Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim eşim dağıtım iznine geleceği gece bile uyumamıştı, teskereyi alacak olsa ne yapar bilmem

çok piss kıskanıyorummm yaaa ayrıca çokk fena kıskançlık kokuları alıyorum birazcık sendenn de tubişimmmmm

Siz de kıskanıyorsanız biz ne yapalım be bacılar

[video=youtube;u_M-Dm9vpOw]http://www.youtube.com/watch?v=u_M-Dm9vpOw&feature=related[/video]

Mezdeke hatunları da benden gelsin bizim şerefimize oynasınlar bu gece.

Son düzenleme:

Aminn Özgecim..
İnşaAllah bizde Yaşarız bu duyguyu..

Tekrar Hayırlı Olsun Allah Ayrılık yüzü Göstermesin Dİyor,
Seni Yarinin Kollarına Gönderiyorum Özgecim..

Çıkmam Lazım,
Kavuşma Anı'nınızı anlatmanı Duygularını Paylaşmanı 4 Gözle Bekliyorum..

Son düzenleme:
Kızlar nerde durcaz bi karar verelim ya

Zaten netim yavaş

Valla yakışanı bizim topikte olmak heeee
Mütevazı olamıcam

Öhöm

Eeee oturmaya mı geldik kızlar nineniz yaşındaki kadın bile oynuyor utanın aaa aaaaaaa

Kızlar Allah sizi inandırsın açtım müziği oynuyorum :81:

Canım aynen bende oturduğum yerden sallanıyorum ister istemez havaya girdim yahuuu...

En kötü günümüz böyle olsunnnnn..
Yandan yandann haydeeee

Eki Görüntüle 474923

ohhh....
Kızlar nerde durcaz bi karar verelim ya

Zaten netim yavaş

Valla yakışanı bizim topikte olmak heeee
Mütevazı olamıcam

Öhöm

Bebeğim diğer kızlar bizim topiğimizi bilmiyorlardır belki hep buradalar ya ondan buraya ağırlık verdik orada da oynatırız dansöz yada istersneiz orada olsun benim için fark etmez.

Fıstıklar sevdiğiniz dinlemek istediğiniz müzikleri video eklentisiyle ekleyin aynı anda aynı şarkılarla eğlenmiş sallanmış oynamış oluruz.

özgeeee ilk video senden gelsinn o zamannn hadiiiiii brz öncekiler bittti yeni müzik istiyoruzzzz

Harfleriniz dans etsin bakalım Özgecim, yanlız senin ki noktasız

Birde hanım kızımız kopsun bakalım :118::118::118::118::118:

bu geldiğimden bu yana şahit olduuğum ikinci depük gecemmm yine duygulandımm bak ama ağlamakkkkkk yoooooook yoookkk gülmekk varrr.mekanın cennet olsunn kemal sunall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…