Özür Dilerim Seni Uğraştırıyorum hepsini yaptım ama ben profilimdeki Çizelgeyi bulamadım. Ne Profilimde ne kontrol panelinde göremedim
Özür Dilerim Seni Uğraştırıyorum hepsini yaptım ama ben profilimdeki Çizelgeyi bulamadım. Ne Profilimde ne kontrol panelinde göremedim
Canım Öncelikle Aramıza Hoşgeldin,
Profilim'e tıkla Kişisel Tercih Başlıgı Altında Çizelge Yazan bir yer var onun karşına ekleyeceksin linki..
son 68'e katkım olsunn benimde
.
heyyyyyyyyyy hadiii bitirelim artıkkk şu mesajlarıı
Herkes geliyor katkım olsun diyor sonra yok oluyor
heyyyyyyyyyy hadiii bitirelim artıkkk şu mesajlarıı
Heyyoooooooooooooooo Ceydaaaaaaaaaaa yaparsakk bizz yaparızzzzzzzzz bebemmmmmmmmmm
yok ben burdayım bu toipiği kapatana kadar burdayım
eveett bitirelim veee yeni şafakları yeni topikte atalımmm
.
Hoşbulduk Esra, Hepinizi Uğraştırdım ama sonunda oldu Teşekkür Ederim Esra5353 ve Stillex
ay kızlar oyuna dalmışım yaaaaaaaaaaa
tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o zamannnnnnnnnn kapatıppp ilkk topiğinn açılışıdaa bizdenn olsun
Hoşbulduk Esra, Hepinizi Uğraştırdım ama sonunda oldu Teşekkür Ederim Esra5353 ve Stillex
: 99,950
sonnnnnn 50 tabiii ben bunu yazınca 49
evettt açılışta yeni şafaklarlaaa yapalımmmmm
ne heycanlı olurrr
Elif nerden geldin aramıza :) kimsin nesin :) askerin nerde :)
ha gayretttt bitiyorrr
.
Hürremeeee bakmıyormusunnnnnnnnnnnn
Heyyoooooooooooooooo Ceydaaaaaaaaaaa yaparsakk bizz yaparızzzzzzzzz bebemmmmmmmmmm
yok ben burdayım bu toipiği kapatana kadar burdayım
eveett bitirelim veee yeni şafakları yeni topikte atalımmm
hoşgeldiin esraa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?