• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum canım benimmm.:108:

iyiyim canım yaa sen nasılsın?:16::109:

böyle örneklere bazen o kadar çok ihtiyacımız oluyor ki arkadaşım.zaman zaman hayattan bütün ümidi kesiyoruz.bir daha hiç mutlu olamayacakmış hiç gülemeyecekmişiz gibi geliyor.rabbim seni de kocacığınla bebeğinizi kucağınıza alıp bir ömür aşkla,huzurla yaşamanızı nasib etsin canım.

ben süperimmmmmmmmmmm:87::87::87:

:62: :62: :62: evet canım aynen öyle :62: :62: :62:

son imparatorlar :65:

:81: yaşasııınnnnn...

bizim devreden galiba en önce flowerimi sonra seni depüklicez
en sonda ben:27::96:

eveeeeettt kısmetse aynen öyle olucak, arada didemle babykemiz de vaaar :46:

günaydın güzel hatunlar ne müthiş ifadeler eklenmiş öyle:79::83::93:

selam canıım ama görünmüyo bazırarı yaaa :95:

Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..

merhaba... çok teşekkür ederiz, böyle mesajlar bize çok büyük güç veriyor, motivasyonumuzu arttırıyor.. allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah :34:
ben de 9 aydır hiç görmedim nişanlımı, dağıtım izninden beri görüşemedik daha da 3 ayımız var, nasıl büyük bir özlem ve acı olduğunu tahmin edebilirsin.. allah hayırlısıyla gelmelerini sağlasın inşallah bizler de sizin gibi başka mutlulukları yaşayalım artık :29:

Kızzlarr Allah yardımcınız olsun, geçen yıl bu zamanlarda o kadar kötüydüm ki, Aralıkta teslim olacaktı ama beni yazdan sarmıştı stresi.. O 5,5 ayın her günü ayrı bir kör bıçak yarasıdır kalbimin biyerlerinde.. Benim için çok zordu, 6 yıl boyunca hiç ayrı kalmamıştık çünkü.. Geldiği gün hissettiklerimi anlatamam.. Okadar güzeldiki, kokusunu o kadar özlemiştim ki.. Bi tek yemin töreninde görmüştüm ben 8 Ocakta.. Birdaha hiiçç görüşmedik aylarca web cam ve hergün tel. haricinde tabi.. 17 Mayıs 2010 benim yeniden doğuşumdur :) Ama öyle yada böyle geçiyor, bu yıl yine sayıyorum şafak, 20 Mayıs Doğan güneşi gösteriyor, sevdiğim adamdan bebeğimi kucağıma alacağım gün.. Umarım tüm bekarlar, nişanlılar, evli olup daha bebiş yapmayanlar hepiniz tadarsınız bu duyguyu.. Hayırlı tezkereler arkadaşlar..

cok saol cnm ıyı dıleklerın ıçın bızlerı cok ıyı anlıosundur sımdı sana bebegıne ve esıne allah uzun versın hep mutlu olun ınsallah :81:

Back
X