• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa

benden bir tane daha :90:

Son düzenleme:
edacım,durucum normalde ben dışarı çıkıp gezen bir insan değilim sevmem öyle her hafta çıkmayı askerdeyken ben hiç dışarı çıkmazdımki çok nadir
şid, böle olunca babamın felan gözüne batıyor.dikkat çekiyorum geçen gün onunla mesajşaırken burucnun nesi var demiş düşünün yani.

evet malesef kimseden destek göremiyorum.:50:

zehracım nice nice 40*50 li senelere evli,mutlu boy boy çocuklu senelere tatlım:1:

saol tatlım inşallahh hepimizeee :82: :52: :64: :92: :74:

Bizimkiler beni biliyor bu konuda tatlım ama geldikten sonra ne olur hiç mi hiç bilmiyorum işteee.. Nasıl görüşürz ne yaparız.. :53:

benden bir tane daha :90:

aşkımla kendime aldıydım izne geldiinde gelirken converslerini giycemiş bebeğim yanına almamış başka ayakabı yaa :78:
Neyse ikimizde grilerle bütünleşicez artıkınnn.. Benimkinin ayakab. daha temiz benmkiler kirden gözükmüo :82:

Kızlar sizinde varmı böle takıntılarınız herşeyimiz uyumlu aynı olsun gibi...

saol canım benimmm

şimdi böle az olunca ayla sayılıo işteee durumm

2 senelik olalım ondan sonra zatenn unuturuz ayını falan :54:

az kaldı incim 2.seneye yaklaştınızz...

Bugün anacuğumm evde yokken converselerimi makineye atıym öğlende yıkayayım bi güzel üstüne dökmediğim kahve çay kalmadı...
Beyaz mı giyiyorum başka renkmi belli diil vallaaa :60:

Bende makinaya atarın spor ayakkabıları falan mis gibi oluyor makinadan çıkardığımdaa

kızlar bizde aşkımla 50.aymızın içindeiz :nazar:

Bizde 70.ayımızdayız ay olarak ilk defa saydımm...:69:

edacım,durucum normalde ben dışarı çıkıp gezen bir insan değilim sevmem öyle her hafta çıkmayı askerdeyken ben hiç dışarı çıkmazdımki çok nadir
şid, böle olunca babamın felan gözüne batıyor.dikkat çekiyorum geçen gün onunla mesajşaırken burucnun nesi var demiş düşünün yani.

evet malesef kimseden destek göremiyorum.:50:

zehracım nice nice 40*50 li senelere evli,mutlu boy boy çocuklu senelere tatlım:1:

Babalar anlıyor tatlım.. annem beni istemeye geliceklerini söyledğinde uzun süredir tanışıyorlarmış demiş.. bende biliyordumm tahmin ediyordum demiş..
En azından anne veya ablan sana arka çıksa işin kolaylaşır burcumm. ablan bari anlasa seni yanii

kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:

Aynen bizde öyle ya birlikte büyüdük resmenn. 5 yıl bitti bizim 6. yılımızdayız:nazar::69:

maşallah kızlar size yaa.. hala birliktesiniz ne güzel.. bizim gençlik ateşimiz başkalarıyla yaşadığımız hatalarla söndü desek yeridir... neyseki bulduk birbirimiz.. İnşallah hiç ayrılmayız

kız 4 seneyi doldurduk biz 5.senemizdeizzz biz beraber olgunlaştıkkk her anımda o vardı yanımda o kadar zor ki şimdi onsuz olmak 18yaşımdan beri çıkıoz bizz 22 yaşındaım şuan :97:

ben 17 yaşımdaydım
o 23:69:

bizde çok küçük yaşlarda başlamışız ha:73:

nice yıllara hep beraber inşallah gözdemmm:92:

ben 17 yaşımdaydım
o 23:69:

bizde çok küçük yaşlarda başlamışız ha:73:

nice yıllara hep beraber inşallah gözdemmm:92:
amin cnmmm allah ayırmasın inşallahhhhhhhh :69:
maşallah kızlar size yaa.. hala birliktesiniz ne güzel.. bizim gençlik ateşimiz başkalarıyla yaşadığımız hatalarla söndü desek yeridir... neyseki bulduk birbirimiz.. İnşallah hiç ayrılmayız

inş cnmmmm :52:

kızlar maşşallah yaaa çok sevindim giremedim göemedim ben girene kadar 100.000 i dolmuşunuz yeni sayfa açılmış by sayfada almış gitmiş başını şimdiden walla hepinize teşekkür ederim topiğimi boş bırakmadnız 100.000 i sizin sayenizde gördük eksik olmayın sefiyommm sizleriii

aşkımla kendime aldıydım izne geldiinde gelirken converslerini giycemiş bebeğim yanına almamış başka ayakabı yaa :78:
Neyse ikimizde grilerle bütünleşicez artıkınnn.. Benimkinin ayakab. daha temiz benmkiler kirden gözükmüo :82:

Kızlar sizinde varmı böle takıntılarınız herşeyimiz uyumlu aynı olsun gibi...

uyumu severiz bizde cnm, aşkım bana doğum günümde new balance'dan ayakkabı almıştı güya bende ona alıcaktım ama bi türlü nasip olmadı. teskere hediyesi alacağım artık inşallah :16: benimkinin aynı modellinin erkek versiyonunu :31:

renk tonlarında ton tutturmayı severiz :69:

kızlar maşşallah yaaa çok sevindim giremedim göemedim ben girene kadar 100.000 i dolmuşunuz yeni sayfa açılmış by sayfada almış gitmiş başını şimdiden walla hepinize teşekkür ederim topiğimi boş bırakmadnız 100.000 i sizin sayenizde gördük eksik olmayın sefiyommm sizleriii

arkadaşım topiğin sayfalar devirdi valla ne mutlu :29:

bizde seni seviyoruz :81:

kendime hakim olamıyorum çok sevindim çok tewşekkür ediyorum tekrardan inşallah askerleriniz kazasız belasız bitirip dönerler size kızlar bidahada hiç ayrılmayın inşallah

kızlar bu kpss nin ertelenmesi bizim için hiç iyi olmadı benim sevgilim izmirde giricekti şimdi ertlendi ama askerlik bitşyo dilekçe yollıycaz yer değiştirme için eğer kabul ederlerse istanbulda girebilcek etmezlerse bu lanet yere yine gtmek zorunda kalıcak yaaa:25::25:

maalesef değişmiyo cnm
nişanlımda aydına gitmek zorunda kalıyo buyüzden :31:

ya geç farkettim
ne çok yazmışsınız dünden beri
tam 100 sayfa gerideyim
sanırım okuyamıcam :53:

Back
X