akşam 6 buçukta almaya geldi gözlerimi bağladı çok lüks bi restorana götürdü ve gözümü orda açtı.daha önceden herşeyi ayarlamışlar restoranın girişinden masamıza kadar güller vardı yerde.Sonra lavaboya gidicem dedi gitti hemen arkasından garson 1 buket gül getirdi ve bizim şarkımız çalmaya başladı üstünde çok güzel not vardı onu okuyup kafamı kaldırdığım an aşkımı karşımda gördüm elinde bi yüzükle karşımda duruyo du çok duygulandım ne diyceğmi bilemedim.Tüm gece birlikteydik dans ettik yemek yedik
Ama kendi hediyemi evde unuttum heycandan o başka yarın vericem artık
hoşgeldin maşallah sebebi nedir
akşam 6 buçukta almaya geldi gözlerimi bağladı çok lüks bi restorana götürdü ve gözümü orda açtı.daha önceden herşeyi ayarlamışlar restoranın girişinden masamıza kadar güller vardı yerde.Sonra lavaboya gidicem dedi gitti hemen arkasından garson 1 buket gül getirdi ve bizim şarkımız çalmaya başladı üstünde çok güzel not vardı onu okuyup kafamı kaldırdığım an aşkımı karşımda gördüm elinde bi yüzükle karşımda duruyo du çok duygulandım ne diyceğmi bilemedim.Tüm gece birlikteydik dans ettik yemek yedik
Ama kendi hediyemi evde unuttum heycandan o başka yarın vericem artık
Buse ne yaa yeniyomuBuarada buse hakkında ciddi şüphelerim var bu kız hiç ses etmiyor
valla benim umudum büyük kanka kimse almasın benden umudumu
iyi geceler canım görüşürüzz
Buse ne yaa yeniyomu
almazz kuzuzumm alammazz ben inanıyorumm sanaa
zeynep,ecem,buse,pınar gelin yawrular yamacıma bi 70lik benden gelin anacım
Buse ne yaa yeniyomu
almazz kuzuzumm alammazz ben inanıyorumm sanaa
Yaaaaaa of ağlıycam yemin ederim maşallah ya ne güzel bugünü mutlu geçirenlerdensin
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Ya nerde benim sevgilim nerdeeeeeeee
ohh çok güzel canım Allah daim etsin mutlulugunuzu
Yeniyor yeniyor tatlı bişiiiiii
zeynep,ecem,buse,pınar gelin yawrular yamacıma bi 70lik benden gelin anacım
teşekkürler kızlar ama biz nişanlıydık zaten evlenme teklifi ederken aldığı yüzüğü pek beğenmemiştim anladı demekki daha güzelini almış 2 tane tektaşım oldu
hee sen ole diyosan oledirr ablacaımm ama biz hiç görmedik efsanee gibi bişee
Geldimm kuzucukk
hee sen ole diyosan oledirr ablacaımm ama biz hiç görmedik efsanee gibi bişee
Geldimm kuzucukk
Olur olur halil sezaide açarız ooohhhh
2 tane alır 140lık yaparız anacım olmazmı
sevgililer gününde hediyesini evde unutan tek insan benim heralde numunelikmiyim neyim
Karabatak karabatak o
içelim kankaa
Benim bugün çenemmi düştü ne
Hadi kızlar ben kaçıyorum artık hepinizi öpüyorum hepinize iyi geceler
Zeyneeeeepp senide uykuya davet ediyorum koş gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?