• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kesin unuttu kesin :60:

ay tamam hemen damara bağlama o söylediklerinin hepsini çok iyi biliyorumm kuşum emin olllll :29: yaa sen bana takılıyon ben damara bağlıyommuu neden bülesinn yaa moda girerim bakk :52::52::52::52:

aaaa gitmeee ecemişkomm özlemide getir buraya onlada konuşalımm :27::27:

Kızımmm adamı can damarından ne vuruyon ben senın şafağına laf ediyormuyum hiç :57:

Kaçırttın gül gibi kızıda zaten :20:

Kızım aşmış bu daha dicek bişede bulamıyorum :37:

ha ha ha ha koptumm ceydammm bende bilgisayarım yavaş diye sayfayı aşağı indirirken takıldı öyle gösteriyor sanmıştım :D

:60::60::60::60::60::60::60::60: ay bu akşam çok güldümm allah ta sizi güldürsün emii :60:

ite ite oldu 206 :23:
bekle beni 1oo Ler :10:

hey maşallahhhhhh babandamı iticiydi dicem olmıcak :27: :nazar::nazar::nazar::nazar:
Başlatmaa lann çarkından senın yuzunxen yavaşlıyo bu kk :57:

çarkıma kurban ol sen benim beeee :27:

Kızlar ben özlemimide alıp gidiyorum :27:
Hepinize iyi gecelerrrrrr:54::54:

ii geceler cnm..

çok yavaşşş yaaa :52: bide sen oyun oynuyon ondandır :60::60:

valla diğer topiclerdeyimmmmmmm..

ite ite oldu 206 :23:
bekle beni 1oo Ler :10:

maşallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

ceydanın yüzünden sürekli yorum atıyo kk da şaşırıyor:19:

iyi geceler canım benım :54::54:

Yaseminim bişe kalmamışcanım son 6 :nazar::nazar:

pisssssss ceydaaaaaaaaa:23::23::23:

kesin unuttu kesin :60:

ay tamam hemen damara bağlama o söylediklerinin hepsini çok iyi biliyorumm kuşum emin olllll :29: yaa sen bana takılıyon ben damara bağlıyommuu neden bülesinn yaa moda girerim bakk :52::52::52::52:

aaaa gitmeee ecemişkomm özlemide getir buraya onlada konuşalımm :27::27:

Uykum geldi yaa,gideyimde rüyamda benimkine sarılıp yattığımı göreyim :33:
Hadi kuzum iyi gecelerrr:54:

:60::60::60::60::60::60::60::60: ay bu akşam çok güldümm allah ta sizi güldürsün emii :60:

hey maşallahhhhhh babandamı iticiydi dicem olmıcak :27: :nazar::nazar::nazar::nazar:

çarkıma kurban ol sen benim beeee :27:

Sence komik olmalı mısın Ceyda :9::9:

Kızımmm adamı can damarından ne vuruyon ben senın şafağına laf ediyormuyum hiç :57:

Kaçırttın gül gibi kızıda zaten :20:

:60::60: kızım anlamam ben canmış damarmış duvarmış :60: et benim şafağımaaa laf sen niye etmiyonki en fazla ağlarım yanii nolcak :37::37:

o kızz kaçmazzz davullu zurnalı göndercm ben onu :60:

ha bakkk 100 lere bişee kalmadığıı gibi akıldada bişe kalmadı o konuda katılıyorum sana tertom :29:

:60: Vallahi öyle ...

Tertibim bakıyorum da son gelen devrelerin keyfi amma yerinde hoşuma gitti ama ne güzel ...
Biz salya sümük gezerdik buralarda ... Çok karamsar ve umutsuzduk ... Yeni arkadaşlar gayet iyiler böyle olmaları onlar adına hoş ...
Daha kolay akıtırlar zamanı ...

Biz ne feciydik ya :50::50:

:60::60: kızım anlamam ben canmış damarmış duvarmış :60: et benim şafağımaaa laf sen niye etmiyonki en fazla ağlarım yanii nolcak :37::37:

o kızz kaçmazzz davullu zurnalı göndercm ben onu :60:

Kızım sonra salya sümük ağlıyon burlarda senle uğraşamam ben hazır ayarın verilmişken bozulmasın :27::27:

Vlala gitti bilee zurnaa davul pehh :37:

Tertibim bakıyorum da son gelen devrelerin keyfi amma yerinde hoşuma gitti ama ne güzel ...
Biz salya sümük gezerdik buralarda ... Çok karamsar ve umutsuzduk ... Yeni arkadaşlar gayet iyiler böyle olmaları onlar adına hoş ...

:60: ben hep derim senın kurduğun bu cümleyi bende kurmuştum maaşlahınız var ben burda kimi yakalasam ona zırlıyodum çok zırlaktım :27::27:

salyaa sümükk kimin kafasını şişiriyosam kurban kimsee :9: amaa oo yenii devrelerr fenaa yaa bizdemi problem vardı acaba tertip ya :53::53:

ii geceler cnm..

valla diğer topiclerdeyimmmmmmm..

maşallahhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

pisssssss ceydaaaaaaaaa:23::23::23:

:33::33: böcek buse sen başka topiklerdesin haaa :20: yakıştıramadım :20::27:

Uykum geldi yaa,gideyimde rüyamda benimkine sarılıp yattığımı göreyim :33:
Hadi kuzum iyi gecelerrr:54:

oyy kuzumm inşallahh görürsünn sevdiceniiii bebegimm iyi gecelerr hade kocaman öptümm :54:

Sence komik olmalı mısın Ceyda :9::9:

yok bence babanın meslegi neyse kalsın öyle adamcagızı bide bu yaştan sonra meslek değiştirtmeyelim :60::60:

bencede deme itici felan :27:

iyi bee kurbann olımm nolcakk :16::16:

:38:

Askerde beni kim unutturdu acaba :D

Abuuu bu yoksa erkekliktenmi terfi etti :60: :60:

olurmu olurr bu erkeklerden herşey beklenirr wallah :60:

piss ceydaaa.. kaka ceydaa.... öğğ ceydaaa :27::27:
:33::33:

hehe ağla yasemin ağlaa sen ağlaa ysmnn ağlaa suss sesin duyulmasın içinden ağlaaaaaaa :60::60::60::60:

:60: ben hep derim senın kurduğun bu cümleyi bende kurmuştum maaşlahınız var ben burda kimi yakalasam ona zırlıyodum çok zırlaktım :27::27:

salyaa sümükk kimin kafasını şişiriyosam kurban kimsee :9: amaa oo yenii devrelerr fenaa yaa bizdemi problem vardı acaba tertip ya :53::53:

Aynı aynı bizim topiğin başları falan çok fena bakıyorum bazen üzülüyorum halimize ya karamsarlığa kapılıyorum yine :31:
Bilmem ki tertip biz çok zırlaktık :9::9:
Yenilere :nazar:değmesin diyelim ... Bu tempoyla yesinler askerliği ...
En başlar zordur biliriz
:29::51:

:33::33: böcek buse sen başka topiklerdesin haaa :20: yakıştıramadım :20::27:

oyy kuzumm inşallahh görürsünn sevdiceniiii bebegimm iyi gecelerr hade kocaman öptümm :54:

yok bence babanın meslegi neyse kalsın öyle adamcagızı bide bu yaştan sonra meslek değiştirtmeyelim :60::60:

:38:

olurmu olurr bu erkeklerden herşey beklenirr wallah :60:

:33::33:

hehe ağla yasemin ağlaa sen ağlaa ysmnn ağlaa suss sesin duyulmasın içinden ağlaaaaaaa :60::60::60::60:

beyin error verdi heral :27:

Kızım sonra salya sümük ağlıyon burlarda senle uğraşamam ben hazır ayarın verilmişken bozulmasın :27::27:

Vlala gitti bilee zurnaa davul pehh :37:

:60::60::60: bencede ayarımı bozmaaa sonra zor düzeltirsin :60:

beni öptüde gitti o bi keremmm :19::33::33::27::52::52:

aynayaa bak problem karşındaa olcak beybiii :60::60::60:

Back
X