- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
[video=youtube;CgbXwnQmnnw]http://www.youtube.com/watch?v=CgbXwnQmnnw[/video]
Amin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[video=youtube;CgbXwnQmnnw]http://www.youtube.com/watch?v=CgbXwnQmnnw[/video]
kaçtı keyfim...kaçtı ağzımın tadı...heycanın doruğundan ,zifiriye saplandım... Boğuldum...bunaldım...yutkunmak istedim ...başaramadım... Hiç bişey kaçıramamalıyken keyfimi yine içine edildi... Bana sabır dileyin lütfen dostlarım... Hakkınızı da helal edin...![]()
şafagı bitmiş herkesin yaaa bnm daha 261![]()
kaçtı keyfim...kaçtı ağzımın tadı...heycanın doruğundan ,zifiriye saplandım... boğuldum...bunaldım...yutkunmak istedim ...başaramadım... hiç bişey kaçıramamalıyken keyfimi yine içine edildi... Bana sabır dileyin lütfen dostlarım... hakkınızı da helal edin...![]()
Kader arkadaşlarım benim sizinle paylaşmak istedim, çok duygu yüklüyüm bu aralar bu da üstüne eklendi...
Dün bna zaferimden bi paket gelmş eve, yeni telefon almıştı, maddi durum iyi değildi, ya hediye de alamadım ilk yıldönünmüz için deyip duruyordu meğer beni kandırmış yarim, öyle duygulandım ki ban akelebek dolu bi gümüş takı seti almış, çok iyi bilir tabi kelebek hastalığımı, nası gözlerim doldu anlatamam,bir de içine bi şeyler yazmış nöbetteyken ki hiç sevmezdi normalde ben yazamaam yaa deyip geçerdi,artık sanırım hasretten de olsa gerek hep benim istediklerim olsun diye uğraşır oldu, nöbet koydular 1 gün gecikti hediyen özür bebeğim yazmış bi de :) ayyy yaa benim var ya artık fotografına bakarken bile gözleirm dolar olduu...ki bi d eböyle bi şeyle karşılaşıncaa...Allahım sen bizi ayırma nolur benim cidden şarkıda da dediği gibi gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden..benim için sevdiğim için ve bütün sevenler için bol bol dua edelim ve tabii sevilesi bütün insanlar için![]()
canım yaa koca bi MAŞAALLAHHHHHH benden sizeRabbim ömür boyu böyle birbirinizi sevmeyi nasip etsin.hepp mutlu olun emi
oralarda bile nasıl düşünmüş seni ya kelebekler falan
bitecek canım az kaldı.Allahım hayırlısınıversin herşeyin.
TUGBACIMM nerdesin cnm açıklama da yapmamışın özel bişi sanırım.inşaAllah daha iyisindir kuzum.askerin geldi mutlusun diyodum ama galiba gölge düşürenler olduailevi bişeyse hiç takma cnm.önemli olan sizin anlaşmanız.
canım yaa koca bi MAŞAALLAHHHHHH benden sizeRabbim ömür boyu böyle birbirinizi sevmeyi nasip etsin.hepp mutlu olun emi
oralarda bile nasıl düşünmüş seni ya kelebekler falan
bitecek canım az kaldı.Allahım hayırlısınıversin herşeyin.
TUGBACIMM nerdesin cnm açıklama da yapmamışın özel bişi sanırım.inşaAllah daha iyisindir kuzum.askerin geldi mutlusun diyodum ama galiba gölge düşürenler olduailevi bişeyse hiç takma cnm.önemli olan sizin anlaşmanız.
KELEBEGİM kıs istesem ayarlıyamam bak nazar boncuklarını 5i bi yerde yapmışım alt alta denk gelmiş![]()
Yaaaa çokkk teşekkür ederimmmmbayıldım nazar boncuklarınaaa :) ağzın bal yesin emiii..duaların kabul olsun, Allah sizi de tez zamanda kavuşturup bi dah ada ayırmasın inşallahhh...daha önce hiç konuşmamıştık yahu ne diye hitap edeyim bilemedimm??? :)
Bu arada faceimde paylaşmak için foto çekmiştim hem deee o da askerimin aldığı makineyleanam çok şımarıdm şu bi kaç aydır, doğum günü yıldönümü derkenee..burda da paylaşıyorum hemmenn
Eki Görüntüle 634637
aminn aminn cnm sagolasınbağaaa kısaca RAZİŞ diyebilirsin
kelebekine bayıldımmm güle güle kullan tatlım şımar tabi yaa
![]()
oyy oyyy benim Hesnoşum güzelim gelmişte kendinden başka güzel ararmışşşNerdeymiş bu topiğin güzel kızları aman da aman![]()
Tamam o zman raziş, çok teşekkür ederimm valla ben de çok beğendimm güzel seçmiş sevdiceğim mardinin midyatından
kocacına bi an önce kavuşman dileğiyleee razişimmm
Benimki erzurumda okumuşru ordan da oltu taşı takım var, şimdi de mardinin telkarilerinden, zaferim gezdikçe ben karlı çıkmaya başladım![]()