motor taksa bile yetişemez
ayy şuan pınara katıla katılaa gülmekteyim atkı or diyoya 14 şubat olmuş kıza atkı ör diyo ahaahaha
wuwwwww çok şeytan gördüm seniçıkalım bebişim kafa göz dalalım ellerini kıralım el tutuşamasınlar çok pis kıskançlık kabardı içimde yarın bide arkadaşım evleniyo düğünü var.ne kadarrrrdaaa güzell
wuwwwww çok şeytan gördüm seniçıkalım bebişim kafa göz dalalım ellerini kıralım el tutuşamasınlar çok pis kıskançlık kabardı içimde yarın bide arkadaşım evleniyo düğünü var.ne kadarrrrdaaa güzell
siz beceriksizsiniz kızım.aşkım askere giderken 1 gecede kocaman atkı ördüm verdim ben
siz beceriksizsiniz kızım.aşkım askere giderken 1 gecede kocaman atkı ördüm verdim ben
naptın gitcenmi o düğüne
ohaa pınarr iyimiydin canımonu bi gecedemi ordun sen ne içtin redbull felenmı ahahaha
vayy bee tabi bi yandan annem bi yandan ben örersek bizde örerizz
vayy bee tabi bi yandan annem bi yandan ben örersek bizde örerizz
serkan ölümü gör gidersen deyip duruyo aybilmiyorum hala napcam
evettt gece 11de başlamıştım sabah 5e kadar ördüm.aralarda annem yardım etti
ama sana annen yardım etmiş kıza belki edemeyecek annesi ki saat 1 olmuş bunu ormeye kalksa herlade yarın uyuyarak geçirir
ohaa pınarr iyimiydin canımonu bi gecedemi ordun sen ne içtin redbull felenmı ahahaha
amannnn boğacam simdi sizi o atkıyla lantamam örmesin gitsin hazır bi atkı alsın ördüm diye yuttursun beyaz yalan
ayy redbul didinde aklıma geldibenimkiyle bişeyin iddasına girdik redbul istedi o kazandı aslında sonradan neye girdigimizide unuttuk marketteydik redbula bakıyomuş bende döndüm nereye bakıyo bu diye redbul gördüm anladm banada imalı imalı baktı aldım alma boşver dedi kasada o vercekti paraları dedim git ben vercem bunların parasını yok olmaz dedi hayır ben alcam dedim gittim karşılıklı iki kasa vardı birine o birine ben redbulla kendi çikolotamı 3 liramı 4 liramı neydi kartla geçtim o 13 lirayı nakit verdi kopmuştum yaa ben redbulu pahalı gördüm reyonda napimm ucuzmuş benimkinede dedim istersen ben ödiyim çekil yok dedi gülüştüydük
serkan ölümü gör gidersen deyip duruyo aybilmiyorum hala napcam
evettt gece 11de başlamıştım sabah 5e kadar ördüm.aralarda annem yardım etti
vayyy kanklaa sen bu gecee benı fenaa aydınlatıyorsunn tabikii anne faktörüü
ay benim hiç öresim yoktuki.serkan ısrar etti nolur ör diye.bide damarıma bastı öremezsinde ondan istemiyosun diye.inatla hırsa ördüm
ayy redbul didinde aklıma geldibenimkiyle bişeyin iddasına girdik redbul istedi o kazandı aslında sonradan neye girdigimizide unuttuk marketteydik redbula bakıyomuş bende döndüm nereye bakıyo bu diye redbul gördüm anladm banada imalı imalı baktı aldım alma boşver dedi kasada o vercekti paraları dedim git ben vercem bunların parasını yok olmaz dedi hayır ben alcam dedim gittim karşılıklı iki kasa vardı birine o birine ben redbulla kendi çikolotamı 3 liramı 4 liramı neydi kartla geçtim o 13 lirayı nakit verdi kopmuştum yaa ben redbulu pahalı gördüm reyonda napimm ucuzmuş benimkinede dedim istersen ben ödiyim çekil yok dedi gülüştüydük
bi an önce karar ver istersen yarın düğün
kankamm her zaman
helal sana koçum
hee şölee yolaa gel
deli pahalı diil o içkimi pahalı olsun
redbulla iddasına giren tek çift:27 delüüü
ya aslında aldıklarımızın parasını ben vercektim tamammı öyle anlaştıkk bizim kaldıgımız evde arkadasın kızı vardı ona bişeyler almak için girmiştik bu 6-7 tane meyvesuya dadandı ohoo dedim o kadar alcaksan ben veremem parasını git ver daha birsürü şey alcaz buda meraklı tamam dedisonra redbulu görünce ben alıyım dedim bi hayrım dokunsun kızım ne bilim yaa kaç kere içtin diye sorsana hayatında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?