• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugünkii nevresim takımını boşa almad buu ericek gitcekk o dondurmalar buzlar oorda değiştircek hemen ben senin kanını bilirim beee zeppp :52::52::52:

çokmu belli gııııııı :52::52::52:

ne diyonnn laa yeşimee yazıyonn banaavuruyonn lafıı nee biliyon naptımm laa :60: anaaa manyakk ne senın gibi nutellacıyım ne dondurmacıı haliz muliss saf ev kızıyım manyak :52::52::52:

:52::52::52::52: gecee geceeee benım terbiyemii bozdularrr :52::52::52:

olmuyoo amaaa :52::52::52:
Bozulası varmış zeyno ya :52:
bugünkii nevresim takımını boşa almad buu ericek gitcekk o dondurmalar buzlar oorda değiştircek hemen ben senin kanını bilirim beee zeppp :52::52::52:

çokmu belli gııııııı :52::52::52:

Kızz zıp zıpp zıplamandan belli enerji fazlalığı yaşıyosun:9:

Buz yazın olur ama hee fantazi yapayım derken hasta olmayalım yatak döşek:27::27:
aynen öylee o yzden mevsimee göree yazınn buz dondurma vs. kışın nutella çikolata falann:1:
:60: BENNNiii evliliğee teşvikk ed,iyonuzzzz olmuyoo olanıı var olmaynıı varr yapmayın gece gece bi yerim şişcekkk :52::52::52::52:

suçluu sensinn dee ondannnn :60:

boy boyy nutellalarrr ketçapplarr :60: aşkımmm bu 10 numaralıı nutellaa bunu sürdükten sonraa ... dierekktennn herr kavanozz için ayrıı fantazii :60:60:
aynenn öyleeeee :1::1::1:
yasoooooooo kızzzzz neler duyuorummmmmmmmmmmm:27::27::27: buz flnnnnnn ne ayak kızzzzzzzz
cnmm vlaaa 60 gndee böyle oldmmm 460 btene kadar nolur bilmiyorumm:9::9::9:

bundan sonra sana nutella ceyda demek istiorummmmmmm:52::52::52:

ayy de yaaaaaaaaaaa nutellayyııı ismimle yanyana görmekten onur duyarımmm :52::52::52:

:60: BENNNiii evliliğee teşvikk ed,iyonuzzzz olmuyoo olanıı var olmaynıı varr yapmayın gece gece bi yerim şişcekkk :52::52::52::52:

suçluu sensinn dee ondannnn :60:

boy boyy nutellalarrr ketçapplarr :60: aşkımmm bu 10 numaralıı nutellaa bunu sürdükten sonraa ... dierekktennn herr kavanozz için ayrıı fantazii :60:60:

:33::33::33:

gerii all len bedduanıı allah korusunnn:9:

banane banane almıyoomm :33::52:

Ay kızlarrr Allah bizi en yakın zamanda kavuştursun yoksa sonumuz çok kötüü.

çok zor be tertoo :52::52:

ne diyonnn laa yeşimee yazıyonn banaavuruyonn lafıı nee biliyon naptımm laa :60: anaaa manyakk ne senın gibi nutellacıyım ne dondurmacıı haliz muliss saf ev kızıyım manyak :52::52::52:

kes kes bide masumm ev kızı ayaklarına yatıyoo :52: sen benden betersin kızım yaa belli etmiyon burda kıkırdak şaziyeeeeee:52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listeler ne durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

anammmmmmmmmmmmmm tickerıma bakınnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

Son düzenleme:
aynen öylee o yzden mevsimee göree yazınn buz dondurma vs. kışın nutella çikolata falann:1:

aynenn öyleeeee :1::1::1:

cnmm vlaaa 60 gndee böyle oldmmm 460 btene kadar nolur bilmiyorumm:9::9::9:

460 of aynen yaaa valla benimki gelirsin diyo haftasonlarıı valla otel odasında hiçte nevresim derdim olmaz rahat rahtt ohhhhhhhh

Kolaaa içiyorumm bu kolaylada absürd bir fantaziniz yok daha :60:

şuan için düşünmüyorum tel var dşlerimde yasak asitli şeyler ama çıktıktan sorna düşünebilirmmm:1::1:
bidee hepp şuu serdar ortaçın karabiberim klibindeki olayı yapmak istemişimdirr:1::1::1:

Bozulası varmış zeyno ya :52:

Kızz zıp zıpp zıplamandan belli enerji fazlalığı yaşıyosun:9:

sormaa ya ölcem zıplamaktan şimdii :52::52:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr listeler ne durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:

anammmmmmmmmmmmmm tickerıma bakınnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

tickerınaa baktııkk bak dedin baktık :nazar::52:

CEYDAAAA ÜMRANAA VERMEYİ UNUTTUM NUMATAMI SANA ZAHMET MSJLASA BEBEM onaa yaa ben atacam sana faceden dedim aklımdan çıkmış :60:

Back
X