Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ah işte beni az da olsa anlayan biri..ahhhhhhhhh bu özleminin üstüne bi 90-100 gün koy nasılım düşün..ama biticek be kuzum Allahın izniyle sonra bizim 460larımız başlıcak..

offf canım kıyamam sana.biliyorum çok iyi anlıyorum.hepimiz aynı durumdayız birbirimizi en iyi biz anlarız canım.hepimiz neler neler özledik ama sabır etmekten başka hiç bişey gelmiyorki elimizden.hayal kurmaktan kafayı yiyeceğiz telefonda konuşarak kurmadık hayaller kalmadı sabır canım geçecek bu günler kavuşacağız sevdiğimize.

oyy kuzucum haklısın isyanlarında arasıraa çok geriyor bu şafak

sabır be yawrum nerelerden geldik buralara varacağız elbet vuslata
evet canım geriye bakınca öyle ama of ne bileyim ya ne biçim hayat şurda ne kadar ömrümüz var onu bile bilmioruz aşklarımız uzakta
Görüşmek bile kesmiyor artık evlenmek istiyoruz 7 sene olcak anasını satim hepten dellendim ya
Erelim artık şu vuslat denen şeye nedir bu vuslat bi yaşayalım şafak doğan güneş diyelim tertooooo
Parfümüne dokunamıyorum ya varmı böle bişi kahretsin kaç gündür foto çekip at diyo atıyorum bakıo bakıo oda delirio kuzum kıyamam ya of of offfffffffff ulen bu hasretin acısı cok pis cıkcak

son 190 kusurgun yawrucuk sondan sonra sarıl dahada bırakmaa o koca 460 gunun hıncını kat ve kat çıkarma

Onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar yanımıda olsunlar sevgi olsun kalan gun dediğin nedir ki biter be tertibim

460 dedik senle ne gunlerdi şaka gibi 460 ya bu kocamann bi rakam ama nerelerden geldik yarıladık şimdi ise bitiriyoruz

Son zamanlar yorgunluğu çoktu bende hissediyorum ama yok yinede diyorum bitecek başka çare yok o gelene kadarda sabırla bekleyeeceğim

ben isyan etmiyom vallaa sizz aldınız başınızı bi isaynadır gidiyo bi rahat olun yaa

kuzum öyle deme senide görürsem isyanlarda aynı böle dicem rahat ol

ah işte beni az da olsa anlayan biri..ahhhhhhhhh bu özleminin üstüne bi 90-100 gün koy nasılım düşün..ama biticek be kuzum allahın izniyle sonra bizim 460larımız başlıcak..

evet canım arkadaslarımda az kaldı dayan diyor ulen sık sık nere kadar ya

ben o hayalleri 6.5 yıldır kuruyorum bıktım ya artık faaliyet istiyorum bide askerlik cıktı basıma kuzum şanssızlıgından okulunu bitiremedi bitirseydi belkide 6 aylık yapıcaktı nese beklemedeyım her daim ah askım ahhhhhhhh ölüyorum senin için yakıcam o gaziemiri alayım onu ordan bi

bak sennnnnnnnnnn 200lerin sonunu ne çabuk unuttun kanka

zorladı canım inkar etmiyorum hala diyorum bende patlıyorum bazen bazı yerlerde ama toparlamaya çalışıyorum kendimi yok diyorum isyan yok dur sakin bitecek.

Bitecek işte hepi topu bu

Kimsenin üzüntüsüne lafım yok canım ben Buseye laf olsun diye takılıyorum

dur kuzum yakma seninki gelecek benimki orada kalacak

evet canım dediklerinin hepsinde haklısın beklemek zorundayız Yılmak yok
Bitecek bizimde biliyorum bende ama napayım işte boguluyorum patlıorum böyle aradan

dur kuzum yakma seninki gelecek benimki orada kalacak

yok kuzum yakmıcam tamam ordaki askerlerimize yazık ya Onlarında yarenler var mis mis
Aşkımı almaya gitcem ya totomla gülcem

Aşkım dior ki izmrden nefret ediyorum bir daha bralara ayak basmayı düşünmüorum

az kaldı tabiiiiiiiii 460 nerdeeeeeeeeeee şimdiki şafaklarımız nerdeeeeeeeeeeee..Allaha şükür bu günleride gördük

zorladı canım inkar etmiyorum hala diyorum bende patlıyorum bazen bazı yerlerde ama toparlamaya çalışıyorum kendimi yok diyorum isyan yok dur sakin bitecek.

Bitecek işte hepi topu bu

işte bu sonlar sabırsızlıktan sıkıştırıo ama idare ediok yinede ya sonunda sevdiklerimiz gelicek ya Allahın izniyle beklemek bile güzel

Elbetteki canım

aynen canım benimkide öyle diyo.hiç beklediğim gibi çıkmadı bu askerlik canıma okudu diyo.bu kadar yıpratıcı olacağını bilmiyorduk ilk gün otogardan ağlarak aklıma geliyorda off ne berbattı.Allah bi daha göstermesin öyle ayrılıklar hepimize:26:

Evet kızlar kendimi banyoya kapatıyor dişlerimi fırcalıor yüzümü yıkıor ve yatıyoruummm...

Herkese ii geceler askerlerinizle öpüşün koklaşın inşallah rüyalarınızda

evet canım berbat bi andı bende hatılıyorum beni arabasıyla eve bıraktı apartmana girdiimm dayanamadım geri döndüm baktım bekliyor arabada üzgün aglıyor bi sarıldık sıkı sıkı aglamalar falan allahım korkunctu ya kendi memleketine gidip oradan gitti acemi birliine ..

çok acı bi gündü hatırlarız da içimiz cız eder ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…