Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birinizde huhuuu pınar deyin beeeeee.

notınar mod

hu huuuuuuuuuuuuu pınarrrrrrrrrrrişkoooooooooo

demekki ben eski sohbet ettiğim kişilerle karşılaştım yeniden ne güzelll
yine sohbet edelim tamammııı
şimdi çıkmam gerekiyo duş alıcam

ii geceler kuzum..

bekliycem yakalamanı

Konuştuk kuzum en başından beri (benim askerliğin) tanışıyoruz seninle

Evet canım aynen öyle görüşürüz yine ben pek takılmıyorum buraya gerçi kendi mekanımdayım
İyi bak kendine ...

Herkese ii geceler bende kaçıorum

oh ne güzelllllllll o zaman..hep konuşalımmmm

ii geceler yavrum yine gel bu topice..

Son düzenleme:
hu huuuuuuuuuuuuu pınarrrrrrrrrrrişkoooooooooo

ii geceler kuzum..

bekliycem yakalamanı

oh ne güzelllllllll o zaman..hep konuşalımmmm

ii geceler yavrum yine gel bu topice..

yakaliciiimmm

duştayken sular kesilsinde gör tertonu unutmak neymiş anlarsın hıııııh şaka şakaaa kıyamamki sanaa bak gene şanslısın çok pamuk kalpli bi arkidişin var öp cabuk beni

kıyamaz benim tertibimm banaaaa öperimm seniii severiimm senii mucuk mucukk mucukk

seviyorum sizi kızlarr iyi geceler kaçtım bennnn

sanada küstüm hıııııııh sende unuttuverdin pınarını

notınar mod

pınarımmmm yaşamm pınarımmmmmmm öpiiimmmmmm barışalımmmmmmm olumuuuuuuuu

yakaliciiimmm

kıyamaz benim tertibimm banaaaa öperimm seniii severiimm senii mucuk mucukk mucukk

seviyorum sizi kızlarr iyi geceler kaçtım bennnn

bizzde seni seviyoz yavrum

pınarımmmm yaşamm pınarımmmmmmm öpiiimmmmmm barışalımmmmmmm olumuuuuuuuu

aşkım derdi yaşam pınarım diyee oyyyy pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk derdi bide kimsecikler öpmesin ben öpcem diye kendi kendine delirirdi kel kedim yahu bak içim gidiverdi öppp bakim

aşkım derdi yaşam pınarım diyee oyyyy pınar sucuk kimler öpsün seni mucuk mucuk derdi bide kimsecikler öpmesin ben öpcem diye kendi kendine delirirdi kel kedim yahu bak içim gidiverdi öppp bakim

dipnot: askerin sana böle dio die burdan giriyim konuya dedim

dipnot: askerin sana böle dio die burdan giriyim konuya dedim

en içten vurdun vayy busecikkk cik cik cikkkk bugün askımla bebek hayali kurduk.ben kızımız olsun istiyorum oda oğlumuz.oğlan olmasını isteme sebebide babalarımızın adını koycaz.iki isim olacak.ikimizinde babası yok maalesef vefat ettiler benim babamın adı hüseyin canımcım.senin askının adı:) bebişimin adı olacak erkek olursa:)

hadi yaaaaaaaaa ne güzel isim kız olursa ne koyucaksınız?

başınız sağolsun cnm..benimde babam vefat etti..

hadi yaaaaaaaaa ne güzel isim kız olursa ne koyucaksınız?

başınız sağolsun cnm..benimde babam vefat etti..

aşkımın babasının adıda servet.iki isim birden koycaz:) servet hüseyin:) tabi erkek olursa:) ayy daha evlenmeden hamile kalmadan isim belirliyoruz kız olursa hiç bilmiyorum canım araştırcam.buğlem koyacaktım.çok araştırdım çok beğenmiştim.ama kuzenim ismi çaldı kızına koydu.seninde başın sağolsun canım

saol cnm..buğlem isminin anlamı nedir peki?baya değişik bi isim..

saol cnm..buğlem isminin anlamı nedir peki?baya değişik bi isim..

cenneti müjdeleyen melek demek canım.ben yeğenim için bulmuştum o ismi.ama ablam ırmak koycam dedi.bende iyi bana kalsın buğlem ismi dedim ama kuzen duydu kaptı anlamı çok hosuma gitmişti ama hayırlısı işte

aaa anlamı çok hoşmuş valla..kuzen bilio işini valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…