Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen benım içimdekii şeytanı bi bilsen ben susturuyom bi şahlansa varya

abowww düğünmöüüü amann bana kimse düğün demsenn bide onu kaldıramam ben

naptın gitcenmi o düğüne

serkan ölümü gör gidersen deyip duruyo ay bilmiyorum hala napcam

evettt gece 11de başlamıştım sabah 5e kadar ördüm.aralarda annem yardım etti

ama sana annen yardım etmiş kıza belki edemeyecek annesi ki saat 1 olmuş bunu ormeye kalksa herlade yarın uyuyarak geçirir

ama sana annen yardım etmiş kıza belki edemeyecek annesi ki saat 1 olmuş bunu ormeye kalksa herlade yarın uyuyarak geçirir

amannnn boğacam simdi sizi o atkıyla lan tamam örmesin gitsin hazır bi atkı alsın ördüm diye yuttursun beyaz yalan

ohaa pınarr iyimiydin canım onu bi gecedemi ordun sen ne içtin redbull felenmı ahahaha

ayy redbul didinde aklıma geldi benimkiyle bişeyin iddasına girdik redbul istedi o kazandı aslında sonradan neye girdigimizide unuttuk marketteydik redbula bakıyomuş bende döndüm nereye bakıyo bu diye redbul gördüm anladm banada imalı imalı baktı aldım alma boşver dedi kasada o vercekti paraları dedim git ben vercem bunların parasını yok olmaz dedi hayır ben alcam dedim gittim karşılıklı iki kasa vardı birine o birine ben redbulla kendi çikolotamı 3 liramı 4 liramı neydi kartla geçtim o 13 lirayı nakit verdi kopmuştum yaa ben redbulu pahalı gördüm reyonda napimm ucuzmuş benimkinede dedim istersen ben ödiyim çekil yok dedi gülüştüydük

amannnn boğacam simdi sizi o atkıyla lan tamam örmesin gitsin hazır bi atkı alsın ördüm diye yuttursun beyaz yalan

hee şölee yolaa gel

deli pahalı diil o içkimi pahalı olsun

serkan ölümü gör gidersen deyip duruyo ay bilmiyorum hala napcam

evettt gece 11de başlamıştım sabah 5e kadar ördüm.aralarda annem yardım etti

bi an önce karar ver istersen yarın düğün

vayyy kanklaa sen bu gecee benı fenaa aydınlatıyorsunn tabikii anne faktörüü

kankamm her zaman
ay benim hiç öresim yoktuki.serkan ısrar etti nolur ör diye.bide damarıma bastı öremezsinde ondan istemiyosun diye.inatla hırsa ördüm

helal sana koçum

redbulla iddasına giren tek çift:27 delüüü

hee şölee yolaa gel

deli pahalı diil o içkimi pahalı olsun

ya aslında aldıklarımızın parasını ben vercektim tamammı öyle anlaştıkk bizim kaldıgımız evde arkadasın kızı vardı ona bişeyler almak için girmiştik bu 6-7 tane meyvesuya dadandı ohoo dedim o kadar alcaksan ben veremem parasını git ver daha birsürü şey alcaz buda meraklı tamam dedi sonra redbulu görünce ben alıyım dedim bi hayrım dokunsun kızım ne bilim yaa kaç kere içtin diye sorsana hayatında

Doğru sen enerjiyi nutelladan alıyodun dimi

bak buda guzel bi alternatif nutelladan da ucuz ama bu sürümlüyo ahahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…