Sağol canım iyiyim bende..Aşkım arıcam dedi aramadı kırcam kafasınıı
Haftaya görürüz artık..
Mustafanın halvete girdiği hatunu beğenmediiimm
ohaa at gibi kızımı oynatacaklarr ben daha küçük masum bişeler bekliyordum sonuçta mihrimah en fazla 13-14 olacak seranay ne yaa teyzem yaşında
ayy onaa hiç girme dedim hatunmu bittide elllerinde kalan son oyuncuyu sokmuşlar gibi
Yok apla o manada değil şafak panosunda olmıcam dur hemen kızıyonnn yaa burda olcamm elbettt çan çan çenee çalcam sizede fırsat bırakmıcam
Yok apla o manada değil şafak panosunda olmıcam dur hemen kızıyonnn yaa burda olcamm elbettt çan çan çenee çalcam sizede fırsat bırakmıcam
Hee tamam ozaman
Serenay sarıkaya oynayacak diyolar mihrimah için yakışırda çok güzel kız ya
Siz gidin sonra biz de gidelimmm..gidiyozmuuu neee kankaaa harbiii gidiyozzz
ayyy burayaa uğramam uzun bi süre bakınca içim acırr benn
Sağol canım iyiiym bendee..Aşkım arıcam dedi aramadıı kırcam kafasınııı
Valla Mustafanın halvete girdiği hatunu da hiç beğenmediimm....
gidiyozmuuu neee kankaaa harbiii gidiyozzz
ayyy burayaa uğramam uzun bi süre bakınca içim acırr benn
Hakkaten güzel kızz yakışır ama değilmiş o
Siz gidin sonra biz de gidelimmm..
Arada başka topiklerde karşılaşıırzz..
Çok dertliyim tartıştık vs. vs.
Kız serenay 20 yaşında daha
he şöyle yola gelgazozuna ilaç atmak zorunda bırakma beni
Hakkaten güzel kızz yakışır ama değilmiş o
Siz gidin sonra biz de gidelimmm..
Arada başka topiklerde karşılaşıırzz..
Çok dertliyim tartıştık vs. vs.
ayyyyyyy bende hiç beğenmedimmmmmmmmm..
valla gidioz kankaaaaaaaaaa
gideriz bi süre sonra pınara ittifak yaparız dönüp nihahahaha
ahhaha at gibi kız hee...ohaa at gibi kızımı oynatacaklarr ben daha küçük masum bişeler bekliyordum sonuçta mihrimah en fazla 13-14 olacak seranay ne yaa teyzem yaşında
ayy onaa hiç girme dedim hatunmu bittide elllerinde kalan son oyuncuyu sokmuşlar gibi
ee at gibi kıızzz tutacak 14 yaşındaki kızımı oyanaycakben ufak tefek bişe bekliyorum saçmalamasınlar kızdırmasınlar beni mehmedide çok beğenmiyorum zaten çok olgun duruyo halbuki oda 17-18
alçokk pınar alçokk senii alçokk senii hııı tırstım gelcem :18::18:
Budaa biz gidelim diye bakıyo
niye tartıştınız kuzu :26:
ayyyyyyy bende hiç beğenmedimmmmmmmmm..
valla gidioz kankaaaaaaaaaa
gideriz bi süre sonra pınara ittifak yaparız dönüp nihahahaha
hanım hanımcık biri olsun yaa..Gerçi hürremin kızı ne kadar hanım hanımcık olabilirseeYaa değilmiymiş vben öyle okumuştum en son :44:
ee at gibi kıızzz tutacak 14 yaşındaki kızımı oyanaycakben ufak tefek bişe bekliyorum saçmalamasınlar kızdırmasınlar beni mehmedide çok beğenmiyorum zaten çok olgun duruyo halbuki oda 17-18
Budaa biz gidelim diye bakıyo
niye tartıştınız kuzu :26:
ahhaha at gibi kız hee...
Valla yaa haremdeki diğer kızlar daha güzeldii..Zevksiz Mahidevran
Ya ben mimar Sinanı da çok merak ediyom.Oda galiba karadağlarda Selahattin vardı ya o olcakmış
36 37 yaşındaki adamı 18 yaptılarsa o kızıda 14 yaşında yapabilirler canım.
Ama zaten o değilmiş yeşim öle diyiiii
hanım hanımcık biri olsun yaa..Gerçi hürremin kızı ne kadar hanım hanımcık olabilirsee
Mustafa kızz daha mehmedi göremedikk..
Hakkaten yaa kart şehzadee
Tartışmadık kızz Allah muhafazaa..Askerlerimiz geldikten sonra öyle konularda karşılaşırız diyorumm
Yaparız değilmi kankaa niiihahahaaa yaşasınn kotulukkkkk
at gibi kız dedi yahunasılda sinirlenir sanki sana kuma geliyo ayyy alemsin be yaa
yaparukkkkkkk tabiiiiiiiiiii daha çok kurbanımız olurrrrrrr
Valla magazinclerin yalancısıyımm36 37 yaşındaki adamı 18 yaptılarsa o kızıda 14 yaşında yapabilirler canım.
Ama zaten o değilmiş yeşim öle diyiiii
Validedeyi de bu sezon gömdük müü saray bize kalırrrrheee yaa zevksizzoda olcekk dimiii anaaa ne çok insann gircek bence eskilrden çıkarsınlar ne bilim artık valida sultan ölsun
O bari adam gibi olsun oca oyuncu varken hala takılıyolar yaa eskmiş yüzlere deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?