kıyamaz benden öncee o alır zaten paraları nutellaya yatırırızzzz :52:

hemmmm sen bana demiyomuydun bana yolla kargoyla o nutellayı sen napcakın heee sen napcaktnn :52:

yok ben tüpcükler varya küçük onlardan alcemm :52:

aferimmm tertooo hala kaydetmedinmii la hakkettt:52:

aynenyaaaaaaaaaaaaaaa:27:

laa sussss ben senın niyuetininnnn bozukk olduğunuu bilsemmm o nutelleyıı istermiyoımmm laa anaaa benım niyetimm gayettt temizdii :37::37:

hergece yeni bir nevresim tabiii ortalık batarrrr

kızım her mesajında adımı deşifre ediyosunnnnnnnnnn yavaş yaaaaaaaaaa :52::52::52:

ne beeeee temel olsundaa iğrenç dermisinn acabaaa :1::1::1::1:

ahahahaaaaa :60::60::60:

oo temel olursa o başkaaa :52::52: ama ben ketcapı yemektede kullanmammmm :52::52:

kızzzz ztenn çeyizimee bi 10 kavanozz flaan koycamm benn enn baş köşede olcakk ayrıcaa bide buz düşünnn:17::17::9::9::9:

hergece yeni bir nevresim tabiii ortalık batarrrr

:60: BENNNiii evliliğee teşvikk ed,iyonuzzzz olmuyoo olanıı var olmaynıı varr yapmayın gece gece bi yerim şişcekkk :52::52::52::52:

kızım her mesajında adımı deşifre ediyosunnnnnnnnnn yavaş yaaaaaaaaaa :52::52::52:

oo temel olursa o başkaaa :52::52: ama ben ketcapı yemektede kullanmammmm :52::52:

suçluu sensinn dee ondannnn :60:

kızzzz ztenn çeyizimee bi 10 kavanozz flaan koycamm benn enn baş köşede olcakk ayrıcaa bide buz düşünnn:17::17::9::9::9:

boy boyy nutellalarrr ketçapplarr :60: aşkımmm bu 10 numaralıı nutellaa bunu sürdükten sonraa ... dierekktennn herr kavanozz için ayrıı fantazii :60:60:

Back
X