Bırakmıycam tabi kuzum teskere alan çoğu hatun bizi bıraktı gitti ama ben bırakmıcam
çaktırmayalım anlamasın kanka
aynen aynen otogarda bekleyiiiciiimm ayy heycan basıyo
ama annemler diğer arkadaşta bilcek yaa o koycak ya bana
Tamam kankaa sen güzel bir yerinde dersin bana sana güveniyorum
yapıcaz canım da dün yerleri öğrenince eşşekten düşmüş gibi olduk biraz biz 5 senedir hiç ayrılmadık.Bi gün kavga etsek ayrılalım desek bi kaç saat sonra barışırdık şimdi 460 gün çok ağır gelicek bize(
kontrol bende kanka
aşk için çile kutsaldır..
gelicek biliyorum ama içimden bi ses öyle diyo şeytan galiba:))))
gelirrr kızzz neden gelmesiiiiiiin
evet bi taraftan öyle yani kafama takmıycam.Aşkım geldikten 3 ay sonra evlenicez evimiz için çeyize başlarım bende sizlerle takılırız burda olmaz mı:)))bitecek canım bitecek o günler oyle bi geçecek ki anlamayacaksın bile şimdi bakınca çok gibi geliyor gözüne
sen bitanesin zaten
ya bu bir k bir e güzelde çok kısa sürüyo yaa şöyle zevklee uzun uzun izleyemiyorum
tamam kanka heheheTamam kankiştosen he de ben he diyeyim kimse çakmasın
kontrol bende kanka
aşk için çile kutsaldır..
Ya o çok huzursıuz bir durum bilirim.
Mutlusun ama bir yandan da yalan söylemenin verdiği huzursuzluk arada batar ay neyseee
kötü birşey yapmıyosunki tatlım sen
ya bu bir k bir e güzelde çok kısa sürüyo yaa şöyle zevklee uzun uzun izleyemiyorum
evet bi taraftan öyle yani kafama takmıycam.Aşkım geldikten 3 ay sonra evlenicez evimiz için çeyize başlarım bende sizlerle takılırız burda olmaz mı:)))
heh işte böle moralli ol..başları zor ama alışınca daha ii geçicek emin ol tatlım..
moralliyim zaten ama şimdilik
tamam kanka hehehe
ay çok güzel moral veriyosunuz bacişkolarım
bigün değil 2 gün aradıklarında sapıtmam inşallah
Canım burda bir sürü kişi seninle aynı şeyleri yaşadı
evet başta zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun,alışmak zorundasın zaten.
O yüzden bu süreci en hasarsız şekilde geçirmek senin elinde
evet yapıcak bişiy yok yani paşa paşa gidip gelicekler bizde burda onları bekliycez ve sonunda hepside gelicek gurur verici bişiy aslında ama şu ayrılık olmasa(
evet bi taraftan öyle yani kafama takmıycam.Aşkım geldikten 3 ay sonra evlenicez evimiz için çeyize başlarım bende sizlerle takılırız burda olmaz mı:)))
heh işte böle moralli ol..başları zor ama alışınca daha ii geçicek emin ol tatlım..
moralliyim zaten ama şimdilik
tamam kanka hehehe
ay çok güzel moral veriyosunuz bacişkolarım
bigün değil 2 gün aradıklarında sapıtmam inşallah
evet yapıcak bişiy yok yani paşa paşa gidip gelicekler bizde burda onları bekliycez ve sonunda hepside gelicek gurur verici bişiy aslında ama şu ayrılık olmasa(
Sende birtanesin kuzu.
Ya şimdi bende onu dicektim filmin en güzel yerinde elektrikler kesilir ya aynen öyle oluyo dimi zeyno
tamam kanka hehehe
sen hemencik evleniomuşsun oh çok güzel cnm..gel tabi biz burdayız her zaman..zaten kimse yoksa ben yada zeynom kesin burdayızdır dimi kankaaaaaaaa
yok yok sapıtmazsın temele bak yeter o sana süper destek gelir..
Öyle moral veririz biz işte
Kekelemede kuzuuu gerisi kolay ya
sen hemencik evleniomuşsun oh çok güzel cnm..gel tabi biz burdayız her zaman..zaten kimse yoksa ben yada zeynom kesin burdayızdır dimi kankaaaaaaaa
yok yok sapıtmazsın temele bak yeter o sana süper destek gelir..
ewt ya bide 3 gündü 2 güne düşürmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?