• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ay o onu usta birliği için sordu demi elifffciim pardon canım benim kafa bu akşm gidikkkk formumdan düştüm iyimiii :27::27: ben acemi diye bilgi veriyodum sana yanlış anlamışım kusura bakma:27:
Bende biran için ümitlendim neyse bekleyeceğiz artık bir kaç gün ama nereye cıkacagını cok merak ediyorm antalya %70 kıbrıs %30 türkiyenin heryerine gönderiyomuş doğuya giden azmış inşallah yakına gelir

He valla depreştirdi birde gülüyor bak :57:

Kızııım ne gülüyosun,zeyneple neler diyoruz arkandan okusana :27:
Çok ayıp ya birde gülüyorr:57::52:

okuyomm yaa gülüyom szee vallaaaa :60::60::60::60:
Niye elinde kalıyomuşummmm :57:

hee yaaa bunlar bizi istemiyomu yoksa :27:
şafağım çok dedin diye niye olcakk :60:
Bende biran için ümitlendim neyse bekleyeceğiz artık bir kaç gün ama nereye cıkacagını cok merak ediyorm antalya %70 kıbrıs %30 türkiyenin heryerine gönderiyomuş doğuya giden azmış inşallah yakına gelir

kusura bakma canımm yaaa :27: bişey kalmamış az sabrett öğrenirsin bi kaç güne:16:

Biz acemi birligide dahil olmak üzere günde 3-4 kere konuşuyorduk ama şimdi daha rahat olmasına ragmen 2 aydır nerdeyse hiç konusamıyoruz belki geceleri 1-2 mesaj o kadar :S

Ama Haklısınız denetlemelerden olabilir.

cep telefonuyla konuşmak riskli canım o yüzden olabilir.ankisörlüden konusun sizde

cep telefonuyla konuşmak riskli canım o yüzden olabilir.ankisörlüden konusun sizde

Ankesörlüden sadece 1-2 ay konustuk sonra cep telefonuna geçtik depocu oldugu için saklaması kolay oluyodu şimdi telefon geceleri serbestleşti diyo ama eskiye göre daha az arıyo.:S

Unuttu bu beni kesin :D

okuyomm yaa gülüyom szee vallaaaa :60::60::60::60:

şafağım çok dedin diye niye olcakk :60:

kusura bakma canımm yaaa :27: bişey kalmamış az sabrett öğrenirsin bi kaç güne:16:

heralde bu şafağaa hoopp yukardan düşmedik boru değil 248 gun tek tek sayıp geldik :37:

Kızmaya hakkın yok :50: 15 gunde kalsa geride o şafak çoktur çünkü geride beklenilmiş yığınca gunun ağırlığı vardır :14:

ite ite oldu 206 :23:
bekle beni 1oo Ler :10:

Ankesörlüden sadece 1-2 ay konustuk sonra cep telefonuna geçtik depocu oldugu için saklaması kolay oluyodu şimdi telefon geceleri serbestleşti diyo ama eskiye göre daha az arıyo.:S

Unuttu bu beni kesin :D

kesin unuttu kesin :60:

heralde bu şafağaa hoopp yukardan düşmedik boru değil 248 gun tek tek sayıp geldik :37:

Kızmaya hakkın yok :50: 15 gunde kalsa geride o şafak çoktur çünkü geride beklenilmiş yığınca gunun ağırlığı vardır :14:
ay tamam hemen damara bağlama o söylediklerinin hepsini çok iyi biliyorumm kuşum emin olllll :29: yaa sen bana takılıyon ben damara bağlıyommuu neden bülesinn yaa moda girerim bakk :52::52::52::52:
Kızlar ben özlemimide alıp gidiyorum :27:
Hepinize iyi gecelerrrrrr:54::54:

aaaa gitmeee ecemişkomm özlemide getir buraya onlada konuşalımm :27::27:

Back
X