• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım iyiki varmış burası sizi bulmuşum.annem sağ olsun dert ortağım ama oda bi yere kadar herşey anlatılmıyor insan utanıyor.

çok değerli unutulmaz anlar yaşanıyor tabi canım.bende hiç unutmam ilk geldiğim gün seninle tanışmıştım.ceyda vardı bide.ikiniz o gün çok destek vermiştiniz.askerim ilk gittiği gün sana demiştim sanki sol kolum kesilmiş gibi diye.zamanla alışacaksın demiştin.kaç gün sürer bu acı demiştim.2-3 haftada alışacaksın demiştin.ayy yerim seni yaa busemmm canım benim iyiki varsın..iyiki varsınız kızlar

ahh kuzummmmm sende iiki varsınnnnnnnn..vay bana bakın hele zaman bile vermişimmmmmmm prof olmuşum heytttttttt açılın..:32::32::32: ama öle olmadımıııııııııııııııııııııııııııı:27::27::27: ben biz her zaman burdayız kuzum ağlamak istesen bile ağla bize gitsin..

Ne yapayım canım muhabbet felan ediyoruz işte sen ansılsın neler yapıyorsun

Busemmm de benım seviğim bir sohbet arkadşımdır.
yokluğuda gözlerim arar onu :29::29:

:60: kell imana gelmii allahımm kızım sendee ne laflarr var yaaa :52::52::52:

canımsınnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa bende bi giriom bakıom nickinin yanındaki o yeşil ışık varmı die:52::52::52:

adı ne topıgn cnm

kıbrısta askeri olan varmı diodu

ahh kuzummmmm sende iiki varsınnnnnnnn..vay bana bakın hele zaman bile vermişimmmmmmm prof olmuşum heytttttttt açılın..:32::32::32: ama öle olmadımıııııııııııııııııııııııııııı:27::27::27: ben biz her zaman burdayız kuzum ağlamak istesen bile ağla bize gitsin..

canımsınnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa bende bi giriom bakıom nickinin yanındaki o yeşil ışık varmı die:52::52::52:

kıbrısta askeri olan varmı diodu

Busemmmmm öpcemmmm :38::38::38::38: :16::16::16::16:

Canlar iyi geceler ben ufaktan kaçar öpüyorum sizi :54::54::54:

Rüyanızda benı görünnn demicemm :60: tabikideeee sevdiceklerinizii görünn sarılın koklayınn :16::16::16:

Kızım nerden buluyon sen bunları kel kedimi :60: ayy manyakk :60:

ay ne biliyim bende isim takma çok öyle.pınar moduda ondan çok sevdim galiba:1: annemede koyun saçlım derim mesela:27: ayy delirdim:52:

salya sümük bekleyin o zaman beni :1: iki üç gün sonra dengesizleşirim gene nası olsa

Canlar iyi geceler ben ufaktan kaçar öpüyorum sizi :54::54::54:

Rüyanızda benı görünnn demicemm :60: tabikideeee sevdiceklerinizii görünn sarılın koklayınn :16::16::16:

iyi geceler tatlımm.sende aşkını gör inşallah rüyanda.hatta serap gör sarıl o derece bi rüya gör işte ne biliyim git uyu len:57:

anammm kıyamam öpem gel öyle uyu hahaaa dengem çok bozuk:54:

Son düzenleme:
ay ne biliyim bende isim takma çok öyle.pınar moduda ondan çok sevdim galiba:1: annemede koyun saçlım derim mesela:27: ayy delirdim:52:

salya sümük bekleyin o zaman beni :1: iki üç gün sonra dengesizleşirim gene nası olsa

ossun biz burdayız rahat ol..

kzlr bnde ckıorm kndnze ıı bkn ıı gcelerr .:) :54:

ii geceler cnm..

hhheeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttttttttttttttttt:52:

ooo ben çıkıom sen geldin

Back
X