• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok elmayı sade yiyom valla ama kardeşim çullanıp duruyo :27: gidin diyom bi elma yiyom ondada gözünüz var :27:ne iyi etmişimde almışım yine yisim geldi :27: zaten başka bi öğünüm yok :27:
sevin beni kuşum sarın beni sevinde ister sövün ister dövün yeterki sevin anam:27:

buldun garibanı ez tabi :27:

la oğlum eziyozmu diyoz orda iyi bakk anaa sana sevilmek yaramıyo ha :57:

ben beğenmiyorum

yani şöyle evet hoş karizmatik adam ama aman oldum bittim bişe değil yani sarırşın değil kenan imirzalıoğlu gibi esmer adamlar favorım :129:

Sanırım sevioz :27:

Bende öyle öldüm bittim demiyorumda yani yalan yok yakışıklı adam ki bende sarışın sevmem ama esmerde sevmem kumral olucak :52::52::27:

valla tek sarışın olarak onu beğeniom ben..oyunculuğuda baya gelişti..

aynen canım karizma adam,kuzey güneyi bir kaç kere izledim iyi rol yapıyor hakikatten

yok elmayı sade yiyom valla ama kardeşim çullanıp duruyo :27: gidin diyom bi elma yiyom ondada gözünüz var :27:ne iyi etmişimde almışım yine yisim geldi :27: zaten başka bi öğünüm yok :27:
sevin beni kuşum sarın beni sevinde ister sövün ister dövün yeterki sevin anam:27:

buldun garibanı ez tabi :27:

seviyoz seviyozzzzzzzzzzzz laf atmalarımız bile sevgimizden kızzzzzzzzzzzz:16::16::16:

Bende öyle öldüm bittim demiyorumda yani yalan yok yakışıklı adam ki bende sarışın sevmem ama esmerde sevmem kumral olucak :52::52::27:

aynen canım karizma adam,kuzey güneyi bir kaç kere izledim iyi rol yapıyor hakikatten

Ha diyorum karizmatik adam bihter rolunde pek hoşlanmıyodum ama

Kuzey guney deki rolunde gayet hoş olmuş

Kim istemezki şimdi sevgilisi ile sımsıkı sarılıp, -Derin bir uyku çekmek. :31:

facede gördüm yazmadan geçemedim azcık dertlerini depreştirem dedim :27:
ne demişler dost acı söyler :27:

Son düzenleme:
CEYDAAAAA MSJınaa CEvappp Geldimii YAWRUUU ATTIĞIN KİŞİ ÇÜNKÜ ONLİNE OLDU DAHA SONRADAN :26:

kIZIMM yaraya parmak basmadaki amcın ne neye hizmet ediyon :57:

unutmuştum aha canım çekti :17:getirebilceni ne olcak şimdi :14::14:

Bende Tc kimlik nosu var ama E-devlet şifresi şu an yok.. 6 gün kala belli olmuşmudur usta birliği ? onlara daha söylemmişler ama

Ya kızımmm bu gece söylenirmi bu zaten dertler kapıda bekliyorrrrrrr

CEYDAAAAA MSJınaa CEvappp Geldimii YAWRUUU ATTIĞIN KİŞİ ÇÜNKÜ ONLİNE OLDU DAHA SONRADAN :26:

kazenimi diyosun :27: hayır gelmedi hatta naptım biliyomusun madamikse bile attım tık yok :27: kızım bunlar bizi yalnızlığa bırakıp gittiler valla burda sonumuz gelicek gibime geliyi :27:

Back
X