Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özür Dilerim Seni Uğraştırıyorum hepsini yaptım ama ben profilimdeki Çizelgeyi bulamadım. Ne Profilimde ne kontrol panelinde göremedim

Canım Öncelikle Aramıza Hoşgeldin,

Profilim'e tıkla Kişisel Tercih Başlıgı Altında Çizelge Yazan bir yer var onun karşına yapıştıracaksın linki..

.

Son düzenleme:
Özür Dilerim Seni Uğraştırıyorum hepsini yaptım ama ben profilimdeki Çizelgeyi bulamadım. Ne Profilimde ne kontrol panelinde göremedim

Canım Öncelikle Aramıza Hoşgeldin,

Profilim'e tıkla Kişisel Tercih Başlıgı Altında Çizelge Yazan bir yer var onun karşına ekleyeceksin linki..

Esra arkadaşımız söylemiş kontrol panelinden profilimi düzenleye gireceksin kişisel tercih kısmında var oraya yapıştır linki

Son düzenleme:
Hoşbulduk Esra, Hepinizi Uğraştırdım ama sonunda oldu Teşekkür Ederim Esra5353 ve Stillex

tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o zamannnnnnnnnn kapatıppp ilkk topiğinn açılışıdaa bizdenn olsun

Hoşbulduk Esra, Hepinizi Uğraştırdım ama sonunda oldu Teşekkür Ederim Esra5353 ve Stillex

: 99,950

sonnnnnn 50 tabiii ben bunu yazınca 49

evettt açılışta yeni şafaklarlaaa yapalımmmmm
ne heycanlı olurrr

Elif nerden geldin aramıza :) kimsin nesin :) askerin nerde :)

ha gayretttt bitiyorrr

.

Ay bide burasoo kapanıyormuşş

Yönetici de aktif deilseee bu gece topiksiz kalıyormuşuz

ay olmadı 91/2 DE FELAN BULUŞURUZ

Heyyoooooooooooooooo Ceydaaaaaaaaaaa yaparsakk bizz yaparızzzzzzzzz bebemmmmmmmmmm

evett yawrummm ne varsa bizde varrrrr

yok ben burdayım bu toipiği kapatana kadar burdayım

eveett bitirelim veee yeni şafakları yeni topikte atalımmm

hoşgeldiin esraa

.

ayy hiç gülceğim yoktu kızz

elifff hoşgeldin canım aramızaaaa biz senle aynı tertibiz ama sen B grubusunnnn ben A

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…